Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tomb Raider - Definitive Edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 381
  • Wyświetleń 42 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja je.bię co za żenada, gra z zeszłego roku ląduje na next-genie w trochę podrasowanej wersji, reedycje HD starych gier jeszcze można jakoś zrozumieć, ale to jest IMO jakiś żart, zamiast robić nowe gr

• Chryste panie! Te perfekcyjne podchodzenie do krawędzi trzymając R1, potem odskok i bieg w nadziei że w odpowiednim momencie uda nam się wcisnąć skok. Poziom trudności był wręcz masochistyczny, przy n

• Bez przesady chłopaki jak ktoś nie potrafił gry skończyć na ps3 bo go znudziła to nagle na ps4 skończy tylko z powodu lepszej grafiki?  Ja grałem na xbox 360 i grę skończyłem na 90 kilka procent. Tera

Opublikowano
W dniu 28.01.2018 o 12:16, Nemesis napisał:

Tak, gram na Pro z załączonym Beast Mode. I jest serio szybko. 

Macie też  wrażenie, że gra momentalnie rusza się tak, jakby ktoś wcisnął przycisk "fast forward"?:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No w paru momentach faktycznie tak jest. Szkoda, że przy okazji remastera dodali znowu ten sam nudny multiplayer bo aż się prosi o platynkę.

Opublikowano
W dniu 19.02.2018 o 00:08, Nemesis napisał:

Szkoda, że przy okazji remastera dodali znowu ten sam nudny multiplayer bo aż się prosi o platynkę.

Ja tam wbiłem nawet dwie :potter:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To podziwiam bo nie chciałoby mi się wbijać 60.poziomu dwa razy z rzędu. Wczoraj sobie ukończyłem DE i to wciąż dobra gra. Szkoda tylko,że nie zawsze trzyma stały poziom klatek ale jako remaster daje radę i polecam kupić każdemu jak będzie do wyrwania za grosze. Czy lepsza od sequela? W sumie chyba ten sam poziom. 

Opublikowano
W dniu 20.02.2018 o 09:40, Wredny napisał:

Ja tam wbiłem nawet dwie :potter:

To ja już bym wolał patrzeć jak farba schnie. 

Opublikowano

Podoba mi się konstrukcja poziomów w tej gierce. Kilka bardziej rozległych lokacji na przemian z liniowymi miejscówkami. Dobra kombinacja. Sporo fajnych znajdziek i trochę wyzwań. Wciąga to.