Opublikowano 27 lipca27 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatniego miesiąca Edytowane 27 lipca27 lip przez Dajzner
Opublikowano 27 lipca27 lip Wydanie europejskie jest ciężko dostępne. Może dlatego, że wydawcą pudła było u nas Nintendo, a później prawa wróciły do SE.
Opublikowano 27 lipca27 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Huh, dawno mnie tu nie było z powodu wakacji a widzę sporo fajnych zakupów O.ONo to dorzucam mój miks staroci i nowości.Aby mieć komplet ogranych co-opów od Hazelight, wyrwałem A Way Out w UK w przystępnej cenie. Jak widzę te oferty w PL po ~200pln za używkę to zbiera mnie na śmiech.Na Vitę wjechała potężna dostawa, głównie brakujące tytuły od LRG, dzięki czemu za około 20 pudełek zbiorę full set. Jest także Persona 4 Golden w wydaniu angielskim bo posiadam tylko amerykańskie. Miałem zamiar je sprzedać ale okazuje się, że wydania mają różne grzbiety i ten amerykański jest bardzo ładny, bo kolorowy -_-Na Switcha warto zwrócić uwagę na Cyber Shadow czyli gierę opublikowaną przez twórców Shovel Knighta. Trailer robi mocno.Z kolei Little Big Adventure to zapewne mocny kasztan ale kosztował 40pln. Może wydarzy się w przyszłości coś niesamowitego i zyska na wartości...PS5 to raczej świeże tytuły, Revenge of the Savage Planet nadaje się do śmiechowego co-opa dla dzieciaków.
Opublikowano 29 lipca29 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Małe uzupełnienie na Switcha. Bakeru - polecam ograć demko w eshop. Szczególnie jeśli ktoś lubi platformówki. Pudełkowe wydanie do dorwania w PerfectBlueJest druga okladka bez USK :D Edytowane 29 lipca29 lip przez Bowser
Opublikowano 29 lipca29 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu nastał czas na domknięcie trylogii.
Opublikowano 29 lipca29 lip W dniu 27.07.2025 o 16:30, giger_andrus napisał(a):Dino Crisis z pełną okładką, bez tego żółtego trójkąta to chyba rzadkość, co?
Opublikowano 30 lipca30 lip Dobre pytanie i trzeba zgłębić temat bo nie znam na razie odpowiedzi :>Dla mnie jest OK, póki to black label a nie platinum albo jakieś inne wynalazki.
Opublikowano 30 lipca30 lip Też mam okładkę z żółtym trójkątem. Ciekawe czy to z pierwszego czy kolejnego rzutu gry. Widziałem tutaj w kolekcjach, że ktoś miał pudełeczko bez trójkąta.
Opublikowano 30 lipca30 lip 22 godziny temu, krzysiek923 napisał(a):Dino Crisis z pełną okładką, bez tego żółtego trójkąta to chyba rzadkość, co?Według mojego rozeznania żółty trójkąt dostało wydanie w pełni angielskie. Niemieckie, portugalsko-hiszpańskie i inne składaki trójkąta nie mają. Odpowiadając na pytanie bardziej dla mnie cenne jest angielskie bo takie zbieram. A rzadkość jest chyba na podobnym poziomie.
Opublikowano 30 lipca30 lip Ciekawe. Może to kwestia wydania premierowego, (wiadomo, kwestia zachęty do nowego IP) a późniejsze angielskie re-releasy (o ile były, może w niewielkim nakładzie) istnieją? Nie wiem, ale skoro robiłeś rozeznanie, a jesteś kolekcjonerem to pewnie brałeś to pod uwagę.edit: AI zdaje się potwierdzać to, o czym napisałeś Edytowane 30 lipca30 lip przez krzysiek923
Opublikowano piątek o 13:065 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzięki uprzejmości wielkiego @jimmy ma i Ja :)
Opublikowano sobota o 10:574 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. . Edytowane sobota o 11:134 dni przez Pierre Deck
Opublikowano sobota o 13:314 dni On 8/1/2025 at 3:06 PM, RafaU said:Dzięki uprzejmości wielkiego @jimmy ma i Ja :)Ale uprzejmość, sprzedał grę co dostał za darmo przez pomyłkę xddd
Opublikowano sobota o 14:384 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wzięło mnie na turówki (efekt zapowiedzi Octopath 0)
Opublikowano sobota o 20:223 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lipiec za nami, więc miesięczny wykaz zakupów growych.RemasterRemakeStation 5 tym razem skromnie, bo trzeba zbierać siły na obfitą końcówkę sierpnia i wrzesień. Więc tylko sentymentalne zakupy.Za to Switch nieco odważniej. Pierwsze pudełko na Switcha 2, trochę nadrabiania braków i spontanicznych, intuicyjnych (Inscryption, Shiro) zakupów. Przypinki w ramach gratisu od Perfect Blue, lalki pewnie nawet nie odpakuję, ale ta morda DK mnie oczarowała.
Opublikowano poniedziałek o 12:322 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Świeża dostawa smakołyków