Opublikowano 30 października 201410 l Past genowa grafika :facepalmz: i mówi to gościu który 90% czasu gra w call of duty IMO gra wygląda bardzo fajnie, troszkę aliasing, nie jestem pewien czy na xbone jest 1080p ale jest nie mniej niż 900p i gra jest bardzo przyjemna dla oka co do gameplayu to dość ciekawy, chociaż oczywiste jest że zgrany team powali potwora bez problemu niestety. Ludzie nie zdają sobie sprawy, że potwór w 1-2 poziomie nie jest zbyt mocny ale walą się z łowcami na pięści. Gra jest ciekawa i inna i to jest na +, oczywiście jako że to jest alpha to ogrom problemów (STRASZNIE długie loadingi mapy i słaby matchmaking). Czy gra jest warta 200zł jak to jest tylko multiplayer? Nie wiem, zależy ile będzie tego contentu. Ja jestem zainteresowany.
Opublikowano 31 października 201410 l Na Xone działa, ale podobno też są problemy, min. bardzo długo wyszukuje graczy. Beta, więc widzą jaki ruch na serwerach, co innego gdyby mieli takie problemy w dzień premiery.
Opublikowano 31 października 201410 l Ruch jest bardzo duży, jak sam JaRock dostał 3000 kluczy a co dopiero reszta świata
Opublikowano 31 października 201410 l Działa już alfa czy dalej trzeba czekać? Pograłbym chociaż z godzinkę, bo o 20ej muszę wyjść z domu i już dziś nie siądę do konsoli.
Opublikowano 31 października 201410 l Na PS4 nie działa i chyba jeszcze trochę poczekacie, wina w nowym sofcie 2.0 w PS4
Opublikowano 31 października 201410 l Działa już alfa czy dalej trzeba czekać? Pograłbym chociaż z godzinkę, bo o 20ej muszę wyjść z domu i już dziś nie siądę do konsoli. We have some unfortunate news to share with folks planning to parti(pipi)te in the Big Alpha test on PlayStation 4 starting today. Following the recent PS4 2.00 firmware update, we are experiencing difficulties with the Evolve Big Alpha on PlayStation 4. As a result, the test on PlayStation 4 is postponed. PlayStation and 2K are working together on a resolution. Edytowane 31 października 201410 l przez Bansai
Opublikowano 1 listopada 201410 l Paczka kodów do alphy na PC. CODE for PC: X940C-0AMBT-HPW8V X9433-FK4LZ-AAQVV X9436-P9DJC-MRFGA X9449-F4PPA-9NKC6 Nie ma za co ps. dajcie info dla innych jak wykorzystacie
Opublikowano 2 listopada 201410 l Dla PS4 http://forums.2k.com/showthread.php?805001-Big-Alpha-important-news-for-PS4-players
Opublikowano 2 listopada 201410 l Paczka kodów do alphy na PC. CODE for PC: X940C-0AMBT-HPW8V X9433-FK4LZ-AAQVV X9436-P9DJC-MRFGA X9449-F4PPA-9NKC6 Nie ma za co ps. dajcie info dla innych jak wykorzystacie X9433-FK4LZ-AAQVV - wykorzystałem, dzieki.
Opublikowano 2 listopada 201410 l Titanfall 2015. Dobra zabawa na 4h a później gra będzie odłożona na półkę. Wszystkie zarzuty względem Titanfalla odnośnie ubogiej zawartości będą miały rację bytu w przypadku Evolve. Za co ta gra dostała tyle nagród to nie mam pojęcia. Wiem za to, że drugi raz nie nabiorę się na tej sam manewr (pierwszym i ostatnim był Titanfall). I jeszcze 200zł za wersje na konsole życzą sobie. Powodzenia xD Edytowane 2 listopada 201410 l przez Kymel
Opublikowano 3 listopada 201410 l Wyszła aktualizacja 50MB dla PS4, gra łączy się z serwerami można grać. Edytowane 3 listopada 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 3 listopada 201410 l Wyszła aktualizacja 50MB dla PS4, gra łączy się z serwerami można grać. a wiadomo ile czasu można grać? 3 dni?
Opublikowano 3 listopada 201410 l Dwa razy zagrałem jako potwór i dwa razy wygrałem po pół godziny mnie szukali leszcze.
Opublikowano 3 listopada 201410 l znajduje wam w ogóle jakaś gre? czekam i czekam pawciokratos wysyłam inv
Opublikowano 3 listopada 201410 l Ja sobie ta gre odpuscilem. Dlugie czekanie w lobby i nawet nie mozna dolaczyc do innych graczy na PSN.Po obejrzeniu kilku filmikow nic nie widze ciekawego w tej grze.
Opublikowano 3 listopada 201410 l Jeden mecz zagrałem i stwierdzam średniawkę, chociaż latanie potworem było całkiem fajne.
Opublikowano 3 listopada 201410 l pawcio masz coś do gadania? weś wbij do nas na czat albo sie oddzielny zrobi, to chociaż spróbujemy