Opublikowano czwartek o 21:251 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To będzie wspaniały weekend
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tym razem wpadł Nioh w steelbooku w dobrej cenie:
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oba tytuły zaliczone już wcześniej ale jestem pudełkowcem do szpiku kości
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 minuty temu, Daffy napisał(a):Oba tytuły zaliczone już wcześniej ale jestem pudełkowcem do szpiku kościJak odpalisz Indianę to daj znać jak to działa.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 30 minut temu, Daffy napisał(a):Oba tytuły zaliczone już wcześniej ale jestem pudełkowcem do szpiku kościCo to jest to trzecie?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Oficjalny książkowy poradnik do Cyberpunka, był zestaw gierka+poradnik przy premierze na S2 i taki zestaw upolowałem na olx. Ten poradnik jest też do kupienia osobno i z tego co kojarzę jego zawartość nie jest już dawno na bieżąco po tych wszystkich patchach do gierki.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 18 minut temu, Daffy napisał(a):Oficjalny książkowy poradnik do Cyberpunka, był zestaw gierka+poradnik przy premierze na S2 i taki zestaw upolowałem na olx. Ten poradnik jest też do kupienia osobno i z tego co kojarzę jego zawartość nie jest już dawno na bieżąco po tych wszystkich patchach do gierki.Dokładnie, poradnik był wypuszczony na długo przed premierą Phantom Liberty i bazuje jeszcze na drzewku rozwoju sprzed zmian, jakie wprowadził CDPR. Ale sam w sobie jest naprawdę solidny i cieszę się, że miałem go pod ręką, gdy przechodziłem CP2077.Ładne zakupy