Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Wiem o co chodziło Mevkowi, ale to zdanie które zacytowałem mnie zaintrygowało. "Gra taka fajna dziewoje" xD. Ale stawiam że miało być "gra taką fajną dziewoję", dopiero teraz mi to przyszło do głowy.

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

No nie wiem jak z Twoja dziewczyną Mevek, ale moja nie ma najmniejszego problemu z ogarnięciem gierki Lego  :kaz:

Opublikowano

Żona Mevka to silna osobowość, moim zdaniem tez powinna ogarnąć

Opublikowano

Ogarnie, ogarnie. Mevek i gierki lego to ten sam poziom zlozonosci.

Opublikowano

No nie wiem jak z Twoja dziewczyną Mevek, ale moja nie ma najmniejszego problemu z ogarnięciem gierki Lego  :kaz:

dziewczyna mevka to by musiała mieć płacone za godzine jeśli chodzi o co-op więc mevkowi sie nie pyli

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ŻONA mevka to by musiała mieć płacone za godzine jeśli chodzi o co-op więc mevkowi sie nie pyli

Za słabego ma manuala, by dotrzymać mi tępa xD  

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

racja w tępości jest niedościgniony 

Opublikowano

Quake, moglbys te swoje posty wrzucac w jeden tygodniowy/miesieczny zamiast codziennie po 2-3 gierki xD

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

Quake, moglbys te swoje posty wrzucac w jeden tygodniowy/miesieczny zamiast codziennie po 2-3 gierki xD

Mógłbym, ale nie zamierzam :D Zawsze to jakaś odmiana, od "x" zdjęć tej samej gry na jednej stronie :)

Opublikowano

Pamiętam jak przed premierą 2 widziałem w gazecie Click/Play artykuł w którym było pokazane zdjęcia Sory z Jackiem Sparrowem i Simbą. Im bardziej zaglębiałem się w artykuł, tym bardziej frustorwał mnie brak PS2. Twórcy Final Fantasy, mnogie światy Disneya, dynamiczny styl walki, baśniowy świat a'la FFIX.

Wiem że to remaster remastera, ale jaram się

R1pzF8F.jpg

A potem Final X...

Opublikowano

Dorwałem na allegro za 140 zł z przesyłką. Masz tutaj 1,2, wersje z GBA, NDSa i PSP

Opublikowano

Wreszcie jest :wub:

Ile przygód było z dostarczeniem tej przesyłki to głowa mała. Polecam The Game Collection, obsługa na miarę Amazona. Dzięki Kyo za cynk z promocją na gierkę.

69799991344c065442197f7aa4cae49f.jpg

Opublikowano

Ja nie spodziewałem się czegoś spektakularnego biorąc pod uwagę cenę jaką płaciłem za rzeczony przedmiot (20 funtów), jest OK. Nazwa produktu też mówiła o "sleeve", chociaż jak widziałem pierwsze foty to bardziej imponująco to wyglądało ;). No nic, z daleka robi robotę.

Opublikowano

Fajnie by bylo, jakby zaczęli tworzyć takie fizyczne wydania. Kolekcjonowałoby sie  :banderas:

Opublikowano
MQNxKvah.jpg
Opublikowano

16 DARMOWYCH DLC xD to jest smiech

Opublikowano

no hej

FgYm4fo.jpg