Opublikowano 4 stycznia 201510 l po ile latają teraz takie białe superslimki ps3? chłopaki, macie jakiś pomysł czym i jak wypolerowac PS3 (stara błyszcząca wersja 80GB), bo troche z nią jeździłem w wakacje i pod światło wygląda strasznie ps. DS3 tak spadły z ceny, czy to podróby? pełno takich aukcji na allegro po 60zł http://allegro.pl/bezprzewodowy-pad-ps3-sony-dualshock-3-bialy-gw12m-i4895343433.html Edytowane 4 stycznia 201510 l przez maciucha
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Ta biala SS kupilem za 700 z grami.A dzisiejszy zakup wyglada tak, sorry ze na lozku. Edytowane 4 stycznia 201510 l przez mastafaker
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowe zakupki. Uwaga bo jest troche brzydkich słów wiec jak masz mniej niz 17 lat to nie ogladaj bo sie zgorszysz.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Nowe zakupki. Uwaga bo jest troche brzydkich słów wiec jak masz mniej niz 17 lat to nie ogladaj bo sie zgorszysz.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l filmiki spoko, ale nie naśladujcie na siłę pinga, miejcie swój styl.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l To nie na siłe, ja sie poprostu podobnie wypowiadam i zachowuje na codzień. Na siłe to moge starac sie byc inny i bardziej zrownowazony ale nie wiem po co, chcialem sie tylko podzielic zakupami i dobrym słowem. Pierwszy w zyciu filmik, nie badzcie tacy surowi
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Właśnie. Myślałem, że to ping nagrał, dopiero wlazłem w YT i zobaczyłem inny login.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Zobaczcie jakie śmieszne telefony robi Velius Edytowane 5 stycznia 201510 l przez Zdunek
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Detektywa z Ciebie nie bedzie Zdunek. Za chude łapy zebym to byl ja. Musze pousuwac filmiki ktore nie nadaja sie do ogladania dla publicznosci Edytowane 5 stycznia 201510 l przez Velius
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Jak sprowadzasz sobie do Polski? Przecież to nie moje Była gadka o Arcade Block i Loot Crate to wkleiłem z głupa nowy unboxing ARHN.EU Ale tak siedzę jeszcze w UK, zarabiam niezły hajs i żydzę na Wii U