Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kupione w lokalu „U Fotografa” :) , od razu piwoszów z Lublina informuje, że zamyka się Dziki Zachód na Jasnej :/ Jutro wielka impreza pożegnalna, developer wykupił teren i postawi zapewne kolejny biurowiec, chamstwo się szerzy :yeti:

10CA97C4-A654-4154-84A9-21E756ADD169.jpeg

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 299,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dostałem na urodziny zestaw do robienia własnego biwa z brewkitu (ekstraktu)   Siadłem z ziomkami w kuchni i ugotowaliśmy wywar. Odstawiliśmy na tydzień na burzliwą fermentację, potem n

• JJ i Milo  

• Od prawie dwóch lat bawię się w robienie piwa z brewkit-ów z małą modyfikacją, czyli dodatkowo daję chmiele oraz jakieś przeróżne skórki czy zioła.    Jak się okazała już pierwsza warka wysz

Opublikowano
1 godzinę temu, Arkady napisał:

od razu piwoszów z Lublina informuje, że zamyka się Dziki Zachód na Jasnej :/ Jutro wielka impreza pożegnalna

Wschód* xd Jutro powinienem być na tej imprezie(przynajmniej na chwilę). Właściciele podobno nie będą już otwierać drugiej miejscówki. Lekki 1

Opublikowano

Hahaha myślałem o westernach z Eastwoodem i z automatu napisałem zachód :teehee:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Żabkach już jest :banderas:

FB_IMG_1649673301993.jpg

Opublikowano

Ja jeszcze czekam, bo oficjalnie ma być od jutra i w moich Frog Shopach jeszcze nie ma :/

Opublikowano

Jakaś nowość od Lecha, na lato może być ciekawe jak nie zrobili z tego słodkiego radlera.

image.png.f4e7615ccdba8318d04df133a570fb46.png

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Byłem wczoraj w Żabce i pani również mnie poinformowała, że dopiero od dzisiaj mają być dostępne. 

A ja piłem w poniedziałek i jest sztos, goryczka i mandarynka obecne :banderas:

Opublikowano

O w dupe, wielkie dzięki foruma bo jakbym tu nie zaglądał to ominęło by mnie takie piwsko :banderas:

Opublikowano

Jak ktoś ma Netto w pobliżu to polecam zajrzeć, bo tam też spory wybór piw zwykłych i kraftowych.

Opublikowano

To moje jest jakieś ułomne netto chyba :smutas: coś tam niby jest ale u mnie lidl pod tym względem dostarcza

Opublikowano

A może tak być, bo Netto obok mnie jest zdecydowanie lepiej wyposażone niż Netto, które mają rodzice niedaleko domu i też w nim bywam. 

Opublikowano

Ja tak samo :nosacz2: miałem kilka metrów od chatki i sobie fajnie chodziłem po piwko i jedzonko, gawędziłem z pracownikami bo byłem tam codziennie xD a przyszło netto i zrujnowało mi życie :[

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie pijałem harnasia, nawet kiedy byłem alkoholikiem 

Opublikowano

Jutro w biedzie 12+12, a 29 i 30 w Lidlu @Paolo de Vesir będzie ponowię 4+4. Ciekawe czy będzie obejmowało wymrażane piwo, nie wiem czy widzieliście w Lidlu? Crazy Mike, ma 18 lub 19% za 60 zł.

Opublikowano

A ja od pewnego czasu chomikuję trochę piwka by porównać jak smakuje takie z rocznika 2021 vs 2022 vs 2023 

HsvgRoj.jpg

Pakuję do skrzynki która ląduje w piwnicy 

Th8idYo.jpg

A dodatkowo jeszcze trafiło się 

n3bBnDO.jpg

AYQ48z0.jpg

xNb1xx8.jpg

też ostatnio dorwałem Makłowicza

Bzq86xL.jpg

nd25RgC.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W sam raz na lato :obama:

U mnie dziś kwach z Pinty. Aromat piękny, w miarę picia coraz lepiej wchodzi. Faktycznie orzeźwia092b19a149085660b80e7f58b0a872b0.jpg

Opublikowano

Nie no wiadomka, że jak zwykłe Komesy i inne moczarze będzie pity w zimie, teraz jak ty, kwasy no i mój ulubiony styl West Cost Ipa:drinks: