Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsze GTA , ten klimacik . Czy ten Yoshi choć troszkę dorównuje najlepszym platformówkom z Wii U ?

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Noo kupiłem GTA VC i to za 20 zł. Znalezione w koszu z samymi crapami, nie wiem jak się to ostało :)

Co do Yoshiego to nie byłem przekonany, ale po 2h sesji zakochałem się :) serio gra jest na prawdę spoko

Opublikowano

tocs.jpg

Vita nie ma gier. Nie wychodzą gry na Vitę, bla bla bla.

Tydzień po premierze, ale grunt, że jest.

musze w to zagrac, ale nie wiem kiedy znajde czas na jrpg :( 

Opublikowano

UKwGHXy.jpg

Herbata i owsianka przyszykowane, wiec można gierczyc :obama:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Taka paczuszka dzisiaj przyszła. Do tego był breloczek z Fallouta jako gratis :))))

12715384_10209046406583307_7626957184837

Dziękuję Yaczes, jesteś super kolega!

Opublikowano

Najlepsze GTA , ten klimacik . Czy ten Yoshi choć troszkę dorównuje najlepszym platformówkom z Wii U ?

Yoshi jest zupełnie innym platformerem, strasznie słodkim i uroczym. swietna muzyka, śliczna cukierkowa wełniana grafika, i porzadny platformer. Nie poziom 3D worldu czy DKC TF, ale nadal solidny platformer nastawiony na buszowanie po poziomach i grę w coopie :cool: świetny do zabawy z kimś niedoświadczonym 

Opublikowano

To chyba będzie mój następny zakup , ta konsola świetnie się sprawdza do wspólnej zabawy z dzieciakami

Opublikowano

To chyba będzie mój następny zakup , ta konsola świetnie się sprawdza do wspólnej zabawy z dzieciakami

Ta konsola świetnie się sprawdza do wspólnej zabawy z każdym :) Z dzieciakami, kumplami, matką...

Opublikowano

gRcE7ON.jpg

JKExN0H.jpg

Opublikowano

Yoshi jest zupełnie innym platformerem, strasznie słodkim i uroczym. swietna muzyka, śliczna cukierkowa wełniana grafika, i porzadny platformer. Nie poziom 3D worldu czy DKC TF, ale nadal solidny platformer nastawiony na buszowanie po poziomach i grę w coopie :cool: świetny do zabawy z kimś niedoświadczonym 

A moim zdaniem Yoshi to zdecydowanie poziom Donkeya. Fantastyczna gra i żałuję, że sprzedałem, bo chętnie bym wymasterował teraz na 100 %

Opublikowano

Rqc5AbF.jpg

sorry za słabą jakość. w sumie to gierka już przyszła jakiś czas temu i właśnie ją od paru dni ogrywam(póki co SZTOS :obama:). no ale zapomniałem się pochwalić, hehe :potter:

Opublikowano

6iwj20.jpg

CoD do multi, Wolverine bo z Marvela podobno warte ogrania, tylko pytanie ten Uncaged Edition ma jakieś dodatki czy tylko tak dla picu i zwykła premierówka?

Opublikowano

Dzięki sprzedaży trójnoga bez gier ufundowałem sobie dziś to:
12716207_1007684625959079_11056236648811

5 gier na długie godziny  :ohboy: ( bo nie liczę tego fitnessu ) do tego czekają mnie 2 Zeldy, 2 Bayonetty...  :fsg: 

Coś czuje że na II terminie sesji się nie skończy  :reggie: 

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Gdzie takie cuda można kupić ?

Takie Bundle WiiU z 6 grami były/są dostępne w Saturnach za 1299 złotych :) Imo się bardzo opłaca bo podobne zestawy bez Zombii U i Fitness są przykładowo na konsoleigry.pl za 1320, do tego dolicz przesyłkę.

Opublikowano

Ojojojoj... Ile tu tęczowego dobra  :obama:

Opublikowano

lUXolME.jpg

CzvkjQy.jpg

lEjoq2o.jpg

chinatown wars prawilnie skonczylem na ds i na psp, no ale zawsze chcialem miec to na polce 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

kubson :obama: 

Opublikowano

Kubson uratowawles ta strone, która chcieli zasmrodzic battlefrontem i innymi cudami :obama:

Opublikowano

To jeszcze ja wspomogę kubsona i wrzucę co do mnie wczoraj po 8 rano przyszło:

lXRQnSa.jpg

Jak ja w tę grę lamię. xD