Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Half Minute Hero - brzmi jak gierka o gościu co dochodzi w pół minuty  :dynia:

Świetna gierka; niedoceniona przez graczy, mimo bardzo dobrych recenzji; w większości grubo ponad 8.

Najbardziej rozbudowany tryb (Hero30) to pastisz 8-bitowych jRPGów połączony z grą logiczną .

Moim zdaniem, obok Crush, największy hidden gem na PSP.

To mnie zainteresowałeś. Zawsze jak myślę o niedocenionych grach to przypomona mi się świetne (dla mnie) Remember Me

Opublikowano

Half minute hero? Sztosik ogromny, bawiłem się świetnie, gra genialna, bekowa i wciągająca. Jest port na xbl, ale imo dużo gorszy że względu na inny styl graficzny i chyba jest okrojony...

Opublikowano

Mam nadzieję, że pozwoli mi to zapomnieć na jakiś czas o Switchu i Zeldzie które już po nocach zaczynają mi się śnić ;)

d1Wu0n5.jpg

Przy okazji Chińczyk z Ali mi nową bluzę dzisiaj przysłał, za(pipi)ista jest :D

nesPn8b.jpg

Opublikowano

No proszę, muszę pochwalić Ubisoft. Ta okładka jest świetna, pięknie nawiązuje do przeszłości, gdzie było nasrane postaci, pojazdów i do tego wybuchy :) No i jeszcze te znaczki językowe małe i przy Pegi. Dobra robota.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gdyby był trochę bielszy, to byłby ładniejszy IMHO.

VqhNHxS.jpgUCsVKpO.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Bardzo ładny steelbook, musze sobie sprawic taki sam.

Na stronie MM wersja ze steelbookiem 149 zł. Wyrwałem za 137 zł z dostawą do lokalnego MM dzięki kasie z konta premium.

Opublikowano

W końcu mam. :) mam nadzieję że było warto jechać przez całe miasto do oddziału inpostu.
NG6PCsYX.jpg

Opublikowano

Rak i Goty gierka. Interpretacja dowolna.

f005c388fad66c50.jpg

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Jezu, jaka wyrukwista okładka Ghost Recona, nie mam kloca ale chyba kupię dla samego covera i oczywiście dla jak zawsze za(pipi)iaszczego zielonego pudełka na gierki Phila.

Zelda i R-Type na ps2 z poprzednich stron też mają wypasione covery - aż cieplutko na serduszku jak się plusiki wlepia.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Rozkosz Zeldą trwa, ale kiedyś się skończy, więc trzeba się zbroić na przyszłość.

QPdCn29.jpg

Czy Amazon (JP) nie ma na stanie mniejszych kartonów? ;)

Opublikowano

Wjechalo troche gierek na PS4, słuchaweczki zeby komfortowo w nocy grać no i danie dnia, Nier Automata, alez ten STEALBOOK jest piekny :banderas:

wFb6fen.jpg

rUyM5DQ.jpg

PxDMFkU.jpg

B9zLPnE.jpg

gI365wH.jpg

Opublikowano

Było w cenie nowej gry to wziąłem, na półce wygląda zacnie :)

14ikdn6.jpg

Opublikowano

Serio Velius? Atak na tajtana :p

Opublikowano

Mój boże ile dobra, trzeba szybciutko Wii U z szafy wyjąć

Dla takich chwil jak wyciąganie Zelduni trzęsąsymi się z podniecenia rękoma warto być graczem

a09805f9d97748b4bf3c64ebc4602052.jpg

Opublikowano

:banderas: 

339ByMq.jpg

enrgcJ0.jpg

A jutro kolejne 3 petardy :banderas:

Opublikowano

Zakupów 'na biedaku' ciąg dalszy - na ten miesiąc starczy.

iz2oKx5.jpg

Action JRPG od PLEJA (dziękuję piękny kawalerze) - mam nówkę w folii na VITĘ, ale pojawiła się opcja, to kupiłem na PS4, ogra się na dużym ekranie.

OaeHefO.jpg

Kolekcja wyśmienitych klasyków firmy SEGA w wersji zremasterowanej (budżetowe 3D)? Za 28zł z wysyłką można wziąć, chociaż pudełko musiałem dać nowe, bo to co wysłał typ, było połamane i brudne...

edyUmbi.jpg

Trochę paści do FULLSETU PS3. Dragon Bul :banderas:

Opublikowano

Pingu, jak tam Vita? Widzę, że coś już ustawiasz. WiiU też mógłbyś pokazać.

EDIT. Wspomniałeś o full secie na PS3 - jak patrzę na półki to gierki na PS3 są najgorzej wyglądającym elementem kolekcji. Stare logo, nowe logo, mnogość kolorów na grzbietach. Nie przepadam za tą częścią zbiorów przynajmniej wizualnie.

Edytowane przez Janusz Gamingu