Opublikowano 19 czerwca 201410 l Zawsze dodatkowa adrenalina przy upalaniu, cos jak jazda bez trzymanki.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Tak bardzo bym nie chciał przeżyć kiedyś takiego zderzenia. Takie (pipi)nięcie to chyba czuć w kościach jeszcze po kilku latach.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Nie chciał przeżyć w sensie nie doświadczyć. Tak btw., ktoś tu mówił o ryzyku przy kupnie używanego auta za 50 tyś. No ryzyko jest http://joemonster.org/art/26843/Kupujemy_bezwypadkowe_wypasione_BMW_325_E90_325xi_3.0L Edytowane 19 czerwca 201410 l przez krupek1
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Dzwonił koleś z salonu - dziś po pracy odbieram. JARAM SIĘ NIEZIEMSKO!!!!!
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Zrobię zrobię - pewnie jutro jak trochę ochłonę wziąłem sobie jutro wolne na tę okazję
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Lucek wyjeżdża z salonu. https://www.youtube.com/watch?v=89Qxbx4tRiw
Opublikowano 20 lipca 201410 l Dobra czas na cos nowego Miał ktoś styczność z Mercedesem SLK R170? chodzi o wersje z kompresorem. Warto brac automata czy to jednak mina?
Opublikowano 21 lipca 201410 l Mnie interesują opinie na temat Mazdy 323F II - ktoś mial styczność? Ja mialem I i III - obie byly zayebiste.
Opublikowano 21 lipca 201410 l Mnie interesują opinie na temat Mazdy 323F II - ktoś mial styczność?II też zajébita, znajomy ma dwie i chwali. Wersja diesel jakby lepsza
Opublikowano 21 lipca 201410 l A jak z częściami? Drogie? awaryjność? Nie wiem czy się tam odpowiednio wyraziłem. Chodzi mi o model produkowany między 1994-1998 rokiem. A Astra I jak się sprawuje? Opcjonalnie chciałbym ją w wersji sedan raczej. LPG chce w samochodzie. Edytowane 21 lipca 201410 l przez gums19964
Opublikowano 21 lipca 201410 l Z częściami to ciężko powiedzieć, jego tata ma warsztat i wiadomo jak to wtedy jest. Astra I to w końcu opel: no psuje się ale części stosunkowo tanie. Jakbyś brał to polecam z rynku skandynawskiego, ocynkowana karoseria robi swoje. W gazie tanio wychodzi, ale ma swoje humory (w zimę czasem nie chciał palić nawet za 3 razem). No w końcu po kilkanaście lat te modele mają. Na plus wysokie zawieszenie. Nie wiem czy to przywiązanie ale lubię te niezniszczalne auto (niczym toyota hilux w top gear ) Astre II nie da rady?
Opublikowano 21 lipca 201410 l Pracuje obecnie na coś i jak zdołam uciulac to Astra II by mnie interesowała dużo bardziej. Druga osoba mi już 2 poleca. Ona mi się ogólnie bardzo podoba.
Opublikowano 22 lipca 201410 l Doradziłbym Ci uciułać troszkę więcej kasy i rozejrzeć sie za II. Tata kupił parę miesięcy temu w kombi i autko jest super oszczędne (silnik isuzu 1.7 diesel) 5/6 l ropy na 100, ocynkowane, jedynie po zakupie jakieś (pipi)y wymienial. Nie jest to demon prędkości, ale za takie pieniądze to i tak fajny zakup. Edytowane 22 lipca 201410 l przez Banny
Opublikowano 22 lipca 201410 l ja mimo wszystko polecił bym mazdę, moja była 20 letnia mnie nigdy nie zawiodła
Opublikowano 22 lipca 201410 l Dokładnie. Ja też polecam Mazdę. Żadna z tych dwóch, o których pisałem mnie nie zawiodła.
Opublikowano 22 lipca 201410 l Mazda trochę tańsza. To będzie mój pierwszy samochód wiec chciałbym w miarę możliwości coś w co nie będę musiał pakować fortuny w razie jakiś awarii. Moimi typami jest właśnie ra Mazda i Astra 2. Trochę czytałem na temat obu. W obu przypadkach awaryjność nie była duża. To oczywiście jeszcze zależy jak się trafi.
Opublikowano 22 lipca 201410 l Polecilibyście coś do 8 000? Celowałbym w silnik 1,4-1,6, coupe/sedan, w miarę mało awaryjny, albo jakieś tanie zamienniki można było do tego dostać, ktoś coś??