Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tak, pokazuja kto wygrał generacje. Przepaść pomiedzy ps4 i xbone bedzie się tylko pogłębiać.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Co to jest NPD?

Opublikowano

Pora MS-owi powiedzieć, że Kinect 2.0 tylko ciąży Xboxowi One. Ta konsola nie może być przez niego znacznie tańsza. Historia pokazuje, że duże obniżki cen popularnych marek, często przynosiły wiatr w żagle. Jeśli MS pogodzi się z tym, że część założeń trzeba wyrzucić do kosza i skupić się na "core gamers" to jest szansa na podjęcie równej rywalizacji z konkurencją. To nie silniejsza moc sprawia, że ludzie kupują PS4, tylko czynnik który Sony zaczęło mozolnie budować jeszcze w czasach PS3. MS nieco to przespał i musi to nadrobić. Sony przejechało się na tym, że sukces wbrew przekonaniom nie przyszedł sam z siebie, obojętnie jakby silną była konsola w poprzedniej generacji. Zawsze trzeba wypruwać flaki i walczyć o klienta. Mam nadzieję, że MS się ogarnie i na E3 zobaczymy jakiś drastyczny zwrot. Bo jeśli nie, to da sygnał: "Nam to pasuje". Zaś to wkurzy nawet posiadaczy najnowszej ich konsoli...

Opublikowano

Moze ten ? :teehee:

HBPP2zV.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Beczunia z Zeratula :-)

Kara za kupno MGSa na Xone zamiast na PS4

Opublikowano

Zeratul pewien ze ogloszenie zwyciestwa w marcu dla M$ to tylko formalnosc a tu zonk, pozory myla, nawet Tytanowy Janusz nie uratowal konsoli.

muggingfail.gif

Denied.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Piekny avatar Bansai ! - dzięki

A tak w ogole - przegapilem, Zeratul zakladal sie o to, ze Xbone podgoni PS4 jak wyjdzie Tytanfall ?

Opublikowano

Piekny avatar Bansai ! - dzięki

A tak w ogole - przegapilem, Zeratul zakladal sie o to, ze Xbone podgoni PS4 jak wyjdzie Tytanfall ?

Ze pobije w najnowszym NPD sprzedaza PS4. W koncu wyszedl 9+ ex + pricedrop

Opublikowano

Ja się dziwię, że na Zachodzie te 100 euro/dolarów robi klientom taką różnicę. Dla nich ta kwota ma taką wartość jak dla nas 100zł. W naszym kraju różnica w cenie, z racji przelicznika walut, wynosi około 400zł, więc już sporo. Mamy więc solidny powód do czekania na obniżkę ceny X1.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

The Last of Us skończone. Zaje,biste, ale nie idealne. Standardowo jak na grę Naughty Dog powinni sprzedawać to z czteropakiem Red Bulla. Dwa wypijasz na początku, by nie zasnąć z nudów, a pozostałe dwa zostawiasz sobie na koniec, kiedy mija już piąta-szósta godzina przed konsolą, jest druga w nocy, licznik ukończenia gry wskazuje 91% a Ty od dwóch godzin nie możesz pada odłożyć by choćby do kibla skoczyć (wysikać te redbulle)  ;).

Na pewno nie jest gra generacji, z kilkoma rzeczami się nie zgadzam, kilku rzeczy brakuje, kilka rzeczy bym widział inaczej. Do tego dodajmy, że niezbyt lubię skradanki i kiedy wciągnie mnie historia to napier,dalałbym przed siebie nie patrząc na nic, a nie się krył po kątach, więc mam dość surowe spojrzenie na to. Fantastyczna przygoda, do tego przepiękna. I kiedy mówię "przepiękna" to naprawdę znaczy "przepiękna" <yano>. Pod względem technicznym i artystycznym nie mam nic do zarzucenia, ale to jednak jest gra i w kwestii gameplayu kilka drobnych zarzutów będę miał :P.

No, to tyle na razie, muszę pozbierać jeszcze myśli, ochłonąć i skrobnąć coś dłuższego we "Właśnie ukończyłem".

Od dzisiaj nieustannie będę toczyć bekę z tych, co szanują markę a TLOU jeszcze nie przeszli. Leczcie się ja Wam dobrze radzę. Ja, xbot i zakuty pc-towy łeb szybciej ograłem i obdarzyłem szacunkiem GOTG over 200 GOTY awards niż niektórzy żołnierze PlayStation :confused:. Nie macie nikogo w swoim defense force, kto by dbał o wizerunek? Jak to w ogóle wygląda teraz?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

No Figaro broniący gier, które ogra w 2020 to mocna beka.

Opublikowano

Od dzisiaj nieustannie będę toczyć bekę z tych, co szanują markę a TLOU jeszcze nie przeszli. Leczcie się ja Wam dobrze radzę. Ja, xbot i zakuty pc-towy łeb szybciej ograłem i obdarzyłem szacunkiem GOTG over 200 GOTY awards niż niektórzy żołnierze PlayStation :confused:. Nie macie nikogo w swoim defense force, kto by dbał o wizerunek? Jak to w ogóle wygląda teraz?

Jako pierwszy fanboy forum, wstyd mi za niektórych żołnierzy Sony. Pozytywna strona tej sytuacji jest jedna, po ukończeniu TLoU będzie im głupio, ze czekali tak długo aby przyjąć mesjasza do swojego życia.
Opublikowano

xboty i blacharze pierwsi ogrywaja TLOU niż niektóre klapy

to tak jakby pierwszy raz puknęli waszą dziewczynę zanim wy to zrobicie

HE HE

Opublikowano

TLOU to przyklad dziela kompletnego, wzor gry bardzo dobrej, dopracowanej, wzor gry w ktorym powinny isc wszystkie tytuly opowiadajace jakas historie i nie mam w tym miejscu na mysli kopiowania tej produkcji, a o poswiecenie pieniedzy zamiast na marketing to na szlif gry, jak gra bedzie dobra to jej druga czesc nie bedzie potrzebowala wcale marketingu.

Dla mnie TLOU tez nie jest gra idealna, ale takiej gry nie ma, jest to za to swietna produkcja za ktora z checia place pelna cene w dniu premiery.

xboty i blacharze pierwsi ogrywaja TLOU niż niektóre klapy

to tak jakby pierwszy raz puknęli waszą dziewczynę zanim wy to zrobicie

HE HE

Sa ludzie ktorzy nie maja szacunku do siebie.

Opublikowano

Boty to niech lepiej o swoje pablik rilejszyns dbają i ogarną zeratula, bo im niezłą oborę robi od paru dni robi. mazeło i zeratul są jak prezes jarosław i macierewicz. Supertandem (pipi)o, gwarancja wysokich notowań.

Opublikowano

W USA nie obnizono ceny xbone. Nie wprowadzajcie dezinformacji. Avatara zmienie jak siade do laptopa

Opublikowano

Juz nawet xboty nie maja szacunku do swojej konsoli i nazywaja ja xbone.

Opublikowano

Pora MS-owi powiedzieć, że Kinect 2.0 tylko ciąży Xboxowi One. Ta konsola nie może być przez niego znacznie tańsza. Historia pokazuje, że duże obniżki cen popularnych marek, często przynosiły wiatr w żagle. Jeśli MS pogodzi się z tym, że część założeń trzeba wyrzucić do kosza i skupić się na "core gamers" to jest szansa na podjęcie równej rywalizacji z konkurencją. To nie silniejsza moc sprawia, że ludzie kupują PS4, tylko czynnik który Sony zaczęło mozolnie budować jeszcze w czasach PS3. MS nieco to przespał i musi to nadrobić. Sony przejechało się na tym, że sukces wbrew przekonaniom nie przyszedł sam z siebie, obojętnie jakby silną była konsola w poprzedniej generacji. Zawsze trzeba wypruwać flaki i walczyć o klienta. Mam nadzieję, że MS się ogarnie i na E3 zobaczymy jakiś drastyczny zwrot. Bo jeśli nie, to da sygnał: "Nam to pasuje". Zaś to wkurzy nawet posiadaczy najnowszej ich konsoli...

Zgadzam sie. Ja do tej pory nie do konca rozumiem wizje Mattrick'a. Moim zdaniem Xbone bylby teraz w zupelnie innym miejscu gdyby praktycznie skopiowal strategie z Xboksa 360. Najpierw powinien udobruchac hc graczy, a potem zaatakowac rynek casuali. W miedzy czasie neciec i jedna i druga strone produktami. Popyt na Kinect'a z jednej strony byl tak duzy bo zadzialal odpowiednio marketing Microsoftu, ale z drugiej dlatego, ze gracze zaczeli szukac nowego gadzetu dla konsoli. Stad tez zmiany wygladu konsol tez wplywaja pozytywnie na wyniki sprzedazy. Ja swojego czarnego odswiezonego kloca kupilem tylko dlatego, ze chcialem nowa konsole. Ze stara byla wszystko ok. Kinect 2.0 jest fajny i byc moze nawet jest wart $100 ale jest zdecydowanie nie wart by Xbone byl drozszy o $100 od PS4. 

Opublikowano

Początkowa strategia Xboksa 360 to tak naprawdę była konsola idealna (nie licząc awaryjności, ale to inna bajka). Time-exclusivy w postaci Mass Effect, Alan Wake czy Bioshock też były potężnym argumentem na niekorzyść PS3.Gracze corowi byli w raju. Cały czas powtarzam, że obecna cena X1 powinna zostać, ale te dodatkowe 100 dolarów powinno zostać zainwestowane w lepszy procesor, kartę i RAM. Wtedy konsola by była silniejsza od PS4 i prawdopodobnie by ciągnęła więcej gier w 1080p i 60 klatkach. Kinect powinien być osobnym gadżetem - teraz jest kulą u nogi. Fakt, że przez Kinecta konsola ma słabsze bebechy powoduje, że są to zniszczenia  dla corowych graczy nieodwracalne. Phil Spencer tego już nie przeskoczy.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Sa dwa punkty widzenia, z jednej strony spojrzenie graczy, a z drugiej spojrzenie inwestorow. Jakby nie bylo to Mattrick'owi udalo sie wyprowadzic Xboksa z minusu na plus i stworzyc naprawde silna marke. Microsoft obecnie tez ma mocny line-up. Mial mocny lineup na launch i na 2014 rok. Problemem byla wizja Mattrick'a i Yusufa. Przeciez rok temu kluczowym tekstem byl TV i All in One. Teraz jednoznacznie wszyscy trabia, ze sa to gry. Nawet ten debil Harrison... 

Opublikowano

Szacunek dla Zeratula za bycie honorowym :D

Masz jeszcze bonus od adminia :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.