Opublikowano 22 grudnia 20177 l Musisz kupić zdrapki na egipski region. Ale poza tym w dashu zmieniasz region i już jesteś.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Cholercia FH3 oba dodatki za 10.5$. Mam dawno BM i czaję się na HW, które normalnie jest po 20$. Zastanawiam się ale to imo marnotrastwo kasy...
Opublikowano 22 grudnia 20177 l kiepskia ta wyprzedaż i wiele gier drożej niż miesiąc temu np taki evil within 2
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Jak zwykle beznadziejna wyprzedaż w wykonaniu MS. Evil Within 2 na weekendowej wyprzedazy Sony za 99zł, tutaj super hiper świąteczno noworoczny deal za ponad 170zł ... Edytowane 22 grudnia 20177 l przez Ins
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Nie jest źle, ostrzę ząbki na Deus Ex Deluxe i przepustkę do FH3 Subnautica też w fajnej cenie, ale gra jest cholernie czasochłonna, więc chyba trzeba sobie darować. Oo, Deus Ex Human Revolution też za grosze, wraz z Missing Link 13 zł :O Edytowane 22 grudnia 20177 l przez Andreal
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Kurde liczyłem na hitmana No ale jakies gierki pewnie i tak przygarnę
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Kupiłem Cuphead z tureckiego regionu,zdrapka wychodzi 53 zł. https://www.seagm.com/xbox-live-gift-cards-turkey
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Ale trzeba założyć nowe konto na Turcję czy wystarczy na konsoli zmienić region? Ja sobie kupiłem u nas tą dopasioną wersję Duke'a za 23 zł
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Zmieniasz region na konsoli, czasem woła a dane do rozliczenia to dajesz jakiś z google.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Dołożyli nowe gry do wyprzedaży. Hitman też przeceniony - niestety tylko -33%.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Jeszcze codziennie w do końca roku jest coś przecenione. Nie było nic spektakularnego jeszcze. Dziś jakieś Trove, wczoraj jakieś złoto do NBA, a wcześniej jeszcze Simsy. Ja się zastanawiam nad Passem do Horizon 3 tylko mi szkoda jak mam Blizzard Moutain, choć cena zacna. Jak za połowę jednego DLC.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Były simsy? Jakieś ciekawe promo? Bo przez kilka dni byłem totalnie out i nie wiem czy żałować EDIT: Widzę, że dalej jest promka na 126 zł dla posiadaczy golda i upgrade do wersji specjalnej za 37 ziko - jaki jest w tym biznes, skoro wychodzi o kilka zł taniej niż Imprezowa Edycja Specjalna? Coś tam więcej dorzucają? Orientuje się ktoś? Edytowane 27 grudnia 20177 l przez Matriks_1111
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Kerbal Space Program Enhanced Edition jest dostępne od kilku dni na rynku. Jak ktos nie grał to polecam działa duzo lepiej niż pierwsza wersja,mało bugów.Sterowanie nadal jest kulawe na padzie ale do zmulania jest świetne.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Aktualnie, do 22 trwa promocja na wiele świetnych gierek, między innymi INSIDE -50%, czy Firewatch - 50%. https://majornelson.com/2018/01/15/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-115/
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Ja skusiłem sie na Pillars of Eternity, mysle jeszcze nad Thimbleweed Park i Rime ale pewnie odpuszczę bo chciałbym zerwać ze zwyczajem brania gier na zapas:)
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Branie gier na zapas... Też bym odpuścił, ale korci mnie ten cholerny Survival - The Long Dark. Polecacie? Duża obniżka ale wciąż wydaje się drogo... Ma to jakieś replay value?
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Long Dark imo będzie fajne. Sam bym kupił gdy będzie w fajnej cenie - po recenzji Quaza. Jak rzadko oglądałem z dużym zainteresowaniem. Może sam zobacz.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Ja kupiłem filary ziemi. Zniżka mała ale z żoną gramy. Wczoraj godzinkę pogralismy i jest moc. Polecam thimbleweed park. Najlepsza przygodowka ostatnich lat.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 22 godziny temu, kubson napisał: Ja skusiłem sie na Pillars of Eternity, mysle jeszcze nad Thimbleweed Park i Rime ale pewnie odpuszczę bo chciałbym zerwać ze zwyczajem brania gier na zapas:) Rime będzie w GamePassie. Ogra się jak będzie za 1 zł w promce.