Opublikowano 25 marca 20223 l Kupione w lokalu „U Fotografa” , od razu piwoszów z Lublina informuje, że zamyka się Dziki Zachód na Jasnej Jutro wielka impreza pożegnalna, developer wykupił teren i postawi zapewne kolejny biurowiec, chamstwo się szerzy
Opublikowano 25 marca 20223 l 1 godzinę temu, Arkady napisał: od razu piwoszów z Lublina informuje, że zamyka się Dziki Zachód na Jasnej Jutro wielka impreza pożegnalna Wschód* xd Jutro powinienem być na tej imprezie(przynajmniej na chwilę). Właściciele podobno nie będą już otwierać drugiej miejscówki. Lekki
Opublikowano 25 marca 20223 l Hahaha myślałem o westernach z Eastwoodem i z automatu napisałem zachód
Opublikowano 12 kwietnia 20223 l Ja jeszcze czekam, bo oficjalnie ma być od jutra i w moich Frog Shopach jeszcze nie ma
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l Byłem wczoraj w Żabce i pani również mnie poinformowała, że dopiero od dzisiaj mają być dostępne.
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l Jakaś nowość od Lecha, na lato może być ciekawe jak nie zrobili z tego słodkiego radlera.
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Byłem wczoraj w Żabce i pani również mnie poinformowała, że dopiero od dzisiaj mają być dostępne. A ja piłem w poniedziałek i jest sztos, goryczka i mandarynka obecne
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l O w dupe, wielkie dzięki foruma bo jakbym tu nie zaglądał to ominęło by mnie takie piwsko
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l Jak ktoś ma Netto w pobliżu to polecam zajrzeć, bo tam też spory wybór piw zwykłych i kraftowych.
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l To moje jest jakieś ułomne netto chyba coś tam niby jest ale u mnie lidl pod tym względem dostarcza
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l A może tak być, bo Netto obok mnie jest zdecydowanie lepiej wyposażone niż Netto, które mają rodzice niedaleko domu i też w nim bywam.
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l Ja tak samo miałem kilka metrów od chatki i sobie fajnie chodziłem po piwko i jedzonko, gawędziłem z pracownikami bo byłem tam codziennie xD a przyszło netto i zrujnowało mi życie
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Jutro w biedzie 12+12, a 29 i 30 w Lidlu @Paolo de Vesir będzie ponowię 4+4. Ciekawe czy będzie obejmowało wymrażane piwo, nie wiem czy widzieliście w Lidlu? Crazy Mike, ma 18 lub 19% za 60 zł.
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l A ja od pewnego czasu chomikuję trochę piwka by porównać jak smakuje takie z rocznika 2021 vs 2022 vs 2023 Pakuję do skrzynki która ląduje w piwnicy A dodatkowo jeszcze trafiło się też ostatnio dorwałem Makłowicza
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Przypominam, ze tylko dzis i jutro promo w lidlu na butelkowe, 4+4 gratis
Opublikowano 17 czerwca 20222 l W sam raz na lato U mnie dziś kwach z Pinty. Aromat piękny, w miarę picia coraz lepiej wchodzi. Faktycznie orzeźwia
Opublikowano 17 czerwca 20222 l Nie no wiadomka, że jak zwykłe Komesy i inne moczarze będzie pity w zimie, teraz jak ty, kwasy no i mój ulubiony styl West Cost Ipa