Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
14 godzin temu, Krzysztof Tomczak napisał:

4k wita, na razie PC master race, ale we wrzesniu wjedzie prosiak pod Spider-Mana, GOW i Detroit Become Human ;)

Szczerze? Nie myślałem że jest aż taka różnica pomiędzy 2160p a 1080p, no ale taka FH3 czy Destiny 2 wygladaja obłędnie :o

Wiesz o co chodzi w życiu, ale jak podkładka to tylko materiał. Tylko wtedy trzeba ciut wyższe DPI ustawić w myszy w porównaniu ze zwykłą.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
41 minut temu, ciwa22 napisał:

Niemiaszki jak domniemam, chyba że musiałeś zakupić komplet z kanapą.

To pierwsze :D

Opublikowano
15 godzin temu, Krzysztof Tomczak napisał:

4k wita, na razie PC master race, ale we wrzesniu wjedzie prosiak pod Spider-Mana, GOW i Detroit Become Human ;)

Szczerze? Nie myślałem że jest aż taka różnica pomiędzy 2160p a 1080p, no ale taka FH3 czy Destiny 2 wygladaja obłędnie :o

FMSNfsD.jpg

iOpxNPC.jpg

Kupuje wypasiony ekran 4k, gra w grę o małych ludzikach XD i co to za taboret na klawiere XD?

Opublikowano

Kurde, zawsze żałuję, że nie przykładałem się do nauki niemieckiego, kiedy zgodnie z programem nauczania miałem lekcje tegoż pięknego języka w szkole (a że w szkole bywałem bardzo rzadko to cóż... inna sprawa). Teraz bym miał za bezcen świetne giery od zachodnich sąsiadów :). Cóż, może najwyższy czas zacząć zdobywanie nowej wiedzy.

Mi dzisiaj wpadło to:

31905954_170121877018917_112336707872882

Niby nic specjalnego, ale niedawno pogoniłem swoje japońskie Wii w ramach pomocy graczowi, który bardzo chciał ograć Poki z Virtual Console, zatem wiedziałem że prędzej czy później odkupię - do grania w importy przerobiony Gacek się nie nadaje, bo brakuje japońskich fontów, za to japońskie Wii jest o tyle eleganckie że odpali moje importy zarówno z kostki jak i Wii. Do tego doszedł złociutki PSP (świetny kolor) w eleganckim stanie, jeno bez ładowarki.

Całość kosztowała około 150zl.

Edytowane przez ping

Opublikowano
1 minutę temu, Plugawy napisał:

Kupuje wypasiony ekran 4k, gra w grę o małych ludzikach XD i co to za taboret na klawiere XD?

Opanuj autyzm. 

Opublikowano

Nawet nie wiesz jaki komfort jest grania w takiego Civa na dwóch ekranach w tym jednym 55 calowym :usmiech: także sam ZMykaj

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

nie ma to jak zapomniec, ze sie kiedys zamowilo i dostac tydzien przed oficjalna premiera na switcha xdd

AF9KGNo.jpg

Opublikowano

OFuvhOi.jpg

Oto i na salony wkroczył wyczekiwany przeze mnie God of War. Miał być na premierę, ale wyszło jak wyszło i jest teraz :P Pomyślałem też, że skoro i tak nie kupuję "premierowo", to może przyciąć trochę i kupić jakąś używkę, wszak gra świeża to i stan będzie sklepowy. Tym samym w moim ulubionym sklepie z grami na PS4, kupiłem w/w egzemplarz o 50zł taniej niż nówkę, dołożyłem do zaoszczędzonej kwoty 20zł i za 70zł kupiłem w Media Markt nowiutkie i pachnące Rise of The Tomb Raider. Taka okazja, że nawet kumpel się skusił i swoją sztukę wziął :P

Oczywiście wracając do domu, nie sposób było ominąć CeX, więc zajrzałem i kupiłem RDR na PS3 za śmieszne 20zł :P

A to i tak w zasadzie nie koniec, bo gołębiem pocztowym idzie do mnie jedna gierka na XClassic, a na OLXie dogaduję się z jednym gościem w sprawie kolejnych trzech :D

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

N3DS znaleziony :) ostatnio bardziej pasuje mi granie 3-4 razy dziennie po 20 min niż siedzenie ciągiem 2h, a do takich sesji ta konsola nadaje się idealnie. Mario 3D Land + Shovel Knight robią robotę jak nic innego. 

Ponad to szukałem karty R4 i wpadł mi taki DSi, wziąłem z sentymentu bo kiedyś już takiego miałem tylko, że w innym kolorze. Nie żałuję. 

blhoAWP.jpg

9jUTZUS.jpg

Opublikowano

Czasem człowiek zaczyna wątpić w wiarę aż tu nagle w Saturnie pojawia się dar od Boga (wojny) :potter:

95188701-956_A-4152-90_EE-_C967_A3050_B7

D555_E401-_C60_B-4_D47-_B3_B2-_B918036_A

Opublikowano
Spoiler

244w483.jpg

Chwalony Shovel i 3DS do krótkich sesji.

Opublikowano

ej ale nie pójdzie ci na tym 3dsie ta gra :smutas: 

Opublikowano

nice games, nohomo bro

uBxqocJ.jpg

Opublikowano

Kolejna porcja dobroci :D

qFaQiHs.jpg

Zestaw 3 gierek z OLXa, kupiony za 35zł. Płytki w spoko stanie, tyle że w pudełku od The Suffering, jest część druga "Ties that bind", więc czeka mnie dodrukowanie pasującej okładki.

A tu poniżej zakup od kolegi z forumka, któremu jeszcze raz dziękuję, bo za równowartość dwóch dobrych piw nie każdemu by się chciało gonić na pocztę :)

B58YsdQ.jpg

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

nowa memorka do Switcha, żeby pomieścić więcej cyfrowego dobra :)

LdozYzj.jpg

Opublikowano

W Europie na 90% nie wyjdzie, więc pękłem i łyknąłem.
31270483_191771054972765_458603022885322

Edytowane przez ping

Opublikowano
3 godziny temu, Rayos napisał:

nowa memorka do Switcha, żeby pomieścić więcej cyfrowego dobra :)

LdozYzj.jpg

Jaka cena i gdzie?

Opublikowano

Wpadło trochę dobrych horrorów na PS2, do pełni szczęścia jeszcze SH Shattered Memories i RE Survivor potrzebne i mam komplet tego co chciałem mieć u siebie :) Dodatkowo Steel Box MGS3 i Edycja 3 płytowa Tomb Raidera. Także łowy udane!

6XnkHmp.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, adasiulko napisał:

Jaka cena i gdzie?

180 morele.net

Opublikowano

3płytówka Tomba to prawdziwa boskość. Moja ulubiona kolekcjonerka z tych które posiadam. Lubię czasami zdjąć sobie z półeczki i zdeczka się pozachwycać.

Opublikowano

Soundtrack jest super. Pierwszy truck jak leci to od razu wiadomo, że to Tomb Raider w tle :D

Opublikowano

vg3DNv4.jpg

10zł/sztuka. GoW w naprawdę świetnym stanie. Płytka bez rys, pudełko też nie zmęczone.

Edytowane przez Quake96

Opublikowano
W dniu 11.05.2018 o 13:46, Quake96 napisał:

Kolejna porcja dobroci :D

qFaQiHs.jpg

Zestaw 3 gierek z OLXa, kupiony za 35zł. Płytki w spoko stanie, tyle że w pudełku od The Suffering, jest część druga "Ties that bind", więc czeka mnie dodrukowanie pasującej okładki.

A tu poniżej zakup od kolegi z forumka, któremu jeszcze raz dziękuję, bo za równowartość dwóch dobrych piw nie każdemu by się chciało gonić na pocztę :)

B58YsdQ.jpg

Polecam się na przyszłość, niech Ci RC 2 dobrze służy :)