Opublikowano 16 maja 20159 l Pierwszy Weekend czas rozpocząć <pics> Gdzie dorwałeś? Amazon wysyłał już
Opublikowano 16 maja 20159 l Pierwszy Weekend czas rozpocząć <pics> Gdzie dorwałeś? Amazon wysyłał już On akurat z amazonu nie ma.
Opublikowano 17 maja 20159 l No nie spodziewałem się, że kiedykolwiek w Polsce kupię ten fantastyczny magazyn! Widać opłacało się sprawdzić tym razem Empik w katowickiej Silesii A Old Blood jest tak fenomenalny i tak śmiesznie tani, że wstydzić się powinien każdy kto nie kupił i nie gra. (Choć pierwsza godzina tego dodatku/spin-offu jest tak słaba i nudna, że aż zęby bolą. Serio.)
Opublikowano 18 maja 20159 l Fajnie, że właściwa okładka czysta, a o nagrodach sobie na kartonowej napisali. Miłej zabawy
Opublikowano 19 maja 20159 l Trochę zdjęć edycji kolekcjonerskiej wersji na Xboxa One + standardowej na PC ze steelbookiem - zdjęcia w spoilerze.Figurka robi na żywo znacznie lepsze wrażenie - jest masywna i bardzo oryginalna. Oczywiście sama standardowa edycja tej gry to już jakiś kosmos - a na GOGu po rejestracji klucza otrzymujemy szereg darmowych rzeczy - tapety, avatary, papierowe figurki głównych bohaterów do wydrukowania i złożenia, artbook w edycji cyfrowej, ścieżkę dźwiękową m.in. we FLACu, kompendium, komiks, czy ponad 1GB materiałów video w jakości HD (dopiero to ściągam). Teraz doszedł jeszcze jakiś "bonus pack" o objętości też 1GB.
Opublikowano 19 maja 20159 l Zawartość jak w niejednej kolekcjonerce. Mapa, naklejki, małe kompendium, instrukcja i wisienka na torcie - OST na płycie a nie jakaś cyfra.
Opublikowano 19 maja 20159 l To i ja wrzuce swoje. Ale to ciezkie bylo rety Posadzilem wartownika zeby pilnowal.
Opublikowano 19 maja 20159 l Najładniejsza i najtańsza wersja gry ;] ciekawe jakie ceny będą za pare miesięcy tych kolekcjonerek. Za Dying Light trzeba dać ~250zł, dość tanio. Edytowane 19 maja 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 19 maja 20159 l Najładniejsza i najtańsza wersja gry ;] ciekawe jakie ceny będą za pare miesięcy tych kolekcjonerek. Za Dying Light trzeba dać ~250zł, dość tanio. Zupełnie inna sytuacja, nikt się na limitkę DL nie rzucał bo i nie była tak mocno limitowana.
Opublikowano 19 maja 20159 l Pudełko jest tak przepakowane zawartością że aż pękło a płyta wypadła z zaczepów - cereal Generalnie najlepsza standardowa edycja ever.
Opublikowano 19 maja 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Za tak wydaną kolekcjonerkę, to ja mogę płacić 400zł. Niech inni biorą przykład z Redów.