Opublikowano 14 maja 20159 l Pomarańczowy gacek i to ps3. Co pięknego. Ile zapłaciłeś i z jakiego serwisu zamawiałeś?
Opublikowano 14 maja 20159 l sprzet kupiony na yahoo auctions i wysłany do magazynu firmy która to pakuje razem i wysyła potem do mnie, tanie to nie jest ale pozwolić se można raz na jakiś czas, i taniej takie PS3 wychodzi z yahoo auctions niz z ebay-a. Wczoraj odpaliłem PS3, szybko zmieniłem język i wszystko działa plug and play (dobra rzecz ze 110-230v) tylko smiesznie ze wszystko w xmb zatwierdza się kołkiem a człowiek z przyzwyczajenia chce wszystko uruchomić przez X, z Gamecube jeszcze nie wiem co zrobię, potrzebuje 230 zasilacz a potem by się przydał modchip albo pal płyta główna bo fajnie by było miec spicy orange gacka na chodzie Labtec jestem z Ciebie dumny Jeszcze tylko za mna chodzi to białe PS2 co pokazałeś ostatnio Gratulejszyn Lebtec pikne po prostu (choć nienawidze FFXIII) Zazdroszczę gacka Moje tego tygodniowe łowy : Witamy w klubie #tylkonintendo
Opublikowano 14 maja 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Długo za mną "chodziła" ta gra W koncu kupiłem Ehh pamiętam jak daaawno temu się w to zagrywałem z kuzynem...
Opublikowano 14 maja 20159 l Psygnosis to musi być coś dobrego. Nigdy nie grałem. + leci, ale nadal się nie przyznaję.
Opublikowano 14 maja 20159 l Psygnosis to musi być coś dobrego. Nigdy nie grałem. + leci, ale nadal się nie przyznaję. Bardzo fajna gra jezeli przechodzi sie ja ciagiem. Z tego co pamietam to overboard nie obslugiwal karty pamieci. Progres byl zapisywany za pomoca hasel. Niestety hasla nie uwzglednialy upgrade'ow statku i specjalnej amunicji. W zwiazku z czym zaczynanie gry od pozniejszego levelu bylo bolesne. Jednak ta wspaniala sciezka dzwiekowa i poczucie humoru w pelni wynagradzaly te niedociagniecia. Edytowane 14 maja 20159 l przez shinian
Opublikowano 14 maja 20159 l Overboard zawalista gra i trudna, dziś to pady by latały jak szalone. Zaczne chyba zbierać gry z PSX, Parappa the Rapper, Front Mission 3 <3
Opublikowano 14 maja 20159 l Trudna jak najbardziej - trzeba ostro kombinować (przydaje się zmiana kamery na tpp) na około połowie z 16 poziomów. Save jest po każdym poziomie. Skończyłem w tamtym roku, więc pamietam.
Opublikowano 14 maja 20159 l W końcu mogę uprawiać słuszny past-gen gejming, zmana z Tonsila (choć nie było źle) na Tritton 720+. Jezeli to czytasz to dzięki ci dobry człowieku za świetną transakcję. Edytowane 14 maja 20159 l przez Andreal
Opublikowano 14 maja 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaszalałem i zakupiłem swoją pierwszą w życiu edycję kolekcjonerską
Opublikowano 15 maja 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. przed daniem głównym tego roku pora odgrzać danie w 5 minut.
Opublikowano 15 maja 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy Weekend czas rozpocząć
Opublikowano 15 maja 20159 l Patch jest zdaje sie dla wszystkich online, kupił w sklepie w UK Sqtr - masz na tym normalnie polski dubing?
Opublikowano 15 maja 20159 l Przed wiedźminem w tym tygodniu takie gierki relaksacyjne. Najbardziej polecam Dungeon
Opublikowano 15 maja 20159 l Mam normalnie polski dubbing, patch automatycznie sie pobrał, jakieś 480 mb mniej wiecej. Gra wymiata
Opublikowano 16 maja 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Popierdółki z dwóch tygodni. Wipeout na N64 chodzi cudownie, po zobaczeniu saturnowej wersji kilka lat temu w głowie mi się ułożyło 'playstation król', ale jednak na N64 wygląda to świetnie i śmiga mega płynnie. Intryguje mnie mocno Escape From Bug Island - okazuje się, że bardziej opłaca się tą niszówkę kupić na miejscu, niż ściągać z Japonii. Edytowane 16 maja 20159 l przez ping
Opublikowano 16 maja 20159 l Mały, szybki, nie planowany zakup ;-) gdzies czytałem że dałeś 20 zeta. GDZIE taka okazja ?