Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kiedy ja to ogram to nie wiem...
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierkę przechodziłem milion lat temu na złodziejskiej wersji, więc jak nadarzyła się okazja to nabyłem tę przepiękną wersję do kolekcji:
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeszcze 15 tytułów i mam wszystko na NESa/famicoma z mojej listy❤️ Mariana musiałem dokupić bo syn kumpla mi naklejkę zniszczył. Edytowane 19 sierpnia 20186 l przez Ukukuki
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra gra oraz słodki mini-art-book. Edytowane 19 sierpnia 20186 l przez giger_andrus
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po tylu latach wreszcie w pudle
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l W dniu 18.08.2018 o 19:49, chmurqab napisał: Gierkę przechodziłem milion lat temu na złodziejskiej wersji, więc jak nadarzyła się okazja to nabyłem tę przepiękną wersję do kolekcji: skąd brałeś? To jakaś droższa edycja?
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 5 godzin temu, Ficuś napisał: Po tylu latach wreszcie w pudle Ps2 nie miałeś?
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Godzinę temu, Pupcio napisał: skąd brałeś? To jakaś droższa edycja? Japoński Amazon. Wersja, którą ja brałem to 限定版Amazon限定付. Teraz niedostępna, ale może będą jeszcze mieli?
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l >esperanzy xdddd przecież one się kruszyły w dłoniach. tylko xbox łykał jak ZŁY
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l równiez dobre ale jednak najpewniejsze były gdy się nie chciało wydac na gry 200 zł i się szło po płyty za 200 zł
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Ficuś napisał: Takie mialem Ja miałem prawilnie (foto z neta) na switcha wleci cyfra
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 22 godziny temu, Ficuś napisał: Po tylu latach wreszcie w pudle w Europie nie wydali w pudelku czy premiera pozniej? piekna okladka Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Ludwes
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Ale to japońskie pudełkowe wydanie Okami, zawiera język niemiecki i angielski.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l To samo było z wersją na PS3 gdzie wydanie azjatyckie Okami HD w retail miało język angielski też.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Trochę raczka i 2 gry do coopa dzięki kompatybilności wstecznej. Wierzę @Bansai że w końcu się uda z Samem
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l @blantman jak bede online na xbonie to pisz od razu, wtedy najpewniej zagramy
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Final XII w tym wydaniu wpadł mi za pół ceny. Octopath must have. Tego typu ART miażdży suty w moim przekonaniu. Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez giger_andrus