Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

możecie hejtować ale w przeciwieństwie do średnich ocen z metatrica czy to recenzentów czy graczy to ilość stron na forum pokazuje czy ludzie naprawde grają w daną gre (nie wiażne czy 20 osób gra cały rok i trzaska 100 stron, czy 200 osób gra przez miesiąc i trzaska 100 stron), żaden średniak nie nabił setek stron

i jasne, jak ktoś woli hejtować zamiast przemyśleć moje spostrzeżenia to niech hejtuje i niech dalej kupuje gry na podstawie średniej z metatric, jego wola, jego sprawa

dla mnie moj system jest dobry, i mimo że nie jest to jedyny wyznacznik który biore pod uwagę to lubie sobie sprawdzić właśnie popularność na forum

kończe, bo widze że moja drobna porada została odebrana jak jakieś niewiadomo co i wywołała shitstorm, przepraszam, jak wam sie nie podoba to olejcie to, mi to nie przeszkadza, nikogo nie zmuszam

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

@ Observer

A tu to niech się Yano produkuje. ja pokazałem suche fakty.

Opublikowano

Wiadomo, Janusze grajo w to co jest najbardziej reklamowane i trendy. Oni nie zwracają uwagi na takie rzeczy, jak: niewidzialne AI czy czy jego brak.

Opublikowano

Najlepszym wyznacznikiem "fajności gry" jest miejsce jakie zajmuje posród plebiscytów czytelników portalu PPE

ACQTuIK.gif

plankton z ppe wyznacznikiem czegokolwiek

No tak nie to co opinia "koneserów gier" w temacie CW. Mniemam że GTA V, TLOU, Bioshock Infinite i Rayman Legends to dla Ciebie szroty, bo ty planktonem już nie jesteś?  :rolleyes: Oh wait...

Ale widzę że trzeba sobie jakoś tłumaczyć ten ból dupy spowodowany brakiem jakichkolwiek eksów X-boxa 360 dorównujących opiniami jego 3 flagowym tasiemcom. Od początku jego istnienia, po dzień dzisiejszy.  8) <prowo>

Opublikowano

Ale HALO to Ty szanuj. Ja sam zaliczałem ostatnio dwie pierwsze części. A dwójeczka jest po prostu wyebana i ta okładka:

halo-2-box-art.jpg

Dlatego jestem bardzo ciekaw edycji Anniversary zapowiedzianej na ten rok. Oby na E3 pokazali. A wiesz, że jest sporo dobrych gierek na XLA?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

wspaniała okładka, naprawdę cud wśród okładek. dawno nie widziałem takiej za(pipi)istej okładki. dlaczego dziś nie robią takich okładek?

no (pipi)a stoi se jakiś słaby na maksa cyborg z dwoma spluwami, za(pipi)iste naprawde. iks (pipi)a de :potter:

Opublikowano

no jest fajna okładka, to pomarańczowe niebo robi całą różnicę. klimacik jak z tych zayebistych filmów z dzieciństwa typu robocop.

Opublikowano

Dlatego jestem bardzo ciekaw edycji Anniversary zapowiedzianej na ten rok. Oby na E3 pokazali. A wiesz, że jest sporo dobrych gierek na XLA?

Ciekawe kiedy zapowiedzieli tę grę.

Opublikowano

Chyba dopiero zapowiedzą na E3 - póki co, wszystko to jedynie niepotwierdzone plotki.

Opublikowano

wszystkie działa na E3, z obu obozów zero przecieków, czeka nas 2 miesiące newsowej posuchy a później najważniejsze targi dla konsol w XXI wieku..

Edytowane przez kermit

Opublikowano

E3 to bedzie decydujacy cios dla xbone, sprzedaz i tak juz ciagle maleje mimo spadku cen.

Opublikowano

E3 to bedzie decydujacy cios dla xbone, sprzedaz i tak juz ciagle maleje mimo spadku cen.

Czym zada ten cios? VR z indykami czy TLoU HD?

Opublikowano

Wystarczy sam napis sony i gify z gier

Opublikowano

Zapowiedziami. PlayStation ma zawsze killerskie zapowiedzi. Co roku jest coś fajnego. Np. w zeszłym roku super się DriveClub zapowiadał. W tym roku też pewnie się będzie się fantastycznie zapowiadał, a zestaw nowych GIF-ów powinien wystarczyć, by wykarmić fanów marki do następnego E3.

Opublikowano

U mnie doszło do tego, że przez Spencera, bardziej czekam na konfę Microsoftu na E3. Ciekaw jestem tych gier przez 90 minut.

Opublikowano

konfa E3 M$ w 2013 była już bardzo dobra, nastawiona 100% na gry - polecam sobie przypomnieć przed tegoroczną

Opublikowano

no to fajnie, niech jeszcze wyebia ta pseudo kamerę zwana kinectem z zestawu, obniżą cenę, do tego halo w tym roku i będzie można pomyśleć o postawieniu tego magnetowidu do exów w salonie, oczywiście półkę niżej od nadkonsoli

Opublikowano

konfa E3 M$ w 2013 była już bardzo dobra, nastawiona 100% na gry - polecam sobie przypomnieć przed tegoroczną

No po tym co odyebali w maju to nie dziwne, ze spieli du.pe na E3 - polecam sobie przypomniec.

Opublikowano

MS takie dobre. Wcale nie chciał nas wydymać.

Opublikowano

Boty dalej nie tracą woli walki w tej już przegranej przez nich generacji. Już nawet płatny online stał się zły, no i za mało gier za darmo od Sony, tylko 147 razy więcej niż u MS - Sony takie złe. :thumbsup:

Opublikowano

Gierki puszczane z pc i zawsze online.Mieli rozmach s(pipi),isny.Chcieli wyru,chac graczy to gracze wyruc,hali ich. Hehehe frajery

zarzut gier z pc to slaby argument bo pokazy gier ps4 i xone leciały z pc.
Opublikowano

Boty dalej nie tracą woli walki w tej już przegranej przez nich generacji. Już nawet płatny online stał się zły, no i za mało gier za darmo od Sony, tylko 147 razy więcej niż u MS - Sony takie złe. :thumbsup:

Jak jest w co grac to mozna placic za wygodny I stabilny serwis ale u Sony placisz tylko za indyki z plusa jak narazie I musisz sobie wmawiac ze albo te indyki to dobre gry albo ze BF4 to mesjasz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.