December 17, 201311 yr Takie tam z dzisiaj, Front Mission zafoliowane dorwałem w jakimś śmiesznym, polskim internetowym sklepiku który chyba nie wiedział co ma, zapłaciłem 1/3 tego co wołaja na ebay za nówke.
December 19, 201311 yr Co tydzień jakaś gierka przychodzi, inna odchodzi - szkoda zachodu na umieszczanie tego wszystkiego. Ale ostatnim zakupem z dumą się pochwalę, gdyż jest to najpiękniejsza kieszonsolka na świecie:
December 19, 201311 yr Jeden z ostatnich zakupów przynajmniej do czerwca . Bida w kraju bida. lol fifa 11 z dużych konsol - nie masz na co kasy wydawać?
December 19, 201311 yr też chcęęęę. ładnie świeci? :3 ile dales? Takie tam z dzisiaj, Front Mission zafoliowane dorwałem w jakimś śmiesznym, polskim internetowym sklepiku który chyba nie wiedział co ma, zapłaciłem 1/3 tego co wołaja na ebay za nówke. .. .where.
December 19, 201311 yr Mieli tylko jedna sztuke, chcialem wziac wiecej <cebula> sklep sie nazywa menago Edited December 19, 201311 yr by Guernica
December 19, 201311 yr Popular Post A to moje ostatnie nabytki. Ta figurka jest ogromna i naprawdę dobrze wykonana, robi wrażenie na biurku. To z kolei kupiłem dziewczynie na prezent. Uwielbia Simsy, a ostatnio ma ogromną fazę na Nintendo, więc powinna być zachwycona Oczywiście w dalszej kolejności albo sobie kupię 3DSa, albo zbombarduje ją 3D Land, Zeldą i Mario Kartem Edited December 19, 201311 yr by Maciomaniak
December 19, 201311 yr Pieniądze szczęścia nie dają, ale zakupy owszem Bardzo fajny wątek, ruszę tyłek i porobię fotki ostatnich zakupów. Piękny był tu na początku ból tyłków, ale moderacja usunęła i słusznie. Moim zdaniem w takich wątkach nie chodzi o chwalenie się, ale głównie o podzielenie się z innymi swoją radością z zakupów. Mnie sprawia radość oglądanie real fotek z konsolami, grami i gadżetami.
December 19, 201311 yr Jak sie dorwie taki okaz jak Front Mission za bezcen to mozna sie pochwalic. Kolejny dość rzadki nabytek Edited December 19, 201311 yr by Guernica
December 19, 201311 yr PS4 zakupiona na premierę, pierwszy raz mi się to zdarzyło. Zwykle czekam aż konsola się rozkręci i wyjdzie sporo hitów. Ale raz na jakiś czas można zaszaleć. Padzik do split-screena i gierki. Starałem się nakarmić dobrymi tytułami każdą konsolę.
December 19, 201311 yr Ja to się zastanawiam po co ludzie kupują Knacka czy NFSa za 200zł, kiedy to na starej generacji tego typu gry w ogóle nie wzbudziłyby zainteresowania...
December 19, 201311 yr Ten NFS jest najlepszym Need for Speedem jaki wyszedł (równo z NFS: Porsche i przebił w moim rankingu pierwsze Most Wanted), mega miodny i mega grywalny, w dodatku świetnie wygląda. Absolutnie nie żałuję wydanej kasy. Na starej generacji ta gra nie wygląda tak dobrze i nie chodzi tak dobrze Kiedyś podobnie zagrywałem się w NFS II, też mnie wkręcił nieziemsko.Ale to taka offtopicowa dygresja Edited December 19, 201311 yr by Maciomaniak
December 19, 201311 yr Lepszy. Chociaż Hot Pursuit przeszedłem dwukrotnie na PC i sporo grałem na PS3, to uważam, że Rivals jest jeszcze lepszy No i pamiętam swego czasu ogromną rywalizację w demie HP, kiedy biliśmy rekordy Edited December 19, 201311 yr by Maciomaniak
December 19, 201311 yr Ja bym powiedział że tak samo dobry. Wersja na PS4 wygląda rewelacyjnie. A co do Knacka to chciałem go samemu sprawdzić. W razie czego bym go szybko sprzedał. Ale gierka trafiła w mój gust i zostaje. Ciekawostka - w nowym CDA dali 2/10 i napisali że jest "odmóżdżający i nudny"
December 19, 201311 yr Rivals świetny, jako nie-fan ścigałek polecam. Most Wanted ostatni się nie umywa modelem jazdy. BTW. W MW 2012 na PC grafika jest lepsza niż w Rivals. Most Wanted z modelem jazdy z Rivals też byłby dobry. 60 klatek robi swoje. ;/
December 19, 201311 yr Ciekawostka - w nowym CDA dali 2/10 i napisali że jest "odmóżdżający i nudny" Nic dziwnego, nie wychowali się na takich grach na PSXie -_-
December 19, 201311 yr Fakt, w CDA jest pocisk za pociskiem w stronę Knacka, a w plusach dali: "eee...", "antyaliasing działa poprawnie", "teoretycznie można by odpalić Knacka dziecku, aby mieć pół godziny spokoju". Minusów cały zalew od góry do dołu. Za to o Rivals napisali, że to najlepszy NFS od lat i dostał 8, ale zebrał wiele pochwał. W tym sporo za model jazdy (który i w mojej opinii jest bardzo przyjemny).
December 19, 201311 yr Zrobiłem zdjęcie na inne forum, a tam można też dawać nie-growe fotki. Będziecie musieli przeżyć płytkę. Po tym, jak turniej Quake Live na Dreamhacku się skończył, oglądnąłem sobie resztę turnieju Starcrafta 2 i nabrałem ochoty na tę grę. Raczej mi nie pójdzie, więc kupiłem sobie jedynkę. Też dobra Ace Combat X na PSP bardzo mi podszedł, więc kupiłem dwójkę. Oby też była dobra. Beaterator... Wiem, że Timbaland itepe. Ale ma tryb Studio, w którym to podobno całkiem przyjemna zabawka... Jeśli kupię sobie DS-a, to będę musiał obczaić też ten programik od Korga.
December 20, 201311 yr Dowiedz się jak możesz proszę gdzie znalazła ten steelbook bo jest piękny Sam bym taki sobie sprawił