Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Nie nie. Po prostu w grach indie jak naciśniesz X to np. postać skacze. W wysokobudżetowych produkcjach X może być bardzo wielofunkcyjne: press X to jason, to win, to trigger emotional cutscene, press it twice to unleash deadly combo.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ja mam vite tylko dla indyków / gier arcade co prawda mam duże gry z plusa ale przy takim Hotline Miami, Spelunky, Lone Survivor, Fez, Terraria, Olliolli, TxK czy Retro City Rampage te gry sa bezpłciowe

Teraz głownie czekam na Rogue Legacy oraz Hotline Miami 2 <3

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Dla mnie cały ten katalog "indie" i "AAA" jest z dupy.
Na moje to albo gra jest słaba, albo dobra. Po co sobie zaprzątać głowę jakimiś dywagacjami na temat procesu tworzenia skoro finalny projekt do mnie nie przemawia. 

Opublikowano

Ile ten HM kosztuje na PS Store? Na pececie mi nie działa, to może kupię po prostu na PS3. Nie mogę się uwolnić od tego przeklętego soundtracka.

Opublikowano

Dla mnie cały ten katalog "indie" i "AAA" jest z dupy.

Na moje to albo gra jest słaba, albo dobra. Po co sobie zaprzątać głowę jakimiś dywagacjami na temat procesu tworzenia skoro finalny projekt do mnie nie przemawia.

Ototot! Nie będę grał w crapa tylko dlatego, że jego założenia są jakieś super niszowe i w ogóle andergrand. Albo gra jest dobra albo nie

Opublikowano

sprzed tygodnia. VITA jest super!!!!!!!!!!!!!!!!

73ngw9.jpg

Opublikowano

W końcu jakieś zakupy :) Bardzo ciekawe pudełko, to jakaś limitka?

Opublikowano

Limitka nie. Zastanawiałem się nad tym jak macałem pudełko w Saturnie i wnioskuje, że kartonowa oprawa jest w wersji PL. Natomiast pod nią jest oryginalne pudełko w angielskiej wersji językowej. Tak mi się wydaje.

PS. Ficuś, czy w pudełku jest normalnie drukowana instrukcja w PL?

Opublikowano

jest dokladnie tak jak piszesz , drukowana instrukcja o dziwo jest ale w jezyku angileskim i jakims innym, w kazdym razie nie polskim

Opublikowano

Moze nie zakup, ale po pol roku (SIC!) bycia zagubionym, w koncu sie odnalazla i znowu jest w moich lapach :potter: Long time no see old friend <3

mici29.jpg

Opublikowano

Może jednak kupię te Poki, które tak chciałeś i ten tego, zrobimy miłą wymiankę ;p

Opublikowano

Wiesz czego chcę. Wiesz. A TE POKI TO W PUDEŁKU Z INSTRUKCJO.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pokemon Ruby w pudełku, z instrukcjo i paragonem nikt nie chce?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Niah niah. 

fri9g.jpg

Opublikowano

Niezłą grę dokupiłeś. Powinieneś się dobrze bawić.

Opublikowano

Wspaniały zakup i idealnie dobrana gra na pierwszy raz. Polecam jeszcze Zeldę WW i Lego City. Będziesz zachwycony padletem i przerzucaniem obrazu na ekranik.

Opublikowano

W sklepie, w którym kupiłem naliczają punkty za zakupy i za zakup konsoli z grą naliczyło mi równowartość 25 zł, przy czym jednorazowo na grę mogę wydać 20 zł, może niewiele, ale New Super Mario Bross U albo Donkey Kong Tropical Freeze nabędę za 159 zł, a jak na gry Niny to tanio :P 

Opublikowano

Jakbyś chciał cyfrowego Wind Wakera HD to wal na PM. Dostałem kodzik do bundla, ale i tak kupiłem pudełkowego do kolekcji. Za 55zł mogę oddać.