Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Możesz podpiąć kartę bankową i puścić płatność. Możesz skorzystać z Apple Pay. Google Pay też działa. Doładowanie natychmiastowe. Nigdy nie korzystałem z przelewu bankowego.

Opublikowano

2-3 dni kiedy wybierzesz przelew bankowy online. Można podpiąć swoją kartę i chyba wtedy przelew następuje natychmiast.

Opublikowano
Ale kolega się boi udostępnić swoje dane i woli przelew tradycyjny [emoji4]
Nie ma w tym nic dziwnego [emoji4]
Opublikowano

Można używać wirtualnej karty bez weryfikacji tożsamości?
Podobno nie jest to konieczne do kwoty 1000zł. rocznie.
Kartę wirtualną już mam ale widnieje pod nią ikona aktywuj kartę a do tego i tak trzeba zdjęcie dokumentu...

Opublikowano

Poszło bez żadnych problemów. Kupiłem The division, AC origins i Raymana. Kupie chyba jeszcze child of light, bo wygląda na interesującą grę. Promki są zmieniane co tydzień?

Opublikowano

tak, w każdy wtorek, chyba że jakieś świąteczne/specjalne jeszcze dojdą.

Opublikowano
9 godzin temu, 20inchDT napisał:

Poszło bez żadnych problemów. Kupiłem The division, AC origins i Raymana. Kupie chyba jeszcze child of light, bo wygląda na interesującą grę. Promki są zmieniane co tydzień?

Mnie jednak cos nie dziala. Mam wszystko jak w tym tutorialu z peppera ale platnosc nie przechodzi. I za kazdym razem pobiera mi 32 dolary argentynskie, nie wiem czemu.

Opublikowano

Również przygarnąłem kilka gierek, ciężko oprzeć się korzeniom, genetyce i tak po prostu przejść obok cebulki. W zasadzie jedyne obawy jakie mam to te dotyczące zgodności takich zakupów z regulaminem MS Store, poza tym to jest raj dla janusza.

Opublikowano
14 minut temu, SpacierShark123 napisał:

U mnie nie mogę zmienić numeru karty wirtualnej revolut , za każdym razem wychodzi mi ten sam VISA na GB. 

Ale zamawiając kartę możesz wybrać przecież czy zamawiasz Visa czy MC

Opublikowano

Stworzyłem kilka każdą usunąłem , teraz żadnej nie mam i wychodzi komunikat że nie mogę stworzyć więcej kart więc przelewem wszystko z revolut na konto bankowe i kasuje te gufno. Zadowole się zdrapkami , może to kwestia że mieszkam w NL i musiałbym kupić premium co już mnie nie zadowala.

Opublikowano

Premium niema tu nic do rzeczy, ja mieszkam w UK i bez problemu kupiłem sobie przez virtualna kartę gierki,

ale moja główna fizyczna  Revolut to tez mastercard 

Opublikowano

Ja mam tylko wirtualną i stworzyło mi MasterCard z poczatkowym ciągiem liczb jak w poradniku.

Opublikowano
58 minut temu, SpacierShark123 napisał:

Więc jeżeli posiadam karte mastercard to bez revolut przejdzie?

Musisz mieć kartę Master Card ale z zastrzeżeniem, że numer karty rozpoczyna się od ciągu 527346

Opublikowano

Warto brać dzisiaj jeszcze The Division 1 GOLD - wszystkie DLC. Grałem trochę w GamePassie? Generalnie jestem singleplayerem bo gram kiedy się uda przycupnąć przy tv jak dzieci śpią - więc na multi ciężko się umówić. Nowy Jork i gunplay nawet mi się podobał choć były momenty gdzie samemu nie szło się przebić. Jakiś lvl 8 chyba wbiłem i tyle...

E chyba jednak oleję. Cebula jest silna ;)

Cuphead wychodzi jakoś 27 zł. Poczekam do jutra (DwG) i chyba wezmę - oby koopik był dobry :)

Edytowane przez marbel007