Opublikowano 11 października 20168 l Ten patch jest chyba trochę większy niż myślałem A u Was co, dalej plebejskie 100% i 50 GB?
Opublikowano 11 października 20168 l Z media przysyłali dzisiaj maila że czekają na towar. Ja zamówiłem wczoraj, a dziś lekko po 9:00 dostałem maila, że można odebrać. Panowie macie jakiś sprawdzony preset co do ustawień sterowania (czułość). Pograłem 2h kampanię i coś nie czuję tego celowania.
Opublikowano 11 października 20168 l ich sie powinno (pipi)ać za te instalacje, jaja ich chyba bolą, kupuje gre na płycie i drugą godzinę (pipi)e się z instalacją
Opublikowano 11 października 20168 l Zaczyna się... przypadkowe wylatywanie z servera, brak możliwości połączenia w lobby...premiera od 2006r za każdym razem to samo na Xbox Live
Opublikowano 11 października 20168 l >2016 >orzeszek odkrywa że tłuste gigabajty się instalują z płyty na dysk a sam nośnik to tylko zapychacz napędu xD
Opublikowano 11 października 20168 l No to u mnie już trzecia godzina leci i jest 49% koval kutasiarzu jutro będziesz miał tak samo Edytowane 11 października 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 11 października 20168 l Instalacja gry to kilka-kilkanaście minut, reszta to ściągania patcha które pokazywane jest jako instalacja. Pro tip jak ktoś chce szybciej instalować gry bez patchy to konsolka offline.
Opublikowano 11 października 20168 l No to u mnie już trzecia godzina leci i jest 49% koval kutasiarzu jutro będziesz miał tak samo mam SZYBKI internet a srls to w tym czasie poczytam sobie komiks
Opublikowano 11 października 20168 l Na XO jest tak przy kazdej grze ze instalacja razem z paczem sprawia wrazenie jakby z neta sciagala sie cala gra xd. Musze kiedys zainstalowac cos w trybie offline czy jest lepiej. Edytowane 11 października 20168 l przez hav7n
Opublikowano 11 października 20168 l Też dostałem swoją kopię od MS Póki co kampania wielkiego szału nie robi, ale nadrabiają to dwie rzeczy - bardzo dobra grafika oraz klasyczne Gearsowe strzelanie Multi sprawdzę później, zresztą dzisiaj i tak są problemy z Xbox Live.
Opublikowano 11 października 20168 l Kampania jest lepsza z każdym aktem - począwszy od mocno średniego wprowadzenia... na szczęście po jakimś czasie smar maszynowy i olej zamienia się w krew
Opublikowano 11 października 20168 l Jak graficznie sprawuje się gra? Wymęczyli Łoniaka czy jest dobrze, acz bez rewelacji?
Opublikowano 11 października 20168 l Jak zdobywać złom? /// ok, chyba wiem. z niszczenia dubli. Edytowane 11 października 20168 l przez bid0n