Opublikowano 27 stycznia 20178 l Świetna gra, która kupiłem po raz drugi. Chyba warto mieć w swoim Top13 coś od Sudy:) Tylko niby nówka, ale mam wątpliwość czy czasem typek tych tasiemek z logiem ps, sam nie dorzuca i przy okazji zgrzewa folią. No chyba że po prostu tak sie samo zrobiło. W sumie otworze kiedys i sie przekonam.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Top 13 ciągle powiększasz grzybi hehe, ale warto gierka świetna fajnie, że wpadła do BC na XO ogra sie jeszcze raz
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W tym miesiącu skromnie: Walcie się bur"o"ki z LRG, za brak jakiegokolwiek kontaktu za rozwaloną okładkę Firewatch. Dlatego dzisiaj olałem Oxenfree na PS4. M-L-M. Marzyłem o tym od wielu lat. Znalazłem w bardzo dobrym stanie i świetnej cenie w UK (na instrukcji - 2 strona - kilka odręcznie napisanych kodów - relikt lat 90), a cała reszta wygląda bdb. Edytowane 27 stycznia 20178 l przez marcinwks
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Firewatch w pudle to opłacalny zakup w ogóle? Po ile to lata? To jedna z najlepszych gier indie w jakie grałem. Gry LRG po wyprzedaniu nakładu (ok. 4-5k sztuk) w ciągu kilkunastu/kilkudziesięciu minut, na ebayu stoją od razu po ok. 300 zł. Podczas dnia rozpoczęcia sprzedaży kosztują w okolicach 25-30$. Opłacalność, a przede wszystkim wartość kolekcjonerską oceń sam.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l bonus: teraz to juz cala ulica XD Edytowane 27 stycznia 20178 l przez Dave Czezky
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czy to ten slynny palec pewnego ex moderatora?
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Szkoda że nie wiedziałem o pudełkowym Firewatch, zero reklamy, nic :( Dave świetne fotki, hehe
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Macie i minusujcie z tego wszyscy ;) Powiecie rak, crap, janusz. Mam to w tyłku. Demo mi się podobało i będę grał w grę ;) I o zgrozo będę się dobrze bawił :D
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RE VII jest tak dobre, że przywróciło mi smaka na serię i naszła mnie ochota na ponowne zwiedzenie posiadłości Spencera w REmake'u :)
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Szkoda że nie wiedziałem o pudełkowym Firewatch, zero reklamy, nic :( Na twitterze LRG kilka razy przypominalo gdzie kupic i ze sa jeszcze kopie itp. Trzeba niestety sledzic te media spolecznosciowe bo oni nie uzywaja jakis oficjalnych kanałow informacji. Dzis Oxenfree na PS4 sie sprzedał w 2 minuty, juz na ebayu po 400zl stoja :/
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Gdyby nie ten urząd celny... druga kopia leci do znajomego. Bardzo przyjemny shmup. Gdyby nie to, że kiedyś wygrałem kody na niego + dlc na gafie to zapewne też bym łyknął z P-A.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l swego czasu dosc sporo gralem w jedynke na ps3, dwojka ponoc pod kazdym wzgledem lepsza
Opublikowano 28 stycznia 20178 l W tym miesiącu skromnie: Walcie się bur"o"ki z LRG, za brak jakiegokolwiek kontaktu za rozwaloną okładkę Firewatch. Dlatego dzisiaj olałem Oxenfree na PS4. M-L-M. Marzyłem o tym od wielu lat. Znalazłem w bardzo dobrym stanie i świetnej cenie w UK (na instrukcji - 2 strona - kilka odręcznie napisanych kodów - relikt lat 90), a cała reszta wygląda bdb. Oddworld <333 Co to za cudowna gierka jest!