Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Samo ps4 bylo mi malo.[emoji14] bedzie grane Edytowane 13 kwietnia 201510 l przez creatinfreak
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę się wkurzyłem, bo część na DS musiała być gdzieś ostro zalana: mimo oryginalnej folii, kartonowy rękaw ma odbarwienia, podobnie na okładce po wewnętrznej, białej stronie. Nawet instrukcja w środku ma na rogu niewielką plamę :| Kosztowała tyle, że teraz nawet nie ma sensu za bardzo zwracać (biorąc pod uwagę, że kart wygląda i działa OK), bo połowę ceny zejdzie mi na przesyłkę.. Za to część na GBA, przez Japończyka oceniona na stan 3.5/5 jest w stanie bliskim perfekcji
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PSX & DC not dead! Pana Dilera pamiętam z szaraka, wciągał jak cholera. Wersja DC skusiła mnie okładką. W Galerians nie grałem, a Croc bo naszła mnie ochota na kilka platformówek z tamtego okresu. PSOne ląduje za chwilę pod telewizorem, będzie grane! W jednej fotce ukryłem mały żarcik, kto zgadnie o co chodzi dostanie kilka plusików.
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l GTA V na PC, sprzedałem wersję na PS3 obiecując sobie, że jak będzie wersja dla taboretów to biorę w dzień premiery. No to biorę, a co, niech im się statystyki ze sprzedaży na PC zgadzają. Zdjęcie poniżej.
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l GTA V na PC, sprzedałem wersję na PS3 obiecując sobie, że jak będzie wersja dla taboretów to biorę w dzień premiery. No to biorę, a co, niech im się statystyki ze sprzedaży na PC zgadzają. Zdjęcie poniżej. I pewnie na takiego jednego Ciebie, 250 ludzi ściągnie z zatoki.
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l PSX & DC not dead! Pana Dilera pamiętam z szaraka, wciągał jak cholera. Freud bylby z siebie dumny xD
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l GTA V na PC, sprzedałem wersję na PS3 obiecując sobie, że jak będzie wersja dla taboretów to biorę w dzień premiery. No to biorę, a co, niech im się statystyki ze sprzedaży na PC zgadzają. Zdjęcie poniżej. I pewnie na takiego jednego Ciebie, 250 ludzi ściągnie z zatoki. 59 GB
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l kupiłem na ps3, kupiłem na ps4, na ściągnę z zatoki, ile można płacić za jedną licencję, za jedną grę
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Je,bać piratów Wydanie jest moim zdaniem kozackie. W kopercie z pieczęcią jest mapa i kod na hajs do multi. Edytowane 14 kwietnia 201510 l przez ragus
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l 7 plyt [*] ale wydanie bardzo ladne Edytowane 14 kwietnia 201510 l przez Rayos
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Faktycznie ładne, mogłem brać w sklepie to się na klucz połaszczyłem
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Łojej jaka cena! Jak dawno temu rzucałem PC to nowości nie przekraczały 100zł. Sprawdzę po ile chodzi cyfrowa wersja.
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Rockstar zawsze lubi dowalic cene. Edytowane 14 kwietnia 201510 l przez Velius
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l A pamiętacie jak Konami wydało na kompy MGS2 na DVD? Ale były lamenty i płacze. I kombinowanie jak to zgrać na CD. A wtedy napęd DVD wcale nie był jakimś luksusem.
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Jak na kompa to wpisdu drogo. Rockstar ceni się tak samo jak Blizzard niestety.
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l To są mylne wnioski ponieważ pomijacie pewną istotną kwestię, gry na PC są tanie właściwie tylko w PL - to nie Rockstar i Blizzard się jakoś szczególnie cenią, bo ich gry kosztują wszędzie tyle samo co wszystkie inne gry na PC, a gry na PC kosztują tylko od 25 do 33% mniej niż te same gry na konsole. Gra na konsole kosztuje wyjściowo 60$, a na PC 40-50$. Natomiast u nas gra na konsolę kosztuje teraz ~230 zł, a gra na PC 100-120 zł.