Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

XDDDD

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 119,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.youtube.com/watch?v=nHSYn3LAWug   pespespespespespespespespespespespespespespespespespespes <333

• Widzę, że niektórzy na forum próbują wylewać falę hejtu na nowego pesa. Myślę, że grałem na tyle długo aby się wypowiedzieć. Przytoczone w temacie wady rzeczywiście są, ale to od podejścia gracza zale

• Nie wierze, po prostu nie wierze, co tutaj piszecie. Te filmiki ktore tu wrzucacie sa fajnie zmontowane. Ale gra wyglada jak PES 2014 z poprzedniej generacji konsol. Te same animacje, z dodanymi kilka

Opublikowano

na koniec props dla konami za to, że zrobiłą dwa stadiony z jednego :) Mamy giuseppe meazza oraz san siro :D  :sorcerer:

a co w tym dziwnego? jeden jest pod Inter drugi pod Milanistów, zawsze tak było.

Opublikowano

hiszpański komentator w porównaniu z angielskim naprawdę daje radę.

na koniec props dla konami za to, że zrobiłą dwa stadiony z jednego :) Mamy giuseppe meazza oraz san siro :D  :sorcerer:

To rozwiązanie jest już od kilku dobrych lat. Jako fan Milanu doceniam ten gest, bo na San Siro (wersja Milanu) kibice domowi siedzą po prawej, a na Meazza (Inter) po lewej względem kamery, czyli tak, jak w rzeczywistości. Poza tym są inne reklamy. Uwielbiam takie smaczki :)

Opublikowano

Dziwne, bo na treningu jednak pokazuje, ze czasami mozesz odebrac pilke L2+X.

Jeszcze raz zadam pytanie - czy przy rzucie wolnym da sie jakos wezwac 2 zawodnika do pilki by mu wystawic ja na bombe ?

no mozes, to podstawowe zagranie. Co w tym dziwnego?
Opublikowano

Hej. Wiem ze w pesie jest dużo ukrytych tajnych ciosów. Takich jak drugie wciśnięcie kółka w momencie oddawania strzału powoduje knuckleshot u niektórych piłkarzy. Znacie inne "kody" jak np. Strzał z główki do dołu o ziemię albo wyprzedzenie zawodnika w walce o piłkę albo lepsze przyjęcie piłki ...?

Ja do odbioru piłki, przejęć i ogólnie w walce o piłkę czy to przy główkach czy kończynach dolnych uzywam jokey, czyli L2.

GDZIe masz jokey pod L2? w obronie L2 ma N/A czyli bezużyteczny. Czy chodzi CI o SPecial controls?

Sorry pomyliłem się, jockey jest pod R2. A L2 też używam, przeszedłem trening i tam coś z tym było, nie pamiętam już, przejdę jeszcze raz to napiszę dokładnie.

Poza tym wszystko jest na temat sterowania w command list.

Opublikowano

Jeszcze raz zadam pytanie - czy przy rzucie wolnym da sie jakos wezwac 2 zawodnika do pilki by mu wystawic ja na bombe ?

To napisz mi jak to sie robi, bo nigdzie nie widze takiej opcji, moge jedynie przelaczyc sie na zawodnika z pola.

Chodzi mi o coś takiego:

http://youtu.be/vWg7VRyMAXo?t=4m28s

Totalnie nie rozumiem, dlaczego obroncy w murze raz skacza, a raz nie - trzeba wcisnąć trójkąt w odpowiednim momencie ?

MyClub jest dla mnie zdecydowanie lepszy niż UT, pomimo tego zdecydowanie łatwiej trafić dobrego zawodnika i ogolnie jest mniej skomplikowany. Przede wszystkim gameplay jest taki sam jak offline! 

Cholernie dobry ten nowy PES!

Edytowane przez easye

Opublikowano

przecież w murze skacze się na kółku a nie trójkącie :O ludzie...

Opublikowano

To napisz mi jak to sie robi, bo nigdzie nie widze takiej opcji, moge jedynie przelaczyc sie na zawodnika z pola.

Chodzi mi o coś takiego:

http://youtu.be/vWg7VRyMAXo?t=4m28s

Totalnie nie rozumiem, dlaczego obroncy w murze raz skacza, a raz nie - trzeba wcisnąć trójkąt w odpowiednim momencie ?

MyClub jest dla mnie zdecydowanie lepszy niż UT, pomimo tego zdecydowanie łatwiej trafić dobrego zawodnika i ogolnie jest mniej skomplikowany. Przede wszystkim gameplay jest taki sam jak offline! 

Cholernie dobry ten nowy PES!

cholera easye...przecież masz w prawym górnym rogu ak wykonujesz freekick jak wezwać drugiego zawodnika!

jesli chodzi o myclub to nie wiem dlaczego cały czas nie mam nikogo z drużyny uefa...wchodziłem w inbox i nic nie ma

Opublikowano

Nie mam pojecia dlaczego u mnie to online sie nie wyswietla. L2+Krzyżyk góra/dół.

PESowcy zawodowcy, kazde pytanie 3 razy trzeba zadawac, bo nikt nie pamieta "podstawowych zagran" (chyba ze Konami co roku zmienia ta klawiszologie)

2 slaba rzecz to wyswietlanie taktyk na ekranie przeciwnika - 0 zaskoczenia, jak nagle przesuwamy linie, zmieniamy formacje badz wysylamy wszytskich na atak.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie mam pojecia dlaczego u mnie to online sie nie wyswietla. L2+Krzyżyk góra/dół.

PESowcy zawodowcy, kazde pytanie 3 razy trzeba zadawac, bo nikt nie pamieta "podstawowych zagran". ech.

ak zaraz bede mić wolny to CI powiem...tylko cholera nie chcą mnie falować :/:)

Opublikowano

jak się zmienia fluid formation w trakcie meczu? ustawiłem sobie 3 formacje, ale nie wiem jak jest zmienić zeby dostosowac do sytuacji na boisku

Opublikowano

a może, pewnie tak, dzięki :)

Opublikowano

Zaraz prawdziwy test kąsolowej piłki kopanej. Zabieram ps3 do kumpli! 

Arabski komentator. Piwo. Marihuana. Karne. Fun 100%. 

Versus jest świetny, piękne akcje się klepie. Wreszcie dobre drużyny grają tak jak ukazują to statystki. Przy dwóch wyrównanych graczach i np. meczu Węgry - Holandia ten pierwszy zwyczajnie nie ma szans. Podoba mi się to. 

Opublikowano

Czy mozna gdzies kupic karty odnowy dla zawodników w My Club, czy sa one przyznawane randomowo ?

Stamina danego zawodnika odnawia się jak siedzi na ławie, bo posadziłem obronce i jakos za specjalnie mu ten wskaznik nie wzrosl...

Edytowane przez easye

Opublikowano

a tak powaznie - nikt nie gra w ten tryb ? Szkoda, ze jak juz zlozymy swoja druzyne to nie mozna wyzwac druzyny znajomego, jak ma to miejsce w FIFA...

Opublikowano

Niech mi ktoś wytłumaczy jak dziecku o co chodzi z tą wersją cyfrową sprzedawaną na aukcjach za 50 zł . To jest jakiś kod z którego bedę mógł korzystać na jakimś innym kontem niż moje ? Kupuję tylko pudełkowce i chyba już tak zostanie ;)

Opublikowano

Konto z grą. Dostajesz dane, zakładasz nowe konto z tych danych i ściagasz, a gra działa na Twoim profilu. Podobno, bo ja w tym nie biorę udziału. 

Opublikowano

Działa wszystko, jak należy. Opłaca się, jeśli nie myślisz o sprzedaniu gry po kilku miesiącach. Raz ściągnięta, na zawsze jest przypisana do jednej konsoli.

Opublikowano

gorzej jak sie dysk zje... bo wymienia ci na nowy i musisz gre kupic znow.

Opublikowano

albo jak ponownie wejdziesz na konto z którego pobrałeś grę to nie będzie działać