Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

35l7rjK.png

HHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Zeby nie bylo jak z chmura na GDC...

Ale co tam, jaram sie....

ah, haven i mazzeo, wielka dwójka bekujących z tweetów [*]

A dzisiaj zadnej gry na nadkonsole nie zapowiedzieli? Bo nie widzialem zadnego eksajtu z Twojej strony dzisiaj :(

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Na tamtym E3 M$ nie zawiódł to i na tym nie zawiedzie.

Mam nadzieje, że na TGS pokażą LO 2 ;)

Opublikowano
A dzisiaj zadnej gry na nadkonsole nie zapowiedzieli? Bo nie widzialem zadnego eksajtu z Twojej strony dzisiaj :(

w sobotę my szlachcice imprezujemy, pijemy i bawimy się z kobietami poznanymi na Home, a xboty co robią w weekend? jarają się tweetami hajpującymi E3 xdddd

Opublikowano

Ludzie zagraja w mesjaszy po paru latach od wyjscia gry a pozniej pisza ze tytul jest slaby, tak jak pisza teraz o Uncharted 2, ktore w momencie premiery bylo absolutna swiezoscia, schlodzonym arbuzem, zimnym piwem, woda cytrynowa, tyle ze ludzie pozniej to piwo chlodne zostawiaja na parapecie na sloncu, przypomna sobie o nim po 2 latach, wypija i mowia ze jest nie dobre.

Przesada. Jak grałem przez ostatnie 5 lat tylko na PC albo X360, to co teraz ? Miałem kupować i odsprzedawać jak Mazzeo konsolę po wyjściu każdego ciekawszego exa, bo "trza być na bieżąco" ?

Odróżnijmy ponowne zagranie po latach od premiery, od zagrania po latach po raz pierwszy. U2 skończyłem w tym roku i ode mnie 9-/10 spokojnie, raczej za to samo, za co gra dostawała dobre noty w 2009 (przypomnę, że w recenzjach podkreślano, że gra nie wprowadza nic nowego, ale łączy znane schematy w jedną zayebistą całość, także co się miało zmienić przez te lata ?). Podkreślam, ze nie mówimy tu o PSXie, tylko konsolach, które w zasadzie jeszcze żyją.

To już chyba lepsze takie ogranie na zimno niż hype, robienie preorderów, zaliczenie gry w 3 dni i wrzucanie do PT.

Co nie zmienia faktu, że do U2 też raczej nie widzi mi się wracać (za to multi jest ok i mocno wydłuża żywotność), a są klasyki, do których po latach mogę wskoczyć i wsiąknąć (wszystkie Crashe chociażby). No ale to już zależy od gry, a nie daty jej premiery.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Halo 1 i 2 jest bardziej grywalne od każdego Killzona i Resa.

Co do japońskiego exa na xbona to gardze japońszczyzną, ale jaram się bo xbox.

Jakie chore stwierdzenia w tym temacie padają ; _ ;

Opublikowano

w sobotę my szlachcice imprezujemy, pijemy i bawimy się z kobietami poznanymi na Home, a xboty co robią w weekend? jarają się tweetami hajpującymi E3 xdddd

Piją piwo w Budapeszcie xD

Opublikowano

w sobotę my szlachcice imprezujemy, pijemy i bawimy się z kobietami poznanymi na Twitchu z kraju kwitnącej wiśni, a xboty co robią w weekend? jarają się tweetami hajpującymi E3 xdddd
Fixed

XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zgadza się. Do tej pory gardze użytownikiem, który nazwał muzykę z HL tandetną. Nie pamiętam nicka ale gardzę mocno.

Oczywiście, taki osobnik zasługuje na wygnanie.

Suchy soundtrack to i tak nic, w to trzeba po prostu zagrać żeby zrozumieć dlaczego to jest takie dobre

Opublikowano

w sobotę my szlachcice imprezujemy, pijemy i bawimy się z kobietami poznanymi na PlayRoom, a xboty co robią w weekend? jarają się tweetami hajpującymi E3 xdddd
Fixed

XD

FIXED

Opublikowano

2ec0q48.jpg

o kurde te nextgenowe liście :O i ponoć kałuże się nie rozpryskują, ale fail

Opublikowano

FALSZYWY MESJASZ 

Opublikowano

no bo liczy się tylko gameplay i strzelanie do botów, tak wiemy

Opublikowano

Zabawny jest ten atak na przeciwną frakcję, zawsze wtedy gdy pokaże się słabe strony obozu w którym się siedzi. 

Opublikowano

Jedyny obóz, w jakim siedzą xboty, to obóz koncentracyjny <badumtsss>

Opublikowano

Mistrz ciętej riposty. 

Opublikowano

2ec0q48.jpg

o kurde te nextgenowe liście :o i ponoć kałuże się nie rozpryskują, ale fail

Tych liści xbone i tak by nie uciągnął...

Fail jedynie, że w sklepie nie siedzi sprzedawca za ladą, ale wierzę że dojdzie w patchu.

Opublikowano

z zegarkiem w ręku nie gram a zaawansowany system domowej rozrywki elektronicznej zwany PlayStation 3 nie oferuje takich funkcji jak liczenie czasu gry, więc nie wiem ile grałem, wystarczająco długo by zasypiać z padem w ręce i dojść do wniosku, że są inne gry, które na dodatek dają przyjemność z grania

Bez bota to nie robota. Zdecydowanie brak cover systemu, kumpla z giwerą i efektownych ekspozji = goowno.

A tak serio to trochę beka oceniać całość po najnudniejszym etapie krytykowanym nawet przez fanów tej produkcji. <ok>

Opublikowano

w sumie % każuali i noobów jest tak duży, że ludzie grając w tf nie odróżniają już czy strzelają do prawdziwego bota czy do żywego gracza

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Co to za GOTG, w którym trzeba zacisnąć zęby by przedrzeć się przez gów,no i dobrać się wreszcie do fajnych etapów? Co to za Mesjasz, który nie bawi ot, tak po prostu mechaniką gry, tylko dopiero historia robi robotę? Po wszechobecnych spustach spodziewałem się urwania głowy gdzieś na poziomie kolan, a dostałem zamulacza, gdzie po którejś sesji musiałem się zmuszać i stwierdziłem, że może jednak czas na zabawniejsze gry. Na razie leży na dysku i jak mi się będzie bardzo nudziło to wrócę.

aha, z tymi botami to mi chodzi o xboty

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

dobrze wiemy że najwięcej radochy jest wtedy gdy wbijamy fraga za fragiem, a że boty łatwiej zabić to się nie dziwię że taki fun daje Titanfall

Opublikowano

Raven tak z czystej ciekawosci, lubisz takie tytuły jak Resident Evil 2, Silent Hill, czy filmy typu The Road i serial The Walking Dead?

Opublikowano

Modele graczy są inne niż modele botów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.