Opublikowano 25 marca 201510 l Zgadza się. Jutro UPDATE. Na europejskim blogu też już dali info: http://blog.eu.playstation.com/2015/03/25/ps4-system-update-2-50-features-detailed-available-tomorrow/
Opublikowano 25 marca 201510 l A jak to będzie z tym backupem. Można pojedyncze gry na dysku zewnętrznym odkładać czy całość trzeba zgrywac( całe 500gb)?
Opublikowano 26 marca 201510 l na razie fajnie wszystko działa, jest dużo szybszy a to plus. Ale gdzie moje Spotify ? liczyłem że apka pojawi się wraz z nowym softem
Opublikowano 26 marca 201510 l na razie fajnie wszystko działa, jest dużo szybszy a to plus. Ale gdzie moje Spotify ? liczyłem że apka pojawi się wraz z nowym softem Marek - ale dash szybciej działa czy co masz na myśli? Spotify chyba dodadzą oddzielnie jako apka do pobrania ze store
Opublikowano 26 marca 201510 l Ja czekam na update w ktorym wylacza te swiatelko na tym padzie. To te 0% trofea są chowane czy kasowane całkowicie? Chowane,na ps vita od dawna jest ta opcja dostepna Edytowane 26 marca 201510 l przez Mroku333
Opublikowano 26 marca 201510 l To te 0% trofea są chowane czy kasowane całkowicie? Zniknęły mi z listy na PS4, więc są kasowane. Chować mogłeś już wcześniej na PS4 (nawet te gry z trofeami), ale teraz tą opcję uwidocznili, bo poprzednio była zakopana w menu. Edytowane 26 marca 201510 l przez SzczurekPB
Opublikowano 26 marca 201510 l Czy usuwanie trofeów można robić tylko z poziomu PS4? Czy usuwanie trofeów z poziomu PS4 może obejmować PS3/PSVITA? Czy usuwanie trofeów z poziomu PS3 może obejmować PSVITA?
Opublikowano 26 marca 201510 l 1) można jeszcze z apki na tel 2) tak 3) na ps3 póki co jest tylko ukrywanie trofików Usuniętę gry i tak widać na stronach typu psnprofiles Edytowane 26 marca 201510 l przez Figuś
Opublikowano 26 marca 201510 l zmiana wielkości czcionki działa tylko w dashu? w grach nie zmienia wielkości? może ktoś sprawdzał
Opublikowano 26 marca 201510 l Usuniętę gry i tak widać na stronach typu psnprofiles U mnie było widać na początku. Jak zdobyłem trofeum i zsynchronizowałem je z PSN, to na psnprofiles wyparowało te 29 gier, które usunąłem. BTW. Tak teraz wygląda ekran z opisem trofeum gdy PS4 robi screena przy zdobyciu: Edytowane 26 marca 201510 l przez SzczurekPB
Opublikowano 26 marca 201510 l W moim przypadku wyjście do dasha i np synchro trofikow czy latanie po ps store nie powoduje podkręcania wiatrakow jak miało to miejsce przed updatem. Mam model z bundle KZ wiec stary i czasem głośno chodziła (ale ciszej od bialych 360) np kiedy pauzowalem grę albo wychodzilem do dasha z włączoną grą. Może ktoś to sprawdzić czy mi się nie wydaje? :-P
Opublikowano 26 marca 201510 l A jak jest z backupem? Można pojedyncze gry na zewnętrzny dysk skopiować czy tylko jako całość?
Opublikowano 26 marca 201510 l Wybudzanie konsoli z czuwania dostało pięknego speeda, 5sekund nawet nie to trwa teraz
Opublikowano 26 marca 201510 l jakies dane o tym ile konsola pobiera pradu kiedy w trybie czuwania mamy odpalona gre?
Opublikowano 26 marca 201510 l ooo super, balem sie ze wiecej bo jak w trybie uspienia z zapauzowana gra przyloze ucho do samej konsoli to totalnie delikatnie ja slychac wiec myslalem, ze wiecej pradu zrzera bo cos tam w srodku dziala
Opublikowano 27 marca 201510 l Więc można skasować z profilu psn gry w których zdobyło się zaledwie kilka procent trofeów ?