Opublikowano 19 listopada 201410 l Jest ciut wyżej i w prawo - na pierwszy rzut oka większość nie zauważy. Jak byś zeskanował tę okładkę to mógłbym to na gridach zaznaczyć, ale nie ma sensu .
Opublikowano 19 listopada 201410 l Faktycznie. Szacun przyznany +1. Musze zwracac wieksza uwage na takie male szczegóły. Chyba moby games mialo okladki gier to bede dokladniej studiowal przed zakupem. Zeby nie offtopowac tematu moje dzisiejsze zakupy. Przyszly z play-asia. Podjarany na Etrian Odyssey Millenium Girl z CD i artbookiem nawet przełknalem to ze paczka byla u celnikow i zdrali ze mnie nie maly grosz. Podekscytowany otworzylem paczke zeby przekonac sie na wlasne oczy ze kochana play-asia wyslala mi wersje standardowa gry. W ramach przeprosin oferuja mi 2$ store credit (niech sobie w pupke wsadza) lub ewentualnie moge do nich odeslac i mi zwroca kase ale i tak juz wtopilem w celnikow wiec nic mi to nie da. Mega rozczarowanie play-asia i to raczej byly moje ostatnie zakupy tam. Chociaz gry ladnie wygladaja i bedzie w co popykac pod kołderka w zimowe wieczory.
Opublikowano 19 listopada 201410 l Sticker Star przypomina mi, że muszę dokończyć Super Paper Mario z Wii. Napisz później gdzieś czy daje radę.
Opublikowano 19 listopada 201410 l Dzisiejsze zakupy, czas na wielkie granie. W końcu jest problem od czego zacząć ;-) Edytowane 20 listopada 201410 l przez Rafael0089
Opublikowano 19 listopada 201410 l jak godzicie granie w 3-4 tytuły na raz? dla mnie gra w 2 tytuły na raz to już problem lubie konkretnie usiąść do jednej gry i wkręcić sie na maxa (mowa o grach z singlem) nawet skakanie po paru tytułach powoduje czasem problem z klawiszologią, miałem tak z Tomb Raider i Infamous, gdy próbowałem grać na zmiane lubie po prostu skończyć jeden i usiąść do kolejnego, poprzedni sprzedać lub zostawić jeśli było dobrze Edytowane 19 listopada 201410 l przez Fanek
Opublikowano 19 listopada 201410 l Nigdy tego nie mogłem pogodzić, ze względu na to iż pierwszy raz mogę sobie pozwolić na kupno tylu tytułów w tym samym momencie. Mam teraz dobry czas "gotówkowy" więc to wykorzystałem. Zima długa, rozłożę to w czasie. Gry już są, to najważniejsze ;-)
Opublikowano 19 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejna dokładka "makaronu". Szczególnie bliskie mi jest Jet Set Radio, które ma niepowtarzalny klimat i rewelacyjną ścieżkę dźwiękową. Edytowane 19 listopada 201410 l przez Dark_Pharmacist
Opublikowano 19 listopada 201410 l Kapitalnie odpalić sobie teraz makarona z kolekcją zafoliowanych gierek. Przy obecnej generacji cofanie się w przeszłość to doskonała ucieczka.
Opublikowano 19 listopada 201410 l Dokładnie to czuję. Nowe tytuły ciągną mnie nazwijmy to średnio obojętnie, za to ogrywać takie zapierniczam z roboty najszybciej jak potrafię
Opublikowano 20 listopada 201410 l Dokładnie to czuję. Nowe tytuły ciągną mnie nazwijmy to średnio obojętnie, za to ogrywać takie zapierniczam z roboty najszybciej jak potrafię strasznie Ci zazdroszczę tego DC. Dla mnie jest on symbolem takiego niezrealizowanego marzenia, bo zawsze go chciałem mieć, a nigdy się to finansowo nie udało. Naprawdę odjazd, bo nawet zapach masz w folii schowany...
Opublikowano 20 listopada 201410 l Tym razem troche używek. Jest mi smutno bez darmowej wysyłki na allegro
Opublikowano 20 listopada 201410 l Na filmikach wygląda na nudny button-masher i według recenzji tak właśnie jest. Szkoda, bo graficznie prezentuje się całkiem ciekawie. Zazdroszczę 3ds z US i SMT4, może w przyszłości też sprowadzę.
Opublikowano 20 listopada 201410 l Last Ranker, od lat chce zagrac, ale juz chyba nie doczekam fanowskiego tlumaczenia
Opublikowano 20 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taki wcześniejszy Mikołaj
Opublikowano 20 listopada 201410 l Nie robie zdjęcia bo nic specjalnego, ale kupiłem Fife 14 na PS4 w prawie idealnym stanie w londyńskim lombardzie za zawrotną sume 2.99 funta. Więcej zapłaciłem za kawe rozpuszczalną w spożywczaku obok