Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Różowa ps3 co za pedau :rotfl:

Opublikowano

sprzet kupiony na yahoo auctions i wysłany do magazynu firmy która to pakuje razem i wysyła potem do mnie, tanie to nie jest ale pozwolić se można raz na jakiś czas, i taniej takie PS3 wychodzi z yahoo auctions niz z ebay-a.

Wczoraj odpaliłem PS3, szybko zmieniłem język i wszystko działa plug and play (dobra rzecz ze 110-230v) tylko smiesznie ze wszystko w xmb zatwierdza się kołkiem a człowiek z przyzwyczajenia chce wszystko uruchomić przez X, z Gamecube jeszcze nie wiem co zrobię, potrzebuje 230 zasilacz a potem by się przydał modchip albo pal płyta główna bo fajnie by było miec spicy orange gacka na chodzie 

Labtec jestem z Ciebie dumny  :banderas:

Jeszcze tylko za mna chodzi to białe PS2 co pokazałeś ostatnio :obama:

Gratulejszyn Lebtec pikne po prostu (choć  nienawidze FFXIII) Zazdroszczę gacka

Moje tego tygodniowe łowy :

Witamy w klubie #tylkonintendo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Długo za mną "chodziła" ta gra :) W koncu kupiłem :D Ehh pamiętam jak daaawno temu się w to zagrywałem z kuzynem...

10985494_888799997851609_512312303340619

Opublikowano

Psygnosis to musi być coś dobrego. Nigdy nie grałem.

+ leci, ale nadal się nie przyznaję. :lapka:

Opublikowano

Psygnosis to musi być coś dobrego. Nigdy nie grałem.

+ leci, ale nadal się nie przyznaję. :lapka:

Bardzo fajna gra jezeli przechodzi sie ja ciagiem. Z tego co pamietam to overboard nie obslugiwal karty pamieci. Progres byl zapisywany za pomoca hasel. Niestety hasla nie uwzglednialy upgrade'ow statku i specjalnej amunicji. W zwiazku z czym zaczynanie gry od pozniejszego levelu bylo bolesne.

Jednak ta wspaniala sciezka dzwiekowa i poczucie humoru w pelni wynagradzaly te niedociagniecia.

Edytowane przez shinian

Opublikowano

Overboard zawalista gra i trudna, dziś to pady by latały jak szalone.

Zaczne chyba zbierać gry z PSX, Parappa the Rapper, Front Mission 3 <3

Opublikowano

Trudna jak najbardziej - trzeba ostro kombinować (przydaje się zmiana kamery na tpp) na około połowie z 16 poziomów. Save jest po każdym poziomie. Skończyłem w tamtym roku, więc pamietam.

Opublikowano

W końcu mogę uprawiać słuszny past-gen gejming, zmana z Tonsila (choć nie było źle) na Tritton 720+.

Jezeli to czytasz to dzięki ci dobry człowieku za świetną transakcję.

c75af1fc2e80c727a491d062eaf71dd3.jpg

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Zaszalałem i zakupiłem swoją pierwszą w życiu edycję kolekcjonerską :)

23rv53b.jpg

Opublikowano

EDSvC7R.jpgprzed daniem głównym tego roku pora odgrzać danie w 5 minut.

Opublikowano

RvZD1M2.jpg

Rockstar takie dobre :fsg: w końcu kupiło się V na obie generacje :D

Opublikowano

Pierwszy :) 

Weekend czas rozpocząć

bTPB71J.jpg

2079AgV.jpg?1

Opublikowano

Patch już jest do pobrania. 

Opublikowano

Patch jest zdaje sie dla wszystkich online, kupił w sklepie w UK

Sqtr - masz na tym normalnie polski dubing?

Opublikowano

Mam normalnie polski dubbing, patch automatycznie sie pobrał, jakieś 480 mb mniej wiecej. Gra wymiata

Opublikowano

k9F9UHyl.jpg
vjTNBq7l.jpg
jMUHZRVl.jpg

Popierdółki z dwóch tygodni.

Wipeout na N64 chodzi cudownie, po zobaczeniu saturnowej wersji kilka lat temu w głowie mi się ułożyło 'playstation król', ale jednak na N64 wygląda to świetnie i śmiga mega płynnie. Intryguje mnie mocno Escape From Bug Island - okazuje się, że bardziej opłaca się tą niszówkę kupić na miejscu, niż ściągać z Japonii.

Edytowane przez ping