Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Trudno by grali w coś innego skoro to jedyny ekskluzywny FPS na Xbox One.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

beka z tych co probuja na sile ludziom wciskac kity i na sile gloryfikuja infamous i titanfall byle tylko usprawiedliwic zakup pudelka bez gier za 2k, gdy na ps3 w marcu wyszedl dark soul2 i kijek prawdy, a na vicie(tez ps3) swietnie zrobiony remake genialnego finala X, ktorym te pseudohity nawet nie godne do wydlubywania brudu z paznokci

Opublikowano

Developing gier multiplayerowych gier według Yano:

Developer najpierw robi mapy na 200 graczy > następnie sprawdza ilu graczy jest w stanie uciągnąć gra...

:P

Opublikowano

beka z tych co probuja na sile ludziom wciskac kity i na sile gloryfikuja infamous i titanfall byle tylko usprawiedliwic zakup pudelka bez gier za 2k, gdy na ps3 w marcu wyszedl dark soul2 i kijek prawdy, a na vicie(tez ps3) swietnie zrobiony remake genialnego finala X, ktorym te pseudohity nawet nie godne do wydlubywania brudu z paznokci

Tym bardziej, że niektórych Titanfall w ogóle nie interesuje, bo nie preferują gier nastawionych na multi. Pierwsze gry, które bym nabył to w tej chwili Outlast i nadciągąjące Daylight.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

frustracja #sonyslaves zwiazana z brakiem dobrych gier na PS4 siega zenitu. Rozczarowanie po tym jak Infamous okazal sie byc powtarzalna gameplayowa kupa z ladna grafika przelala czare goryczy... tymczasem posiadacze xbone po prostu graja w titanfall olali 792p i swietnie sie bawia przy rewelacyjnym gameplayu. 

nie grałeś to nie pjerdol. Zreszta pokaż mi lepszego exa od niesławnego na xbonerze

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Skończyłem Brothers i kupiłem a nie czekałem na cebulową wersję. The Wolf Among Us dostałem za free od M$ więc 2:0 dla mnie.

Ja kupiłem The Wolf Among Us a nie czekałem na cebulową wersję od MS, a Brothers dostałem w plusie więc 2:0 dla mnie.

Zabawne że jak ktoś dostanie grę za free od MS to jest super, a jak na konkurencyjnej platformie coś dostaną to jest cebula. Logika bota-kalego-blubera nie przestaje zadziwiać.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Taka pokrętna logika botów.

Już dajcie spokój Zeratulowi, znalazł grę, gdzie nie jest na końcu w tabeli, więc niech się nacieszy.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

rozumiem że na PS4 możesz zagrać więcej niz jeden FPS? więcej niż w jedną bijatykę ? więcej niż w jedne wyścigi ?

Wolałbym w multi dostawac ostry wpie,rdol niż grać przeciwko botom mieć świetne statystyki i dobrze się bawic.

jakbyś zagrał choć jeden mecz w TF to byś miał może pojęcie o tym co piszesz a tak niemając swojego zdania powtarzasz to co piszą inni Którzy swoją wiedze czerpią z gifów, słupków, statystyk itp. itd.

Opublikowano

Microsoft Explains why the Xbox One’s ESRAM is a “Huge Win” and Allows Reaching 1080p/60 FPS

http://www.dualshockers.com/2014/04/04/microsoft-explains-why-the-xbox-ones-esram-is-a-huge-win-and-helps-reaching-1080p60-fps/

To już nie jest beka. To jest śmiechu warte.

So the last thing you have to do to get it all composited up is to get it copied over to main memory. That copy over to main memory is really fatst, and it doesn’t use any CPU or GPU time either, because we have DNA engines that actually do that for you in the console. This is how you get to 1080p, this is how you run at 60 frames per second… period, if you’re bottlenecked by graphics.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

rozumiem że na PS4 możesz zagrać więcej niz jeden FPS? więcej niż w jedną bijatykę ? więcej niż w jedne wyścigi ?.
nie, źle rozumiesz. Pyerdolenie o tym jak to ma One ma więcej gier a tak naprawdę i PS4 i One mają tylko jednego exowego fpsa, choć ten Titan to chuy nie ex ale niech będzie że się ograniczamy tylko do next genów. I weź nawet nie wspominajo killer instict bo to demo nie gra. Zresztą mówiłem o fpsach, a nie innych gatunkach, bo gdyby nie to mu mógłbym wspomnieć o horrorach których z tego co wiem za bardzo nie ma na One.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Niech ktoś zadzwoni do DICE, Infinity Ward, Capcom, Crytek, Ubisoftu, Eidos, PopCap, Respawn i Double Helix, bo chyba nie dostali tej notatki.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

a raven sprzedales vite gdzie patche sciagaja sie rownoczesnie z gra, a instalacja wszystkiego trwa doslownie sekundy :D

teraz cie pokaralo i sie mecz na tym badziewiu z fajnymi grami zwanym ps3

Opublikowano

Jest jakis sposob by zainstalowac ta latke do Hotline Miami czy moge zapomniec o cross-savie ?

Opublikowano

Podobno pomaga aktualizacja w tle.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

To jest to, co się powinno codziennie robić o ustalonej godzinie? Nie pomaga, zainstalowało się jakieś corrupted data i tyle.

Opublikowano

Dużo osób ma z tym problemy. Trudno powiedzieć, z czego wynika ten problem. Znalazłem tylko coś takiego:

http://www.playstationtrophies.org/forum/tech-centre/230949-patch-wont-install.html

Well... this was strange... My ISP switched my router today because it was causing my wireless to crash once per week. and... The patch got installed now. Instead of downloading the 17 meg patch in 2 seconds, it downloaded it in 2 minutes. Much slower yes.. but hey it worked... Strange

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Titanfall na x360 wylądował w sieci, czekamy na jakieś gameplaye w końcu

Opublikowano

Wszędzie, gdzie pojawia się error 8002AE22, mówią o problemach z ISP, no ale nie od dziś wiadomo, że boty mają kiepskie internety. Prawilnym klapkom takie błędy się nie zdarzają.

o4aPmKW.png

R6yHz2L.png

4MnwcSe.png

U0O646o.png

N2e1Bia.png

Opublikowano

Microsoft Explains why the Xbox One’s ESRAM is a “Huge Win” and Allows Reaching 1080p/60 FPS

Master Rasa niech się wypowie, jak się te teraflopy/GDRRy przekładają na rozdziałkę/framerate. Kto jak kto oni powinni się znać.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

frustracja #sonyslaves zwiazana z brakiem dobrych gier na PS4 siega zenitu. Rozczarowanie po tym jak Infamous okazal sie byc powtarzalna gameplayowa kupa z ladna grafika przelala czare goryczy... tymczasem posiadacze xbone po prostu graja w titanfall olali 792p i swietnie sie bawia przy rewelacyjnym gameplayu.

nie grałeś to nie pjerdol. Zreszta pokaż mi lepszego exa od niesławnego na xbonerze

Zeratul skończył, więc fail z Twojej strony

Opublikowano

bronienie kuzyna sie nie liczy Greg ;)

Opublikowano

Wszędzie, gdzie pojawia się error 8002AE22, mówią o problemach z ISP, no ale nie od dziś wiadomo, że boty mają kiepskie internety. Prawilnym klapkom takie błędy się nie zdarzają.

3419988000.png

Nie trafiles klapie.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.