Opublikowano 29 listopada29 lis On 10/24/2025 at 11:15 PM, Bartg said:Nie kupuje się aut od handlarzyn, co wystawiają auta bez tablic, vin na życzenie, ogłoszenie nie stanowi oferty handlowej bla bla. Po prostu nie. Ja wiem, że cena spoko, ogłoszenie spoko, zdjecią piękne. Ale po prostu się nie kupuje jeśli nie chce mieć potem problemów.Dzięki za radę. Sam powoli przymierzam się do kupna auta i rozwala mnie jak widzę wystawione "osoba prywatna", a zdjęcie zrobione na podwórku gdzie stoi kilka innych samochód ;) oczywiście VINu nigdy nie ma.A co w ogóle sądzicie o takich firmach jak np. https://motocontroler.com Edytowane 29 listopada29 lis przez Sedrak
Opublikowano 2 grudnia2 gru On 11/29/2025 at 5:20 AM, bulaxyz82 said:Witam, proszę o jakieś sugestie odnośnie marki/modelu dla żony w budżecie 50-60 tysiecy. Bez żadnych większych oczekiwań, teraz jeździ Seatem Altea w wersji Copa z 2012. Po głowę teraz jej chodzi Honda HR-V II generacji. Jako, że w temacie samochodów nasza wiedzą opiera się tylko na ich użytkowaniu z chęcią przyjmę jakieś rady na jakie auta zwrócić uwagę w określonym budżecie.HR-V nie wydaje się złym wyborem, ale koniecznie wziąłbym ze sobą na oględziny eksperta, żeby sprawdzić korozję pod autem i po zakupie zainwestował w zabezpieczenie antykorozyjne.
Opublikowano poniedziałek o 17:392 dni ciekawe oferty można znaleźć na schodzącą generację T-Roc'aotomoto.plNowy Volkswagen T-Roc 2025 - 165 000 PLN, 1 km - Otomoto.plInteresuje Cię Volkswagen T-Roc? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.niestety nie wiem na ile realne są te oferty i czy nie są obładowane jakimiś wymaganiami albo są tylko wabikami. ale 165k za 300KM wygląda ciekawie :)
Opublikowano wczoraj o 10:06 1 dzień Jeździłem kiedyś zastępczym T-Rociem w konfiguracji diesel, średnia wersja, szary lakier, czarne wnętrze i był to chyba najnudniejszy samochód z jakim miałem do czynienia. Z drugiej strony model miał fajne możliwości kustomizacji, praktyczne wnętrze i bagażnik przy niewielkich gabarytach, a kiedyś oglądałem jakiś test Zachara tej wersji R i z tego co pamiętam był pozytywny, taki Golf R bardziej praktyczny i bardziej komfortowy.