II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Zero problemów na Xbox One. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 (edytowane) Pograłem 3 mecze z ludkami(w tym 2 z teamem 4 osób z ts). Ogólnie pomysł fajny aczkolwiek widzę 2 minusy: 1. Musimy go tropić i to jest spoko tylko ludki są strasznie wolni, potwór jest mega szybki i przez to może nam uciec bez problemu i ewoluować, po czym przyjść i nas rozyebać bez pier.dologii. 2. Generalnie jak ewoluuje to jest po ptokach, serio. W stage 3 rozyebał nas na drobny mak, w drugiej miał ciężej, ale bez przesady. Fajnie wygląda pet ze spadochronem. xd Edytowane 17 stycznia 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Gra może być Titanfallem 2015 roku. W sensie że gra ma pełno naprawdę fajnych pomysłów i jest strasznie ciekawa, ale na dłuższą metę może nużyć. Ci hunterzy i te wszystkie kombinacje tych postaci i umiejętności są super. Duża satysfakcja z grania potworem, ukrywanie się przed łowcami i ich eliminacja jest emocjonująca całkiem. Największy problem że ta gra to tylko multi. I to multi nie w postaci pvp. Ich Left 4 Dead był hitem, czy Evolve będzie? Wątpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Pograłem 3 mecze z ludkami(w tym 2 z teamem 4 osób z ts). Ogólnie pomysł fajny aczkolwiek widzę 2 minusy: 1. Musimy go tropić i to jest spoko tylko ludki są strasznie wolni, potwór jest mega szybki i przez to może nam uciec bez problemu i ewoluować, po czym przyjść i nas rozyebać bez pier.dologii. 2. Generalnie jak ewoluuje to jest po ptokach, serio. W stage 3 rozyebał nas na drobny mak, w drugiej miał ciężej, ale bez przesady. Fajnie wygląda pet ze spadochronem. xd 1. Dlatego traper (chyba on to ma) musi ogarniać sytuacje i postawić kopułę, blokując ucieczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) Najpierw trzeba go dogonić aby postawić kopułę. A jak ktoś ogarnia dobrze potwora to nawet kopuła nie pomoże jak w nas wjedzie na stage 3. Edytowane 18 stycznia 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Nie można cały mecz biegać za śladami albo za Daisy. Trzeba też trochę przewidywać ruchy przeciwnika, potem kopuła i napierdzielanie z potworem. Jeśli potwór przez cały mecz jest w stanie uniknąć łowców i ewoluować do Stage 3, to albo jest za(pipi)isty i mu się to należy albo po prostu bardzo słaby team hunterów jest Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 chwile pogralem i musialem odpalić sunset overdrive zeby nie zapasc w spiaczke Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Za mało dynamiczna jest ta gra, do co-opa jednak poczekam na nowe Killing Floor które się dużo lepiej zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Tak jak się spodziewałem po stronie łowców gra się dość fajnie nawet z randomami ale potworem nuda straszna. Jak mi się trafia bestia to grać się odechciewa , mogli zrobić coś na wzór L4D (1 osoba by grała tym super potworem a 3 kolejnych graczy jakimiś mniejszymi ) było by dużo lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza
rave 8 Opublikowano 10 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2015 Gra ma dziś premierę, wysyłali już jakiś czas... serio nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2015 no nikogo już na the order bardziej czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 10 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2015 Ja gram od rana. Mecze wyszukuje normalnie, bardzo fajnie się gra, nie narzekam na nudę. Co tu więcej pisać. Każdy mecz jest inny, sporo dobrej akcji , nie rozumiem narzekania niektórych, ale każdy ma swój gust. Dla mnie super gra i nie sądzę,że servery za jakiś czas będą puste. Myślę, że ludzie się przekonają Ja się przekonałem, mimo, że średnio mi to wyglądało na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
rave 8 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 Ja gram od rana. Mecze wyszukuje normalnie, bardzo fajnie się gra, nie narzekam na nudę. Co tu więcej pisać. Każdy mecz jest inny, sporo dobrej akcji , nie rozumiem narzekania niektórych, ale każdy ma swój gust. Dla mnie super gra i nie sądzę,że servery za jakiś czas będą puste. Myślę, że ludzie się przekonają Ja się przekonałem, mimo, że średnio mi to wyglądało na początku. Też kupiłem jednak na premierę, podejmując ryzyko i...kurczę netcode działa super, meczyki wyszukuje jak trzeba , glitchów jak na premierę bardzo mało, graficznie im dłużej się gra tym bardziej się dostrzega naprawdę dobrą jakość..a sama gra? Zdecydowanie dynamiczna, klimatyczna i miodna. Aczkolwiek osobiście jestem zdania że koniecznie w składzie ludzkim nie z botami( tzn ważne by Monster był sterowany przez człowieka- gdyż popełnia błędy lub jest niemiłosiernie skuteczny)...Mapy duże i zróżnicowane a jak dodamy zmienne warunki pogodowe to można się momentami zachwycić...kilkadziesiąt godzin grania online murowane pytanie co dalej...jak człowiek na tą grę spojrzy za miesiąc..sam jestem ciekaw jak to ze mną będzie...póki co ocena z Extreme 8 na 10 wg mnie bardzo uczciwa Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 19 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 kilkadziesiąt godzin grania online murowane pytanie co dalej...jak człowiek na tą grę spojrzy za miesiąc..sam jestem ciekaw jak to ze mną będzie...póki co ocena z Extreme 8 na 10 wg mnie bardzo uczciwa Ja od premiery nadal się dobrze bawie. Tym bardziej, ze zapowiedzi twórców nastrajają optymistycznie, mają wyjść nowe mapy, nowe tryby, kto wie co jeszcze Ponad to, dodatki będą darmowe. Dla mnie super. Nie żałuję na pewno zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kasajer X1PL 0 Opublikowano 23 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 Jak ktoś gra na x1 to wysyłać zapki i gramy kopię będę miał w piątek! Nick to Kasajer X1PL Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 też będę miał kopię na weekend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 612 Opublikowano 23 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 Zagrałbym w to ale jak oglądam streamy/filmiki to jakoś mnie nie przekonuje... sam nie wiem niech mnie ktoś przekona Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 w betę grałeś? dla mnie to ciśnienie grając potworem a potem satysfakcjonujące ciskanie łowcami po mapie wynagradza niedoróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 Mnie beta odrzuciła wiec poki co odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 612 Opublikowano 23 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 w betę grałeś? dla mnie to ciśnienie grając potworem a potem satysfakcjonujące ciskanie łowcami po mapie wynagradza niedoróbki. No właśnie nie grałem balans jest dobry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2015 wg statystyk turtle rock balans między potworem a hunterami i jest zachowany 49 do 51. Co do potworów to ponoć Wraith przekozaczony z lekka. Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 24 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2015 Wraith jest koksem, ale też nie sądzę, że trzeba wychodzić, jakby skazanym na porażkę, od razu z gry. Da się wygrać, myślę,że kluczem jest kooperacja Ja akurat gram z randomami niestety, więc różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
rave 8 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Wraith jest koksem, ale też nie sądzę, że trzeba wychodzić, jakby skazanym na porażkę, od razu z gry. Da się wygrać, myślę,że kluczem jest kooperacja Ja akurat gram z randomami niestety, więc różnie bywa. Masz mój nick podbij z reguły 2-3 osoby grają więc jak się uda to można razem poszaleć Zawsze raźniej Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 27 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 Jednak się skusiłem na zakup, pozwole sobie wysłać zaproszenia do osób które się tu deklarowały do wspólnej zabawy. Mój PSN ID jest pod nikiem jak by ktos też chciał mnie dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 27 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 Ja też od wczoraj mam grę. Można dodawać to coś pogram Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi