Opublikowano 4 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gra na ps4 z instrukcją [i mapą], coś niesamowitego
Opublikowano 4 września 20177 l NIESAMOWITA gra Ile dałeś? Wydanie europejskie w drugim obiegu kosztuje więcej, niż premierówka AAA w folii.
Opublikowano 4 września 20177 l 156,95 PLN paypal mi ściągnął Okładka jest dwustronna, teraz wyczaiłem Edytowane 4 września 20177 l przez Shen
Opublikowano 4 września 20177 l Przeciez cały czas gra jest dostepna w sklepie https://store.iam8bit.co.uk/collections/hyper-light-drifter/products/hyper-light-drifter-ps4-physical-game
Opublikowano 4 września 20177 l Mleczka smakowe firmy Łaciate, powiem wam że po prostu nie lubię mleka zwierzęcego, wolę migdałowe. No ale smakowe to wyjątek, takie moje guilty pleasure. Byłem w Auchan i patrzę, a tam te małe kolorowe skur.wysyny na promocji po złotówce każdy. To wziąłem chyba z 12. Na zdjęciu te co już wypiłem, resztę mam w lodówce. Najbardziej lubię waniliowe, potem czekoladowe; truskakowych wiedziałem, że nie polubię, więc wziąłem tylko 2, ale jednak się okazało że taki truskawkowy raz na czas też niezgorszy. Fajnie tak popić takie mleczko bo gorącej bułeczce z pomidorkami. Aha, jeszcze tego shootera na ps4 kupiłem, może będzie dobre. Edytowane 4 września 20177 l przez mate5
Opublikowano 4 września 20177 l Do kasacji, nie zauwazylem nowej strony z odpowiedzoami w Tapatalku. Edytowane 4 września 20177 l przez chmurqab
Opublikowano 4 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardzo fajna gierka Ubisoftu na Nintendo i bardzo fajna gierka Seguni. Edytowane 4 września 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 5 września 20177 l Bardzo fajna gierka Ubisoftu o jeju jak dawno nie przeczytałem tego zdania na tym forum
Opublikowano 5 września 20177 l Yakubu widzę sumiennie minus za Yakuzę wystawił jedno trzeba mu oddać jest stały w uczuciach
Opublikowano 5 września 20177 l Obsahuje hru Gierka w pudełku czy tylko kod? Edytowane 5 września 20177 l przez Velius
Opublikowano 5 września 20177 l Sprzedawali takie bundle? Nieźle, bardzo dobry wybór na grę do zestawu :) kupuj szybko Mario i splatoona w będziemy ciorac razem z community
Opublikowano 5 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ghaul śmieciu pier.dolony już do ciebie jade e: no całkiem fajna ta limitka Edytowane 5 września 20177 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 5 września 20177 l W moim przypadku Empik zamiast informacji o dostarczeniu zamówienia wysłał... ponaglenie odbioru zamówienia. Pewnie mają już moją limitkę D2 w salonie, ale nie chcą jej wydać do dnia premiery i komuś coś źle się kliknęło w systemie. Oby jutro wysłali normalną wiadomość z kodem odbioru... EDIT: Dzisiaj przyszedł mail z zaproszeniem po odbiór. Edytowane 6 września 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 5 września 20177 l Sprzedawali takie bundle? Nieźle, bardzo dobry wybór na grę do zestawu :) kupuj szybko Mario i splatoona w będziemy ciorac razem z community Nienawidze Mario Karta ;/
Opublikowano 5 września 20177 l Ghaul śmieciu pier.dolony już do ciebie jade e: no całkiem fajna ta limitka Co ciekawego w macu wziąłeś?