Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kupić pseudo konsole za prawie 2k bez gier, z wprowadzonym płatnym online (new ficzer!) wykonaniem ze starych opon Jelcza gdzie pady w łapach się rozlatują, kilkoma grami z przeglądarki czy ponownie wydanymi grami z ps3 gdzie dodali krzaki za 60$.  

Sonybociarnia to najlepsza grupa klientów, dymasz ich na życzenie a oni proszą jeszcze o więcej  :turned:

btw. Destiny wygląda zajebiście.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 625,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ya pyerdole to już nawet śmieszne nie jest... bezbeki yebane

Opublikowano

Dokładnie. Nintendo wydymało Sony i niechcąco stworzyło potężną konkurencję. A potem Sony wydymało wszystkich. Tak czy inaczej szacunek dla Ninny za pierwszego Plejaka.

o (pipi)a, trzeba być dobrze szurniętym fanem nintendo, żeby stwierdzić, że nintendo wydymało wtedy sony

sony miało zrobić napęd cd do konsoli nintendo i chyba pare innych komponentów. zrobili, ale o coś poszło i nintendo ich nie użyło. zostali więc z przestarzałymi kartridżami, a sony zrobiło swoją konsolę z cd i ich skasowali. raczej nintendo wydymało samo siebie.

tak. btw to pierwsze modele playstation emulowały gry nintendo, ale chyba ich nie sprzedawali

inaczej mówiąc - beka z nintendo, tyle wtedy przegrać

Niezupełnie. Sony chciało mieć pełną kontrolę nad przystawką CD, w tym nad grami na nią wydawanymi, co doprowadziłoby do kuriozalnej sytuacji, w której Nintendo miałoby ograniczony wpływ na swoje podwórko. To było to "coś", o które wówczas poszło.

Opublikowano

Kupić pseudo konsole za prawie 2k bez gier, z wprowadzonym płatnym online (new ficzer!) wykonaniem ze starych opon Jelcza gdzie pady w łapach się rozlatują, kilkoma grami z przeglądarki czy ponownie wydanymi grami z ps3 gdzie dodali krzaki za 60$.

Sonybociarnia to najlepsza grupa klientów, dymasz ich na życzenie a oni proszą jeszcze o więcej :turned:

btw. Destiny wygląda zajebiście.

Weź się rozpędź i uderz w ścianę, bo tego juz się czytać nie da. Ale wcześniej kup jakiegoś next gena

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

@rejwen

Chyba zaraz sprzedam swoje Wii U :sick:

Opublikowano

Ja pierd,ole kruku, właśnie zjadłem obiad. :/

Opublikowano

Ja pierd,ole kruku, właśnie zjadłem obiad. :confused:

eh nie takie się rzeczy widziało w internecie

to jest nic 

Opublikowano

Myślałem, że to plastik od telewizora mi w nocy strzela, a to pewnie dźwięk pękającej gliny wewnątrz wiiu.

Opublikowano

psx to byl smiech, sorry. 320x240 a ja na blaszce mialem wtedy 1024x768. Trzeba grac w najlepsze wersje gier.

Titanfall przykładem.

Opublikowano

psx to byl smiech, sorry. 320x240 a ja na blaszce mialem wtedy 1024x768. Trzeba grac w najlepsze wersje gier.

Dlatego grasz w TitanFalla na Xbox One zamiast na PC ktory ciagnie Ci BF4 w Ultra, fuck logic xbotow, i dziwic sie ze wybieraja zamiast Ps4 to Xboxa One.

Mazzeo najwyrazniej chcial poziomem inteligencji przebic Daddiego.

Opublikowano

psx to byl smiech, sorry. 320x240 a ja na blaszce mialem wtedy 1024x768. .

Sprawdz jeszcze raz swoja date urodzenia. Jak my gralismy na psx to ty nie miales 1024x768 na pc tylko nauke siadania na nocniku.

Opublikowano

Ja na blaszce mam FullHD z >80 fpsami, XO jest śmiech w takim razie?

Opublikowano

Xboty się nie zgadzają ze sobą i jak oni mają cokolwiek wywalczyć?

Opublikowano

Sprawdz jeszcze raz swoja date urodzenia. Jak my gralismy na psx to ty nie miales 1024x768 na pc tylko nauke siadania na nocniku.

Nie, lepiej sprawdź sam jeszcze raz bo najwyraźniej nie ogarniasz podstawowego liczenia.

Titanfall na XONE jest najlepszy bo gra najwięcej ludzi i jest chmura.

Opublikowano

Titanfall na XONE jest najlepszy bo gra najwięcej ludzi i jest chmura.

Jeszcze moze nie byc za pozno na leczenie, przespij sie z tym.

Opublikowano

Wszystkie cyfrowe gry z PSP i PSone od dzisiaj działają na Vicie :) Niezły megaton.

Opublikowano

Wszystkie cyfrowe gry z PSP i PSone od dzisiaj działają na Vicie :) Niezły megaton.

Wcześniej nie działały? Nie jestem na czasie.
Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Wow, ale aż ta konsola ma wielką bibloteke teraz aż chce się ją kupić.

Opublikowano

Wcześniej było inaczej O_o?

No... tak, wcześniej nie działały wszystkie gry z PSP oraz wszystkie z PSone.

Opublikowano

Myślę że Ficuś zasłużył na miano "barona vity". Nie widziałem większego maniaka tej super konsolki.

ale 3DS i tak lepszy, hahahaha

nie tyle maniak co postanowilem od pewnego czasu ja bronic bo choc gorsza jesli chodzi o repertuar od 3ds ale przez te 2 lata dorobila sie tylu nieprawdziwych i krzywdzacych okreslen ze glowa mala, tak negatywnego PR chyba jeszcze zadna konsola nie miala. wielu po niej jedzie i jej wytyka jej wady nawet nie wiedzac co ma do zaoferowania. Samo sony tez ma na nia wy.(pipi)ane i nie raz odnosze wrazenie ze taki neogaf czy niektorzy fani kochaja ja bardziej niz scce i scea

W sumie to zdanie można podpiąć pod dowolna konsolę SONY z ostatnich 10 lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.