Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 897
  • Wyświetleń 70,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 3.0 master race pozdrawia peasantów 2.57   

• Oj tam, od razu wulgaryzm... przede wszystkim chciałem mieć ksywkę przemyślaną (okazało się, że nie bardzo), schludną, ładnie wyglądającą, bez losowych ciągów liczbowych typu "przemo017"   , podkreśln

• No bazy danych Sony wygladaja tak:  

Opublikowano

A jak to będzie z tym backupem. Można pojedyncze gry na dysku zewnętrznym odkładać czy całość trzeba zgrywac( całe 500gb)?

Opublikowano

napiszcie jak ktoś stestuje czy nie ma jakiegoś fuckupa

Opublikowano

na razie fajnie wszystko działa, jest dużo szybszy a to plus. Ale gdzie moje Spotify ? liczyłem że apka pojawi się wraz z nowym softem :(

Opublikowano

na razie fajnie wszystko działa, jest dużo szybszy a to plus. Ale gdzie moje Spotify ? liczyłem że apka pojawi się wraz z nowym softem :(

Marek - ale dash szybciej działa czy co masz na myśli?

Spotify chyba dodadzą oddzielnie jako apka do pobrania ze store

Opublikowano

Ja czekam na update w ktorym wylacza te swiatelko na tym padzie.

To te 0% trofea są chowane czy kasowane całkowicie?

Chowane,na ps vita od dawna jest ta opcja dostepna

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Opublikowano

Zniknęły mi z listy na PS4, więc są kasowane. Chować mogłeś już wcześniej na PS4 (nawet te gry z trofeami), ale teraz tą opcję uwidocznili, bo poprzednio była zakopana w menu.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Czy usuwanie trofeów można robić tylko z poziomu PS4?

Czy usuwanie trofeów z poziomu PS4 może obejmować PS3/PSVITA?

Czy usuwanie trofeów z poziomu PS3 może obejmować PSVITA?

Opublikowano

1) można jeszcze z apki na tel

2) tak

3) na ps3 póki co jest tylko ukrywanie trofików

Usuniętę gry i tak widać  na stronach typu psnprofiles

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

zmiana wielkości czcionki działa tylko w dashu?

w grach nie zmienia wielkości? może ktoś sprawdzał

Opublikowano

Usuniętę gry i tak widać na stronach typu psnprofiles

U mnie było widać na początku. Jak zdobyłem trofeum i zsynchronizowałem je z PSN, to na psnprofiles wyparowało te 29 gier, które usunąłem.

BTW. Tak teraz wygląda ekran z opisem trofeum gdy PS4 robi screena przy zdobyciu:

novMFbg.jpg

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

W moim przypadku wyjście do dasha i np synchro trofikow czy latanie po ps store nie powoduje podkręcania wiatrakow jak miało to miejsce przed updatem. Mam model z bundle KZ wiec stary i czasem głośno chodziła (ale ciszej od bialych 360) np kiedy pauzowalem grę albo wychodzilem do dasha z włączoną grą. Może ktoś to sprawdzić czy mi się nie wydaje? :-P

Opublikowano

A jak jest z backupem? Można pojedyncze gry na zewnętrzny dysk skopiować czy tylko jako całość?

Opublikowano

jakies dane o tym ile konsola pobiera pradu kiedy w trybie czuwania mamy odpalona gre? 

Opublikowano

ooo super, balem sie ze wiecej bo jak w trybie uspienia z zapauzowana gra przyloze ucho do samej konsoli to totalnie delikatnie ja slychac wiec myslalem, ze wiecej pradu zrzera bo cos tam w srodku dziala

Opublikowano

Więc można skasować z profilu psn gry w których zdobyło się zaledwie kilka procent trofeów ?