Opublikowano 10 października 201410 l Nieee, nie gram w szczelanki na konsoli Jeszcze jedną rzecz kupiłem: http://i.imgur.com/Nnksss2.jpg nadkonsola ta jedyna i prawdziwa
Opublikowano 10 października 201410 l Dark_Pharmacist: Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. Jedynka nie wyszla w PALu. No tak, ale wersja japońska też nie wyszła w PALu więc ze słownikiem nie pogra .
Opublikowano 10 października 201410 l Sorry za jakość ale nie ogarniam aparatu w telefonie, raz foty żyleta a czasem taka s(pipi)ina.Ze Star Ocean jestem najbardziej zadowolony, beyond dzieki uprzejmosci allegro kosztowal 30zl. Black flag nie wiem czy otwierac, jakos mnie srednio ciagnie po ac3. Edytowane 10 października 201410 l przez Guernica
Opublikowano 10 października 201410 l Druga miala byc dla kumpla, ale sie rozmyslil, wiec trafiła na pchli.
Opublikowano 10 października 201410 l Black Flaga spokojnie odpalaj to juz nie ten kupsztajn co trzecia czesc.
Opublikowano 10 października 201410 l pokaż mi lepszą gierkę w której jesteś piratem i śpiewasz szanty.
Opublikowano 10 października 201410 l Dla statków niby wziąłem, ale jak sobie przypominam jak s(pipi)one bylo sterowanie w ac3 i sciaganie na siebie uwagi calego miasta o byle guwno to mi sie odechciewa. Mam backlog ustawiony wg wlasnych preferencji i black flag jest ostatnie. Edytowane 10 października 201410 l przez Guernica
Opublikowano 10 października 201410 l Że ty tych assassinów nie rzuciłeś jeszcze w piz,du. Jak odpaliłem po dwójce Brotherhood, to pod koniec już spływałem z fotela, tak się nudziłem.
Opublikowano 10 października 201410 l Mi sie AC II podobalo, nawet bardzo. Innych nie mialem okazji jeszcze ograc i po wypowiedziach tutaj nie wiem nawet czy chce probowac xD
Opublikowano 10 października 201410 l Ja już pisałem o tym kilka razy, az mi sie glupio powtarzac, ale trylogia Ezio jak na moj gust jest ok.
Opublikowano 10 października 201410 l Lipa pisz wrażenia ( głównie chodzi mi o grafę xD ) z NBA Ja też podobnie ja Guernica mam niesmak po AC III i Black Flag już nie ruszyłem. Pewnie kupie Unite, zwlaszcza ze UBI wraca do korzeni. Jestem skłonny wystawić 10-/10 dla Ezio i AC II. Edytowane 10 października 201410 l przez chris85
Opublikowano 10 października 201410 l Przepraszam czy tu bija? Białe kruki (przynajmniej jeden). Zwei jest w stanie idealnym, jakby pachniala nowoscia. Gosc ktory mi to sprzedal twierdzil ze kiedys odfoliowal i schowal na strych i stan igła. Faktycznie wyglada jak nowka, w szoku jestem. Edytowane 10 października 201410 l przez Velius
Opublikowano 10 października 201410 l Dobra ja też wrzucę z tego tygodnia , niby słabo , ale 3 duże tytuły , więc jest trochę do grania. Mam takie braki z tej zeszłej generacji ,że szkoda gadać mam w co grać przez najbliższe 2 lata .