Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 254,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

Mi trudno cos zadeklarować, gram sporadycznie i chaotycznie.

@_Be_ Sorry, że wczoraj nic nie odpisałem, ale nie wiedziałem czy będę grać 10 min czy moze kilka rundek, więc tak wyszło ;)

Opublikowano

Ogarniemy

Opublikowano

OK ściąga się, jak co to weekend też mogę wbić przypomnieć sobie mielenie ludcuta na 1000 kawałków :lapka:

edit

100gb XD mam nadzieję że się ściągnie do tego czasu

Edytowane przez tukan

Opublikowano

Jak coś to w weekendzik i ja mogę. Pamiętam że super się grało z forumkiem na premierę. 

Opublikowano

Może uzbiera sie na niedzielę z 10osob? :). I jak coś, to dzisiaj 21 chętnie zagram.

Opublikowano

No jak wszyscy w temacie nie będą mieli obiadu to customa można zagrać jak najbardziej

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja dzisiaj będę i tym razem będę trzeźwy. :lapka: 

Może w końcu uda Ci się kogoś zabić Paweł :lapka: 

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

No jak wszyscy w temacie nie będą mieli obiadu to customa można zagrać jak najbardziej

Ty masz jeszcze z nami gow3 do skonczenia i obiecales ze mna przejsc gow4. :[

W sumie pvp nie gralem, tez moge sprobowac.

Opublikowano
22 minuty temu, Mojave napisał:

Ty masz jeszcze z nami gow3 do skonczenia i obiecales ze mna przejsc gow4. :[

Przecież to nie zajmie całego dnia, ochłoń Maciek. 

Opublikowano

btw założyłem xboxowego discorda aby móc się zgadywać na ustawki w halo/gow czy sea of thieves 

@kubson @MaZZeo @II KoBik II @tukan @Paolo de Vesir @Shagohad @ASX @20inchDT 

https://discord.gg/DJHehM

Macie tutaj linka aby wbić trzeba zrobić sobie konto, wbić przez ten link i można też zainstalować apkę na desktop lub telefon zeby mieć pod ręką bo wyszedłem z założenia, że chyba będzie wygodniej zgadywać się na granie niż tutaj wołać na forum 

Opublikowano

@_Be_ Ja to i tak bede jutro latał z gnasherem w versusie, to można pograc w forumkowej ekipie. Tylko nie bijcie za mocno, bo ostatnio w multi grałem w 1 na 360 ;p Szkoda, że oprócz TDM i social quickplay pozostałe tryby sa martwe.

Opublikowano

KOTH jest bardzo aktywny, resztę trybów zlewam tylko TDM i KOTH

Opublikowano
W dniu 10.01.2019 o 15:29, _Be_ napisał:

Wszystkich zainteresowanych a także innych zapraszam od 20 na xbl, w planach jest mielenie lucudta a później humany czy inne pływanie 

Opublikowano

Ja dzisiaj lece full into Piraci. Jak cos to mogę jedna osobę przygarnąć do załogi

Opublikowano

Wbij na discorda banny, bo wiekszosc sie tam organizuje. W sobote bedziemy grac Halo5 na pewno, GOW4 jest ustawiony na niedziele.
Jest jeszcze w planach jakis coop 8 w Human Fall Flat i gra w 8 w Knight Squad. W piatek tez pewnie kogos znajdziesz do gry, tylko wbij na discorda i sie pytaj. :)

Link: https://discord.gg/HSTXhK7

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Opublikowano

Kto robił grupowe zdjęcie?