Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

Opublikowano

up - klimacik jedynki masz w gow4.

Złoto - ale areny i podstawowe tryby/mechanika zostałaby po staremu. Tylko brakuje mi czegoś nowego w serii, coś w stylu warzone z H5.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 254,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widzę, że w końcu pojawił się emblemat polskiej flagi. Chyba, że już wcześniej dali bo dawno nie grałem.

gra ktoś jeszcze nocą?  z randomami to więcej jak dwa mecze mi się nie chce grać, chociaż wczoraj była dobra bitka i wpadło z 16k expa za mecz

Opublikowano

Kupiłem grę i nie chce mi się jej teraz instalować bo sam patch waży ponad 30 GB. Ja yebe...

Opublikowano

Chłopaki tez dzisiaj będę po 22, to możemy pomielić locusty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kto ma problem że podczas wczytywania mapy wywala go do menusów?

Opublikowano

kilka razy grałem w tym tygodniu, a ostatnio w piątek i nic takiego nie było. Chyba, że jakiś świeży problem, ale nie mam teraz jak sprawdzić. 

Opublikowano

Ja to mam od miesiąca że nie mogę zagrać online xD ani horda ani versus, znajduje mi mecz, graczy, robi się wczytywanie mapy po czym wywala do menusów i kod błędu na który nic nie znalazłem.

Próbowałem grać na innym koncie/regionie i to samo. Inne gierki śmigają aż miło.

Opublikowano

może strasznie lamisz i gra cie odrzuca z automatu? Nie wiem, głośno myślę :lapka:

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

U mnie wszystko w porządku tylko masakrycznie długo szuka mi gry

Opublikowano

ja chetnie ale piatek / sobota ewentualnie niedziela

Opublikowano

Instalowałem od nowa gow4, zrobiłem hard reset, sprawdzałem na innych kontach i ciągle nie mogę w tej jednej grze grać online xD 

Nawet podczas wgrywania dowolnego chaptera pod singla wywali na kilka sekund ten błąd ale po chwili się uruchomi, spencer ty ch.ju.

Opublikowano

Dziwne, a spróbuj założyć nowe konto ? Ewentualnie pisz do supportu