Opublikowano piątek o 21:515 dni 7 godzin temu, Wredny napisał(a):Najnowsze importy od Limited Run Games - górne trzy to pozycje zamówione, a dolne dwie z tego ich Vault, co cieszy, bo przegapiłem.Jedi power Battles <3 Tez wzialem fizyka z LRG ale na Switcha
Opublikowano sobota o 11:124 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Leniwy remake trójki, ale jedna z topowych gier z szaraka dla mnie i można znowu zagrać legalnie.
Opublikowano poniedziałek o 11:412 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne nabytki na Switch:
Opublikowano wczoraj o 09:30 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To ten czas gdzie trzeba powoli nadrabiać pozostałe hity Switcha, zanim wjedzie plejaczek piąty boży. Kocham Platynowców, zobaczymy jak tu pójdzie.
Opublikowano wczoraj o 11:05 1 dzień 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):To ten czas gdzie trzeba powoli nadrabiać pozostałe hity Switcha, zanim wjedzie plejaczek piąty boży. Kocham Platynowców, zobaczymy jak tu pójdzie.Lubię gry Platinum Games, ale ta mi nie podeszła. Zamysł fajny, ale...nie. Skończyłem i puściłem dalej w obieg gierkowego życia. A wydanie miałem fajne, japońskie. Edytowane wczoraj o 11:08 1 dzień przez genjuro
Opublikowano wczoraj o 11:12 1 dzień 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):To ten czas gdzie trzeba powoli nadrabiać pozostałe hity Switcha, zanim wjedzie plejaczek piąty boży. Kocham Platynowców, zobaczymy jak tu pójdzie.Niestety nie dam plusa. Emtebe to ty nie jesteś.
Opublikowano wczoraj o 15:05 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moja pierwsza oryginalna gra na PS2 od blisko 25 lat. Jaram się jak pochodnia. Padzik od PS4 śmiga jak marzenie, nie będę musiał męczyć się z kablem od Oryg. Pada. No i króciutka poczytanka, bo nabrałem apetyt po Requiem na uniwersum RE.
Opublikowano wczoraj o 15:45 1 dzień 4 godziny temu, devilbot napisał(a):Niestety nie dam plusa. Emtebe to ty nie jesteś.Trzeba przyznać ze na fali fotek Emtebe ładnie sie wtopił w szeregi - całkiem, całkiem
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z małym opóźnieniem zamówiłem ale jest
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy z tego miesiąca i na razie planowana dłuższa przerwa dla portfela.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podziękowania dla PerfectBlue za (jak zawsze) bezproblemowy preorder!Korcił mnie ten Yooka od dawna, a że pojawił sie patch 60FPS na SW2 to czas spróbować
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. coś mi kurier na wycieraczkę rzucił
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Instaluje się, ide przeprasowac koszule do smokingu