Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Takie czasy, tylko jedna firma daje w bundlach uczciwe, pudełkowe wersje. Co prawda z upierdliwym żółtym znaczkiem, ale zawsze to pudełko.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

rewolucja, a raczej powinienem napisać - reformacja na naszych oczach.

Opublikowano

Błagam odklejcie te naklejki z nich. 

Opublikowano

Ale zielono się zrobiło, piękne konsole, gratuluję wszystkim zakupów!

Opublikowano

Wbwvpyt.jpg

Byłem dzisiaj sprawdzić co tam w Media Markt słychać. Zobaczyłem jedno samotne Ni No Kuni, więc postanowiłem przygarnąć. :) Cena: 39,90.

P.S. Dotknąłem też pudełka z Xboxem One i popatrzyłem na gierki do Jednego ułożone w dziale PSP. Mam nadzieję że nie zrobiłem nic złego. :X

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Ale umyłeś potem ręce? :) Zakup zacny i cena widzę atrakcyjna.

Opublikowano

Oczywiście. Od razu jak tylko przyjechałem do domu. x)

(mam nadzieję że się niczym nie zaraziłem...)

Opublikowano

Niestety, to Twój koniec. W ciągu najbliższego miesiąca kupisz X1.

Opublikowano

Wirus-X przedostał się już do krwiobiegu. Radzę regularnie sprawdzać czy w ciągu najbliższych dni skóra nie nabiera zielonkawego odcienia ;)

Opublikowano

sorry że się wtrące, ale w analogicznych tematach na forach pecetowych ludziska wrzucają... print screeny zakupów ze steama bądź origin. CZAICIE KUREWA xDDDDDDDDDDDDDDD takiej żeny dawno nie widziałem.

Opublikowano

Dowód i ewentualnie zaświadczenie o zarobkach jeżeli nigdy nic nie brałeś na raty. Da się na cztery. Możesz spróbować tez online wziąć na raty, ale bardzo często wnioski odrzucają.

Opublikowano

Najczęściej zaświadczenie o zarobkach/wyciąg z konta bankowego zaświadczający otrzymane wypłaty i dane zakładu pracy.

@Mazzeo: niby beka bo to nie to samo co pudełka ale rynek piecykowy zdominowany jest w większości przez digitale więc się nie dziwię,że zamiast zdjęć sterty pudeł są fotki biblioteki na Steam/GoG itd. Samemu też w większości kupuję na pieca digitale i jak się uda to coś pudełkowego. Co poradzić takie czasy.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

No ok nikt nikomu nie broni przecież kupować cyfrówek, ale chwalić się nimi na forumkach i to jeszcze za pomocą print screenów? 

Opublikowano

Trzeba być cebulakiem żeby pokazywać fotki kupionych gierek czy konsol w tym temacie. EOT

Opublikowano

EOT

Aaaa, taki chu,j. Tera się nie wywiniesz. Rozwiń proszę, dlaczego jesteśmy cebulakami. Bo lubimy popatrzeć, co ciekawego kupujemy?

Opublikowano

Moje ostatnie skromne zakupy czyli dodatkowy padzik do 360 i najprawilniejsza wersja mojego kochanego Skyrima.

IMG_20140908_005714_zps1e80462e.jpg

Edytowane przez MYSZa7