Opublikowano 25 października 20177 l Okropna fotka no ale jednak pierwsza z Marianem więc chcąc nie chcąc trzeba dać plusika.
Opublikowano 25 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skoro ktoś się wysypał...to ja jeszcze dodam mruczka :D
Opublikowano 26 października 20177 l 3DS ma od zatrzęsienia świetnych gier (tyle jeszcze przede mną):
Opublikowano 27 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 6:30 SMS o tym, że paczuszka do odbioru. Nie było innego wyjścia, trzeba było zerwać się i polecieć do kiosku. 7:30 Odyseusz dotarł. Pora dodać trochę kolorytu tej szarej, miejskiej rzeczywistości.
Opublikowano 27 października 20177 l Marian Marianem, ciekawe kto pierwszy wrzuci nowego Blazkowicza:]. PS. Bo na pewno nie ja:( Edytowane 27 października 20177 l przez Duki
Opublikowano 27 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marian zawitał z samego rana
Opublikowano 27 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @graczdari gdzie moje bonusy (smycz i przypinka) :[
Opublikowano 27 października 20177 l No cóż Wam zrobie <bezradny> ilość była mała, wszystko leciało po kolei :P Jak doślą coś więcej to Wam porozsyłam, byście mnie nie zabili z powodu pierdół :P Wysoki numer zamówienia = mala szansa na bonus, strona to stwierdzała od początku ;) Edytowane 27 października 20177 l przez Graczdari
Opublikowano 27 października 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nareszcie, alez radość, bedzie grane Jak dobrze byc dzieckiem
Opublikowano 27 października 20177 l Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. piękny zestaw Velius!
Opublikowano 27 października 20177 l Dotarł mój Marian: Niestety bez bonusu, ale kij z tym. Czas ratować Peach :)
Opublikowano 27 października 20177 l Ukoronowanie giereczkowych zakupów w tym miesiącu nie mogło być u mnie inne i okładeczka z drugiej strony: Aż nie wiem, która ładniejsza.
Opublikowano 27 października 20177 l Prawilnie jak u każdego Plus całkiem fajnie już wygląda zestawik
Opublikowano 27 października 20177 l Aż nie wiem, która ładniejsza. Niestety boxy pecetowe są tak obleśne, że to bez znaczenia
Opublikowano 27 października 20177 l Wszystkie prawie z wąsatym pederastą, nie móglbym tego mieć w domu.