Opublikowano 8 kwietnia 20178 l Z raju, kwitnącej wiśni płynące. Edytowane 8 kwietnia 20178 l przez Oldboy
Opublikowano 8 kwietnia 20178 l Ale cena spoko. 6 dyszek za nówkę w folii. Ja tam miałem za free z plusa :D
Opublikowano 8 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Olx <3 Edytowane 8 kwietnia 20178 l przez mastafaker
Opublikowano 8 kwietnia 20178 l Wszystko kupione dzisiaj, do tego w cenie wliczona dostawa pod same drzwi.
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Smieszny zbieg okolicznosci. Wlasnie wrocilem z odbioru osobistego z alledrogo. Aukcja skonczona "przed czasem" .Teraz musze to przefiltrowac i pogonic duble oraz niechciane tytuly. Edytowane 9 kwietnia 20178 l przez Wilk_Zly
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ludzik położony, jakoś dużo tematu wpada ostatnio. Edytowane 9 kwietnia 20178 l przez Wilk_Zly
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno dobre gierki to wziąłem.