Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przychodzisz po całym dniu w pracy do domu, masz ochotę pograć na swoim sprzęcie, za który dałeś przeszło 2000zł Specjalnie kupujesz konsole, żeby granie/uruchamianie/włączanie gier odbywało się bez jakichkolwiek problemów... Cóż, owszem, tak jest, ale tylko w przypadku Playstation 4. Jeżeli chodzi o konsolę XBox One to... z czystym sumieniem, z ręką na sercu, pełną świadomością oraz będąc trzeźwym stwierdzam... TRZYMAJCIE SIĘ OD TEGO GÓWNA JAK NAJDALEJ. Ta konsola nie ma racji bytu i nie powinna ujrzeć światła dziennego. Dlaczego? Pomijam już fakt debilnej instalacji WSZYSTKIEGO podczas której nic nie możecie zrobić. Pomijam fakt idiotycznego i NIE zmienionego menu względem tego, które było dostępne w X360, pomijam fakt nieopłacalności posiadania usługi XLive GOLD, pomijam fakt również fakt, że konsola jest słabsza... oh, to są drobiazgi, naprawdę... Poniższy filmik przedstawi Wam KOLEJNY problem z tym przeklętym sprzętem. Kolejny i mam nadzieję, że ostatni - konsola zaraz poleci na allegro. Zobaczcie sami i naprawdę radzę Wam... trzymajcie się od XBox One jak najdalej. //Yakuu

https://www.facebook.com/photo.php?v=715460038497318&stream_ref=10

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Kolega nowy i zaraz trafia do CW?

Opublikowano

jak widac po forum zawsze sie jacyś frajerzy znajdą :sorcerer:

Opublikowano

Last of Us w 1080p i 60 fpsach - chyba jednak olewam wersję na PS3 :)

czyli jak dobrze pójdzie to w 2022 roku zagrasz, najs ^_^

Opublikowano

Chlopak sie niezle produkuje, pewnie dlatego ze wiekszosc ludzi ma w du.pie te wspaniale exy na plejstejszyn i musi go to niezle bolec.

Nie to co eksy x-klocka - tak zapipiste, że MS pozamykał ich wszystkie studia niedługo po premierze Anal Wake na rzecz pif paf-brum, brum #3, #4, #5, oraz machaniem przeszczepami do kinkieta. B)

Nie zrozumiałeś. Poprzednia generacja multiplatformami stała i obecna tez będzie. To już nie czasy PSX'a czy jeszcze nawet PS2. Dlatego śmieszna i pociesza jest ta twoja krucjata.

Tak sobie tłumaczyć politykę MS Ins?

W 2007 GOTY był BioShock, a tuż po nim Halo 3.

GOTY 2008 zostało GTA IV, a tuż za nim świetne recenzje i sprzedaż zbierały m.in. GOW2, MGS4 i LBP (wszystkie sprzedały się świetnie).

W 2009 najlepszą grą został Uncharted 2, czy to ci się podoba, czy nie, a tuż po nim Batman AA. Wśród FPS'ów zaś m.in. KZ2

2010 to rok RDR, ale także God Of War 3, GT5. (znów świetna sprzedaż)

2011 należał do Batman AC, a tuż za nim do Uncharted 3 i Gears of War 3.

2012 to rok Far Cry 3 i Dishonored, ale także MIcrosoftu, dzięki konwersji Wiedźmina 2.

2013 finansowo wygrało GTA V, ale branża bardziej doceniła TLOU (6 mln. sprzedanych kopii), a tuż za nim multiplatformy, oraz eksy ps3, których odpowiedników próżno szukać na multiplatformach.

Czy znasz future racer ponad Wipeout? Lepszy beat em up ponad ex ps3? Platformówki które sprzedały się lepiej niż serie R&C oraz LBP? Przykłady udanych typów gier, które wyszły tylko na jeden sprzęt i nie mają multiplatformowych odpowiedników można mnożyć. 

Opublikowano

Jak katarynka xD Widac bol anusa przeslania ci faktyczny obraz swiata. Ja mu o zmiejszeniu roli exow w poprzedniej generacji w porownaniu do poprzedniej, a ten o polityce Microsoftu. Lecz sie.

Opublikowano

Wchodze do domu, mowie Xbox One, Kinect mnie rozpoznaje i loguje, mowie ''Go to Ryse'' i gra mi sie odpala bez zadnych loadingow w momencie gdzie wczoraj skonczylem....macie takie bajery na nadkonsoli?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mamy coś takiego jak 1080p wy też? gheheeehe

Opublikowano

>2014

>jedna z najelpszych gier generacji jeszcze nie ogarana

Opublikowano

czyli jak dobrze pójdzie to w 2022 roku zagrasz, najs ^_^

Po przeczytniu tego posta Figaro, miałem pisać to samo tyle, że byłem bardziej optymistyczny i celowałem w 2019 czyli jakieś 900l kakałka będzie musiało się przelać + z 3 pary kapciuszków, aż Figaro ujrzy niebieski pasek nadkonsoli:)

Opublikowano

Wchodze do domu, mowie Xbox One, Kinect mnie rozpoznaje i loguje, mowie ''Go to Ryse'' i klocek pokracznie zaczyna zmierzać w kierunku kuchni. Po dłuższej chwili wraca z miską niedojedzonego wczoraj ryżu....macie takie bajery na nadkonsoli?

Nie.

Opublikowano

Tak dla przypomnienia.

Opublikowano

Platformówki które sprzedały się lepiej niż serie R&C oraz LBP?

Jakkolwiek wiem o co chodzi tak przykład troszkę chybiony :)

Opublikowano

Wchodze do domu, mowie Xbox One, Kinect mnie rozpoznaje i loguje, mowie ''Go to Ryse'' i klocek pokracznie zaczyna zmierzać w kierunku kuchni. Po dłuższej chwili wraca z miską niedojedzonego wczoraj ryżu....macie takie bajery na nadkonsoli?

Nie.

Jezuuuuu zlalem się w pory z beki.

Opublikowano

Jak katarynka xD Widac bol anusa przeslania ci faktyczny obraz swiata. Ja mu o zmiejszeniu roli exow w poprzedniej generacji w porownaniu do poprzedniej, a ten o polityce Microsoftu. Lecz sie.

Ins przestań (pipi)ć, kiedy podaje ci się opinie branży i finansowe konkrety. Serio tak żałosnie chcesz sobie tłumaczyć wyruchanie przez MS?

Zejchciej mi proszę podać godny odpowiednik Halo 3 i Killzone2 na oba sprzety, tylko błagam nie te tasiemce od Activision i EA. Symulator lepszy od GT6 i Forzy 4. Klasyczny jrpg jak Ni No Kuni, albo platformera 3D. Odpowiednik TLOU, chodzonej mlócki, albo wspominanego już Wipeouta i Motorstorm PR. Dalej już nawet nie wymieniam.

Leczyć powinien się człowiek, ktory wyruchanie przez własną markę tłumaczy lepszymi multiplatformami z powodu przeciętności wiekszosci swoich eksów. [*]

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie.

Jezuuuuu zlalem się w pory z beki.

W pory, he he, czaicie? W pory.

uwaga, winegret pochodzenia zwierzecego

Opublikowano

Ins przestań (pipi)ć, kiedy podaje ci się opinie branży i finansowe konkrety. Serio tak żałosnie chcesz sobie tłumaczyć wyruchanie przez MS?

(...)

Leczyć powinien się człowiek, ktory wyruchanie przez własną markę tłumaczy lepszymi multiplatformami z powodu przeciętności wiekszosci swoich eksów. [*]

(pipi) cos o ruchaniu przez MS czlowiekowi, ktory z konsol ma tylko PS3, PS4 i Vite (nie liczac Vity wszystko na premiere) xD

Nie moja wina, ze exy na PS3 nie liczac Wipeouta i TLoU moglyby dla mnie nie istniec. Mozesz wklejac milion ocen z Metacritic i przytaczacz jakies smieszne nagrody (podobnie jak Mendrek), ale to dla mnie nie ma znaczenia. Liczy sie tylko to co daje mi wiecej frajdy. Tak cie piecze zad, ze ludzie nie chca sie spuszczac nad wszystkim od Sony ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins ale kogo kurfa obchodzi co dla Ciebie mogło by istnieć a co nie? xD

Fakt pozostaje faktem, tytuły takie jak Uncharted 2, KZ2, GT6, Dragon' Crown, LBP, Motorstorm PR, czy wasze 3 flagowe eksów należą do najlepszych w swojej klasie gier ubiegłej generacji i głos nieznacznej mniejszości tego nie zmieni.

Opublikowano

Jakieś źródło masz ? No bo jak tylko 1080p i 60 FPS to bieda :( powinni od(pipi)ać jak Tomb Raidera.

Opublikowano

Szybkie pytanie: wolalbys ktoras z konsol poprzedniej generacji z samymi exami, ktore wymieniles czy samymi multiplatformami ?

PS. Fajnie, ze z uporem maniaka wrzucasz Dragon's Crown (82) i MS PR (82), ale juz zapominasz o DoA4 (85) i PGR4 (85) - wrzucam srednia, ktora tak uwielbiasz.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ma być też lepsze oświetlenie i postacie. Wiesz z TR jest inna historia bo juz na PC kosil wersje pastgenowa więc dodali parę rzeczy do tej edycji i za pełną cenę dali wyglodnialym graczom.

Opublikowano

Ma być też lepsze oświetlenie i postacie. Wiesz z TR jest inna historia bo juz na PC kosil wersje pastgenowa więc dodali parę rzeczy do tej edycji i za pełną cenę dali wyglodnialym graczom.

Po tym co widziałem jakie poprawki wniesiono do TR:DE sam kupiłbym tę wersję za 100 zeta. TressFX, 60 Hz, lepszy model Lary są widoczne w przeciwieństwie do PS3. Dla tych co nie grali świetna alternatywa. 

Teraz sam nie wiem czy brać się TLoU teraz czy poczekać do zakupu PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.