Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mesjasz wylądował! Miałem tu wrzucić video z odpakowaniem, ale jakiś Midge Ure zablokował mi filmik. Swoją drogą "jego" piosenka idealnie pasuje jako otwieracz. No nic, emocje ogromne, DAY ONE nastał wcześniej, za co ogromne dzięki Soulowi. Jesteś super ziom! Dzięki tobie będę miał genialny weekend. Flaszki się chłodzą, prowiant jest, wieczorem wpada stary kumpel konsolowiec i będziemy się razem delektować. Kupiłem też odpowiednią koszulkę w Ultimie (Gaya więc wporzo jakość).

tBGXa1e.jpg?1

Żal instrukcji bo tam zawsze było co czytać. Jest za to fajna mapa i jakieś ulotki z kodami na bonusy. Zasadniczo ładnie jest to wydane.

2rI6ltZ.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nie było co prawda Until Dawn, ale kupno dwóch pretendentów do GOTY kiepskim zakupem nazwać nie można.

FGhH5KI.jpg

giphy.gif

Opublikowano

Dużo Mad Maxów tutaj widzę, to mówicie że warto kupić?

Opublikowano

Zakupy z dziś :)

0Eb9k2U.png

mLz492b.png

Opublikowano

No nieźle Greg, same smakołyki.

Opublikowano

Definicja udanej soboty :D

IMG_6684.jpg

Opublikowano

lepszego starter packa chyba nie da sie znalesc

Same GOTY - ile to bedzie roboczo godzin? Razem z BB to chyba z 10 0000 xD

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Alarm!! Az sie poplakalem mojej ukochanej w rekaw jak zobaczylem koszulke TLoU..... DRIVECLUB i Joel juz u mnie. Sklep Cropp. Niebieska Rodzino, wiecie co macie robic.

fokb2e.jpg

Opublikowano

tylko xbon : - )

W3UaYsC.jpg

konsola wczesniej kupiona, wiadomo

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Cropp nigdy nie mial wysokiej jakosci, ale te Playstation koszulki chetnie przygarne, dopiero wchodza? ciekawe czy znajde jutro w Opolu

Opublikowano

Alarm!! Az sie poplakalem mojej ukochanej w rekaw jak zobaczylem koszulke TLoU..... DRIVECLUB i Joel juz u mnie. Sklep Cropp. Niebieska Rodzino, wiecie co macie robic.

fokb2e.jpg

Po ile?

btw. na stronie croppa można sobie wygenerować kod na 40% zniżki. Promocja obowiązuje do 1 września.

Opublikowano

fokb2e.jpg

Po ile?

btw. na stronie croppa można sobie wygenerować kod na 40% zniżki. Promocja obowiązuje do 1 września.

byłem , the lasta wciągnąłem :)

59,90 z rabatem -40% wychodzi po 35zł

Edytowane przez artex

Opublikowano

Jeżeli macie rozmiar L to od razu proponuję kupić XXL. Po 2-3 praniu rozmiar będzie w sam raz.

Opublikowano

Jeżeli macie rozmiar L to od razu proponuję kupić XXL. Po 2-3 praniu rozmiar będzie w sam raz.

To czytaj metke z praniem to sie nie zmniejszy. Mam kilka koszulek z croppa i nic sie nie zbiega.

Opublikowano

To czytaj metke z praniem to sie nie zmniejszy. Mam kilka koszulek z croppa i nic sie nie zbiega.

O kurde, racja. A ja głupi zawsze prałem w 80 stopniach. Od dzisiaj dzięki tej cennej radzie będę czytał metki przed każdym praniem. Na forumku jednak zawsze można polegać.

PS: W sumie to ja jakiś pechowy jestem, tylko szmaty z LPP mi się spierają, z ciuchami z innych sklepów jakoś wszystko jest ok. Ale to pewnie przez nie czytanie tych metek.

Opublikowano

34ywyg2.jpg

Wersja PieCowa 9zł w folii, PS3 30zeta używka, lolz. Ale i tak musiałem mieć to w kolekcji na ps3 :P

Opublikowano

a5c3718e08f6b5c04f298e3006829c58.jpg

8d1b45156129efba57aff180d58552f5.jpg

6f99046d1a1e87c765a728f6056df874.jpg

d443aedf817e0a279bade91692928bc8.jpg

Weekendowe zakupy i masa grania. 2 tdnie urlopu za pare dni haaaa

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Edytowane przez Sqtr78