Opublikowano 5 września 201410 l Takie czasy, tylko jedna firma daje w bundlach uczciwe, pudełkowe wersje. Co prawda z upierdliwym żółtym znaczkiem, ale zawsze to pudełko.
Opublikowano 5 września 201410 l A oto moje zakupy z ostatnich 2 tygodni http://i.imgur.com/EyJwcpK.jpg Note 3 gratuluję wyboru! Najlepszy telefon ever
Opublikowano 5 września 201410 l rewolucja, a raczej powinienem napisać - reformacja na naszych oczach.
Opublikowano 5 września 201410 l Ale zielono się zrobiło, piękne konsole, gratuluję wszystkim zakupów!
Opublikowano 7 września 201410 l Byłem dzisiaj sprawdzić co tam w Media Markt słychać. Zobaczyłem jedno samotne Ni No Kuni, więc postanowiłem przygarnąć. Cena: 39,90. P.S. Dotknąłem też pudełka z Xboxem One i popatrzyłem na gierki do Jednego ułożone w dziale PSP. Mam nadzieję że nie zrobiłem nic złego. :X Edytowane 7 września 201410 l przez ireniqs
Opublikowano 7 września 201410 l Oczywiście. Od razu jak tylko przyjechałem do domu. x) (mam nadzieję że się niczym nie zaraziłem...)
Opublikowano 7 września 201410 l Wirus-X przedostał się już do krwiobiegu. Radzę regularnie sprawdzać czy w ciągu najbliższych dni skóra nie nabiera zielonkawego odcienia
Opublikowano 7 września 201410 l Co trzeba ze sobą mieć aby wziąć ps4 na raty? Dokładnie to max na 4 raty. Da się tak?
Opublikowano 7 września 201410 l sorry że się wtrące, ale w analogicznych tematach na forach pecetowych ludziska wrzucają... print screeny zakupów ze steama bądź origin. CZAICIE KUREWA xDDDDDDDDDDDDDDD takiej żeny dawno nie widziałem.
Opublikowano 7 września 201410 l Dowód i ewentualnie zaświadczenie o zarobkach jeżeli nigdy nic nie brałeś na raty. Da się na cztery. Możesz spróbować tez online wziąć na raty, ale bardzo często wnioski odrzucają.
Opublikowano 7 września 201410 l Najczęściej zaświadczenie o zarobkach/wyciąg z konta bankowego zaświadczający otrzymane wypłaty i dane zakładu pracy. @Mazzeo: niby beka bo to nie to samo co pudełka ale rynek piecykowy zdominowany jest w większości przez digitale więc się nie dziwię,że zamiast zdjęć sterty pudeł są fotki biblioteki na Steam/GoG itd. Samemu też w większości kupuję na pieca digitale i jak się uda to coś pudełkowego. Co poradzić takie czasy. Edytowane 7 września 201410 l przez Paliodor
Opublikowano 7 września 201410 l No ok nikt nikomu nie broni przecież kupować cyfrówek, ale chwalić się nimi na forumkach i to jeszcze za pomocą print screenów?
Opublikowano 7 września 201410 l a jaka jest Twoja opinia o chwaleniu się grami pudełkowymi w tym temacie?
Opublikowano 7 września 201410 l Trzeba być cebulakiem żeby pokazywać fotki kupionych gierek czy konsol w tym temacie. EOT
Opublikowano 7 września 201410 l EOT Aaaa, taki chu,j. Tera się nie wywiniesz. Rozwiń proszę, dlaczego jesteśmy cebulakami. Bo lubimy popatrzeć, co ciekawego kupujemy?
Opublikowano 7 września 201410 l Moje ostatnie skromne zakupy czyli dodatkowy padzik do 360 i najprawilniejsza wersja mojego kochanego Skyrima. Edytowane 7 września 201410 l przez MYSZa7