Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

ładne pelargonie, pogratuluj Mamie :lapka:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gra na ps4 z instrukcją [i mapą], coś niesamowitego :banderas:

S2y9rHb.jpg

RK5YhlT.jpg

Opublikowano

156,95 PLN paypal mi ściągnął

Okładka jest dwustronna, teraz wyczaiłem

Oio4wpg.jpg

Vy7hanf.jpg

Edytowane przez Shen

Opublikowano

gYcisHkg.jpg

Mleczka smakowe firmy Łaciate, powiem wam że po prostu nie lubię mleka zwierzęcego, wolę migdałowe. No ale smakowe to wyjątek, takie moje guilty pleasure. Byłem w Auchan i patrzę, a tam te małe kolorowe skur.wysyny na promocji po złotówce każdy. To wziąłem chyba z 12. Na zdjęciu te co już wypiłem, resztę mam w lodówce. Najbardziej lubię waniliowe, potem czekoladowe; truskakowych wiedziałem, że nie polubię, więc wziąłem tylko 2, ale jednak się okazało że taki truskawkowy raz na czas też niezgorszy. Fajnie tak popić takie mleczko bo gorącej bułeczce z pomidorkami. Aha, jeszcze tego shootera na ps4 kupiłem, może będzie dobre.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Mlecznej pogardy dla Batlflaja jeszcze tu nie było.

Opublikowano

Bardzo fajna gierka Ubisoftu na Nintendo i bardzo fajna gierka Seguni.

6ff1c1fd5705f48b2525d90d9e5d8346.jpg

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Bardzo fajna gierka Ubisoftu

o jeju jak dawno nie przeczytałem tego zdania na tym forum

Opublikowano

No i co tam konsolowe świry?

nQTiNyl.jpg

Opublikowano

Obsahuje hru :obama:

Gierka w pudełku czy tylko kod?

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Pudełko

Opublikowano

Sprzedawali takie bundle? Nieźle, bardzo dobry wybór na grę do zestawu :) kupuj szybko Mario i splatoona w będziemy ciorac razem z community

Opublikowano

U1CWVLN.jpg

Ghaul  śmieciu pier.dolony już do ciebie jade

e: no całkiem fajna ta limitka :fsg:

8zkTsce.jpg

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

W moim przypadku Empik zamiast informacji o dostarczeniu zamówienia wysłał... ponaglenie odbioru zamówienia. Pewnie mają już moją limitkę D2 w salonie, ale nie chcą jej wydać do dnia premiery i komuś coś źle się kliknęło w systemie. Oby jutro wysłali normalną wiadomość z kodem odbioru...

EDIT: Dzisiaj przyszedł mail z zaproszeniem po odbiór.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Sprzedawali takie bundle? Nieźle, bardzo dobry wybór na grę do zestawu :) kupuj szybko Mario i splatoona w będziemy ciorac razem z community

Nienawidze Mario Karta ;/

Opublikowano

U1CWVLN.jpg

Ghaul  śmieciu pier.dolony już do ciebie jade

e: no całkiem fajna ta limitka :fsg:

Co ciekawego w macu wziąłeś?