Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kupione w lokalu „U Fotografa” :) , od razu piwoszów z Lublina informuje, że zamyka się Dziki Zachód na Jasnej :/ Jutro wielka impreza pożegnalna, developer wykupił teren i postawi zapewne kolejny biurowiec, chamstwo się szerzy :yeti:

10CA97C4-A654-4154-84A9-21E756ADD169.jpeg

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 319,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dostałem na urodziny zestaw do robienia własnego biwa z brewkitu (ekstraktu)   Siadłem z ziomkami w kuchni i ugotowaliśmy wywar. Odstawiliśmy na tydzień na burzliwą fermentację, potem n

• JJ i Milo  

• Od prawie dwóch lat bawię się w robienie piwa z brewkit-ów z małą modyfikacją, czyli dodatkowo daję chmiele oraz jakieś przeróżne skórki czy zioła.    Jak się okazała już pierwsza warka wysz

Opublikowano
1 godzinę temu, Arkady napisał:

od razu piwoszów z Lublina informuje, że zamyka się Dziki Zachód na Jasnej :/ Jutro wielka impreza pożegnalna

Wschód* xd Jutro powinienem być na tej imprezie(przynajmniej na chwilę). Właściciele podobno nie będą już otwierać drugiej miejscówki. Lekki 1

Opublikowano

Hahaha myślałem o westernach z Eastwoodem i z automatu napisałem zachód :teehee:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Żabkach już jest :banderas:

FB_IMG_1649673301993.jpg

Opublikowano

Ja jeszcze czekam, bo oficjalnie ma być od jutra i w moich Frog Shopach jeszcze nie ma :/

Opublikowano

Jakaś nowość od Lecha, na lato może być ciekawe jak nie zrobili z tego słodkiego radlera.

image.png.f4e7615ccdba8318d04df133a570fb46.png

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Byłem wczoraj w Żabce i pani również mnie poinformowała, że dopiero od dzisiaj mają być dostępne. 

A ja piłem w poniedziałek i jest sztos, goryczka i mandarynka obecne :banderas:

Opublikowano

O w dupe, wielkie dzięki foruma bo jakbym tu nie zaglądał to ominęło by mnie takie piwsko :banderas:

Opublikowano

Jak ktoś ma Netto w pobliżu to polecam zajrzeć, bo tam też spory wybór piw zwykłych i kraftowych.

Opublikowano

To moje jest jakieś ułomne netto chyba :smutas: coś tam niby jest ale u mnie lidl pod tym względem dostarcza

Opublikowano

A może tak być, bo Netto obok mnie jest zdecydowanie lepiej wyposażone niż Netto, które mają rodzice niedaleko domu i też w nim bywam. 

Opublikowano

Ja tak samo :nosacz2: miałem kilka metrów od chatki i sobie fajnie chodziłem po piwko i jedzonko, gawędziłem z pracownikami bo byłem tam codziennie xD a przyszło netto i zrujnowało mi życie :[

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie pijałem harnasia, nawet kiedy byłem alkoholikiem 

Opublikowano

Jutro w biedzie 12+12, a 29 i 30 w Lidlu @Paolo de Vesir będzie ponowię 4+4. Ciekawe czy będzie obejmowało wymrażane piwo, nie wiem czy widzieliście w Lidlu? Crazy Mike, ma 18 lub 19% za 60 zł.

Opublikowano

A ja od pewnego czasu chomikuję trochę piwka by porównać jak smakuje takie z rocznika 2021 vs 2022 vs 2023 

HsvgRoj.jpg

Pakuję do skrzynki która ląduje w piwnicy 

Th8idYo.jpg

A dodatkowo jeszcze trafiło się 

n3bBnDO.jpg

AYQ48z0.jpg

xNb1xx8.jpg

też ostatnio dorwałem Makłowicza

Bzq86xL.jpg

nd25RgC.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W sam raz na lato :obama:

U mnie dziś kwach z Pinty. Aromat piękny, w miarę picia coraz lepiej wchodzi. Faktycznie orzeźwia092b19a149085660b80e7f58b0a872b0.jpg

Opublikowano

Nie no wiadomka, że jak zwykłe Komesy i inne moczarze będzie pity w zimie, teraz jak ty, kwasy no i mój ulubiony styl West Cost Ipa:drinks: