Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ta japońska też ma DLCki na dysku. Warto sprowadzić jak się jest fanem.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG_20180522_155734.jpg 

Nadal wierzę w Spencera. Girsy czy Lara to jakis obłęd w takiej jakości. :xboss:

Opublikowano

mU3cU59.jpg

Będzie malowane. :banderas::   

Opublikowano

Fotki sztosy, wybaczcie, to z podekscytowania....

41ed66a7ec65.jpg

8a99928f2718.jpg

Edytowane przez S_600

Opublikowano

BCB15745-9620-41_D5-_A23_C-_E64381644854

Taka sytuacja...

Opublikowano

41rgmGb.jpg

Przy takiej okładce to nawet znaczek PL aż tak nie przeszkadza :P Przy tak mocnym kandydacie do najbrzydszej okładki roku (generacji?) mogli się chociaż postarać o alternatywną wersję na drugiej stronie. No szkoda, miejmy nadzieję, że gra będzie lepsza ;) 

I nie polecam kupować na oleole - nie dość, że gra została wysłana dopiero w dniu premiery, więc doszła dopiero po weekendzie, to jeszcze została wysłana w zwykłej, dużej foliowej kopercie, w żaden sposób niezabezpieczona, przez co pudełko ganiało po całym worku (płytka w środku też nie była na swoim miejscu, ale na szczęście nie jest porysowana). 

Opublikowano
5 godzin temu, ornit napisał:

BCB15745-9620-41_D5-_A23_C-_E64381644854

Taka sytuacja...

Czy mi sie wydaje, czy buttons'y sa lekko schowane ? Tak było oryginalnie, czy przerabiałeś ?  I jak sie gra w z takim setup'em ? 

Opublikowano

@MEVEK Przerabiałem je własną pięścią :yao:

Mialem z tym stickiem problemy od początku bo czasem nie wchodziło mi dół-prawo przez co przegrałem nie jeden mecz. Na szczęście po jakimś czasie znalazłem przyczynę i wymieniłem jedną część mechanizmu gałki na działającą prawidłowo. Tylko wgłębienie od nawalania sticka pięścią zostało :potter:

Opublikowano

nie mam co prawda teraz za wiele czasu, ale po czytaniu stosownego tematu postanowiłem zrobić to sobie jeszcze raz ;) teraz coś się skubnie, a podczas urlopu się nadrobi. 

Spoiler

i choćbym kroczył ciemną doliną zła się nie ulęknę ku.rwy ulane

d318f8ffe776cd4bmed.jpg

Opublikowano

DCE4_C93_F-9_C7_F-438_B-9_A83-2_A8_CBFA3

Wczoraj doszła ostatnia wersja. Złapałem je wszystkie!:turned:

Opublikowano

Klepko mordki na weekend.

w0axzFx.jpg

Opublikowano

Od kolegi Rayosa :ragus:

96S1VOe.jpg

Dzięki. :lapka:

Opublikowano
14 godzin temu, ireniqs napisał:

Od kolegi Rayosa :ragus:

Dzięki. :lapka:

:hi: 

Opublikowano

Kręciłem się bez celu po galerii handlowej w drodze do okulisty to i zgarnąłem :p

2rfq535.jpg

Co ten tinypic to ja nawet XD

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

dobrze, że poszedłeś do okulisty, przydadzą Ci się szkła do czytania tej drobnej czcionki 

Opublikowano

vzPavqi.jpg

Zgubiłem płytę i musialen kupić jeszcze raz xd.

Taka gra, że nie żałuję. Najlepsze IP na PlayStation.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@ragus

a gdzie takie wydanie dorwałeś?

Opublikowano

79zł KIK Games w Łomży xd

Jesscze majo

Opublikowano

Jako że od premiery God Of War mi odyebało i ponownie giereczki zaczeły bawić postanowiłem znów delikatnie uzupełnić kolekcje na ps3 i dokupić gry na switch-a bo już wszystko na nim skończone. 

Na ps3 już prawie wszystko co chciałem kupione.Jeszcze tylko reszta gier o smoczych kulach i Asura Wrath , które nie miałem okazji sprawdzić.

IMG_2029.jpg

Na switch-a mimo mieszanych opinii zdecydowałem się sprawdzić skyrima w wersji przenośnej. Bayonetta nigdy nie ograna więc liczę że podejdzie jak inne gry platinium no i uda mi się jakoś podpiąć switcha do sieci by zassać pierwszą część. Xenoblade 2 miałem brać dopiero za jakiś czas ale ten sam sprzedawca miał 2 giereczki a cena pewnie już bardziej nie poleci więc niech już czeka w kolejce.

IMG_2030.jpg

No i klejnot , który trafił się za jedyne 7 eurasków w pełnym komplecie a mam z nim bardzo dobre wspomnienia.

IMG_2031.jpg

IMG_2032.jpg