Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

Konsolowa wersja?

Tak 

był nawet Skiba tak jak dee pisze

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 365,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

No i okej

Opublikowano
W dniu 21.12.2018 o 12:47, _Be_ napisał:

Konsolowa wersja?

Tak to pięknie działało, że do polskiej wersji nie było dodatków, bo te ENG nie działały.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dalej ludzie kombinują z kupowaniem gier w innym regionie? Kiedyś brałem na promocji Sunset Overdrive w US marketplace i żadnych problemów nie było , obecnie widzę że na Argentyńskim MS nowości kosztują po 15-20e ale zastanawia mnie czy MS banuje za takie kombinowanie. Dodatkowo też zostało mi 9$ w walucie na US i nie wiem co z tym robić jak bany lecą?

Opublikowano
9 godzin temu, SpacierShark123 napisał:

Dalej ludzie kombinują z kupowaniem gier w innym regionie? Kiedyś brałem na promocji Sunset Overdrive w US marketplace i żadnych problemów nie było , obecnie widzę że na Argentyńskim MS nowości kosztują po 15-20e ale zastanawia mnie czy MS banuje za takie kombinowanie. Dodatkowo też zostało mi 9$ w walucie na US i nie wiem co z tym robić jak bany lecą?

Tylko musisz kupić doładowanie Argentyńskie, ale jest to łatwe do ogarnięcia i takie Metro Exodus za 100zł :banderas:

Opublikowano

Czytałem za dużo kombinowania a tym bardziej fakt że serwisy zawyżają specjalnie ceny zdrapek mnie odpycha. Chodziło mi ogólnie o to czy idzie bana wyłapać za zmiane regionu , kiedyś w US robiłem zakupy ale teraz czytałem że MS ma problemy z tymi regionami i jakieś blokady wprowadza.

Opublikowano
6 minut temu, SpacierShark123 napisał:

Czytałem za dużo kombinowania a tym bardziej fakt że serwisy zawyżają specjalnie ceny zdrapek mnie odpycha. Chodziło mi ogólnie o to czy idzie bana wyłapać za zmiane regionu , kiedyś w US robiłem zakupy ale teraz czytałem że MS ma problemy z tymi regionami i jakieś blokady wprowadza.

Co ty dupisz mordo. 

https://www.seagm.com/

Kupujesz to gift carda na argentyne, zmieniasz region na stronie, kupujesz takie Metro za 600 pesos i zmieniasz na swój region i grasz. Bez bana. 

Opublikowano

To nie ma blokady żadnej ? Wczoraj czytałem gdzieś że trzeba przeczekać te 72h by użyć gift cardu i trzeba użyć VPN. Kupując w US pamiętam że wystarczyło wejść na US marketplace . Kupował ktoś giereczki na Argentyńskim MS? Zastanawia mnie też jak wygląda kwestia języków i przypisania gry do konta , dla przykładu Sunset kupiony w US mogę bezpośrednio ściągać z EU marketplace bez żadnego kombinowania i zmian języka. 

Edytowane przez SpacierShark123

Opublikowano

kLbjA8z.jpg

46 minut temu, _Be_ napisał:

Kupujesz to gift carda na argentyne, zmieniasz region na stronie, kupujesz takie Metro za 600 pesos i zmieniasz na swój region i grasz. Bez bana. 

Opublikowano

Dobra poszło i obecnie wszystko działa i gra się ściąga , liczę że nie zrobiłeś mnie w wała i jutro policja nie zapuka mi do domu . Te 20e przeboleje ale już łzy matki gdy będą mnie deportować do Argentyńskiego więzienia nie bardzo. Wszystko wyszło 22.50e przez paypal .

Opublikowano

Dzięki Bluber już jedziemy w suce na sygnale :ogor:

Opublikowano

Spoko ale czemu pokazuje mi aż tyle w dolarach. 599$ za zwykłą wersję to jakieś szaleństwo [emoji4]

Opublikowano
15 minut temu, Kolos28 napisał:

Spoko ale czemu pokazuje mi aż tyle w dolarach. 599$ za zwykłą wersję to jakieś szaleństwo emoji4.png

:facepalm: