Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Od ilu piw dziennie zaczyna się alkoholizm? :(

BTW Rayos trzeba się zorganizować, dalej Ci lecę obiecane piwko :)

Edytowane przez erix

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 318,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dostałem na urodziny zestaw do robienia własnego biwa z brewkitu (ekstraktu)   Siadłem z ziomkami w kuchni i ugotowaliśmy wywar. Odstawiliśmy na tydzień na burzliwą fermentację, potem n

• JJ i Milo  

• Od prawie dwóch lat bawię się w robienie piwa z brewkit-ów z małą modyfikacją, czyli dodatkowo daję chmiele oraz jakieś przeróżne skórki czy zioła.    Jak się okazała już pierwsza warka wysz

Opublikowano

Może w przyszłym/jeszcze późniejszym tygodniu wyskoczy się mniejszą forumkową grupką, zobaczymy.

Opublikowano

4.jpg

dobra alternatywa jeśli ktoś z jakiegoś powodu nie spożywa miodu bo jest słodzone cukrem trzcinowym i przypomina miodowe browary

pilsweizer-aloes-curacao.jpg

a to mega spoko lubie aloes więc mi podeszło, ogólnie z browaru grybów bardzo spoko browary mają, piłem jeszcze szwejkowe i też smakowite

nie mieli tych hipsterskich piw ale maja sciagnac na poniedzialek, oby bylo warto blubers
Opublikowano

10,5 jest znowu w sklepach? Pewnie okropny sikacz, ale pamiętam szum wokół tej marki w latach 90-tych. Jak znajdę to może sobie kupię.

Opublikowano

No 4,8 % więc czemu się dziwisz? Piwo zdecydowanie imprezowe na upalne dni, lekko kopie i jest przyjemnie gorzkie i sycące jednak smak ulatuje zdecydowanie za szybko.

Opublikowano

Piłem jeszcze raz ten aloesowy, i w sumie był taki sobie xd

Opublikowano

Oba średnie, ale nie było aż tak źle.

Opublikowano

w biedronce jest cydr, piwo z dojrzalych jablek. Nie smakuje jak zwykle smakowe piwa. 4.5% robi robote

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie mowisz o tym gownie, bo to obok cydru nawet nie stało

big_cider275ml.jpg

Opublikowano

Piłem ostatnio Green Mill dobry był. Lubuski to gó.wno straszne.

Opublikowano

Myślę, że mówi o tym:

cydr_appcider_biedronka.png

Ale to nie ma 4,5% :<

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

cydr to nie piwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie mowisz o tym gownie, bo to obok cydru nawet nie stało

big_cider275ml.jpg

o identyczny. W sumie nie wiem jak smakuje prawdziwy cydr, wiec ten mi smakowal. Jaki polecacie sprawdzic?

Opublikowano

Ja wczoraj nastawiłem swój pierwszy własny cydr. Za miesiąc będzie to dam znać jak wyszedł :)

Opublikowano

Robiłem zgodnie z tym przepisem znalezionym na wykopie:

http://pokazywarka.pl/jhq7q6/

Z tym, że kupiłem sobie profesjonalny, szklany 5litrowy baniak (na wyprzedaży w auchan, 14 złotych :D). Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Opublikowano

A jak z sokiem? Sam wyciskałeś jabłka czy Riviva (te nazwy produktów z biedry ryją mi banie)? :D

Ja nalewkę z truskawek muszę rozlać do butli po uprzednim filtrowaniu ale nie chce mi sięęęęęęę. Z wisienek jeszcze się 2 tygodnie porobi i też do butelek. Degustacja na zimę a po małej buteleczce zostawiam i trzymam w piwnicy ile wlezie. Kiedyś za 40 lat opchnę na allegro jako szlachetny rocznik 2014. :D :D :D

Opublikowano

Na razie robię z soku z kartonu. Jak wyjdzie dobrze to pokuszę się o wyciskany samodzielnie, albo taki tłoczony.

Rurkę do fermentacji i drożdże to chyba w każdym większym markecie - na pewno są w Leroy Merlin i Auchan.

Opublikowano

mnie ostatnio smieszy ten medal przyznany dla piwa argus :D

z drugiej strony to nie wiem czy sie moge smiac bo nie pilem nigdy tego cudenka, a moze faktycznie takie super hehehe

ps. ciekawe jaki browar im to piwo produkuje?

Opublikowano

Brzmi ok, pozwalam ci przynieść go na ten minizlot w Krakowie.

Opublikowano

valkiria1-450x600.jpg

Polecam. Lepsza wersja Żywca Białego.

Opublikowano

mnie ostatnio smieszy ten medal przyznany dla piwa argus :D

Piwo Anus nadaje się do picia na ławce dla klasy niższej niż średnia. Upić się nim ciężko, podchmielić co najwyżej i to kiepsko. Nie polecam.

Opublikowano

dałem szanse tyskiemu z lidla . kiedyś miałem po nim zgage,dziś wchodzi jak malina :)