Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Bo nie mam nic przeciwko indykom (przy Dead Nation czy Resogun spędzilem mnóstwo godzin dobrej zabawy - dla przykładu),

Kolejny casual, który myśli, że jak gra nie jest action-adventure shooter w tpp z 30-letnim bohaterem z brązowymi włosami to jest indie. 

Wszyscy którzy lubią BF, CoD, NFS, AC, Uncharted wypad z tematu i będzie ok.

Tacy tu znaffcy są wszyscy, że aż strach się odezwać. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 680 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zamknij paszczałę casualu.

Opublikowano

Ja mam dylemat pomiędzy 792p, a 900p. Ale skłaniam się jednak ku tej pierwszej, w końcu dla botków w 2014 rozdzielczość nie ma żadnego znaczenia. Ciekawe co będzie za rok.

Ale boli. Ważne że szadą fą ma 1080p i pewno w porywach jest 1080 osób na serverach.

Opublikowano

Bo nie mam nic przeciwko indykom (przy Dead Nation czy Resogun spędzilem mnóstwo godzin dobrej zabawy - dla przykładu),

Kolejny casual, który myśli, że jak gra nie jest action-adventure shooter w tpp z 30-letnim bohaterem z brązowymi włosami to jest indie. 

Wszyscy którzy lubią BF, CoD, NFS, AC, Uncharted wypad z tematu i będzie ok.

A jak lubie z tych tylko Uncharted i ogrywam perełki typu Deadly Premonition czy Nier oraz giereczki z Wii i DSa to mogę zostać, czy jestem yebanym brudnym januszem casualem rakotwóczym pomiotem mordującym branżę gier?

Opublikowano

@mate5: O kuhfa, jaka elita tutaj się robi. Może jeszcze powiesz, że ogrywasz same indyki i importy z Japonii? :sorcerer:

Opublikowano

A teraz całkiem serio Dlaczego wersja PC halo 2 ma tak niską ocenę w porównaniu do wersji z X'a ? Skopany port ? PeCeciarzom nie podeszło Halo ? Myslałem aby wreszcie zagrac w dwojkę, ale zastanawiają mnie te kiepskie oceny.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Halo 2 na PC wyszlo w 2007 roku, a w tamtym okresie taka gra na PC nie robiła żadnego wrażenia. Pewnie stąd takie oceny, ale chyba lepiej zagrać na PC ze względu na lepszy framerate.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

@mate5: O kuhfa, jaka elita tutaj się robi. Może jeszcze powiesz, że ogrywasz same indyki i importy z Japonii? :sorcerer:

Jeśli grę stworzyło więcej niż 5 pięć osób, to znaczy że jest to odtwórcze casualowate AAA, którym gardzę. Czasem masturbuję się do creditsów w których widnieje tylko jedno nazwisko.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Gdyby Turn 10 było partaczami jak Polyphony, którzy robią jedną grę 4-5 lat i jeszcze taką, która wychodzi niedorobiona, to można by mieć do nich pretensje za Forza 5, ale biorąc pod uwagę, że zrobili dobrego racera na start i za dwa lata będzie kolejna, bardziej dopracowana wersja to rybka. 

Wystarczy sobie przypomnieć przejście z Forza 2 do Forza 3.

W jaki sposób wydana za 2 lata nowa czesc Forzy poprawi cos w F5 bo nie rozumiem.

TLOU to nie jest zwyczajny update grafiki do 1080p.

Zgadzam się. Podbijają nie tylko wyświetlanie rozdzielczości, ale przede wszystkim jej renderowanie.

TalkativeFoolhardyChrysomelid.gif

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

1:20. Plus, przyszłość. 

Sony takie dobre? Baroni gejmingu? 

Oprócz chorych cen, to skończą się składki, pożyczanie, używki. 

Przyszłość.

Opublikowano

1:20. Plus, przyszłość. 

Sony takie dobre? Baroni gejmingu? 

Oprócz chorych cen, to skończą się składki, pożyczanie, używki. 

Przyszłość.

Ale o co chodzi ? Sam Hiv się pogubił. PS+ to nie kupowanie gier, a zasada taka sama jak z cyfrą plus, polsatem itp. Opłacasz ABONAMENT, na dostęp do gier, abonament się kończy, dostęp również. Z jego słów wynika, jakby wszystkie gry na psn wymagały PS+.

Składki zawsze były zabronione i nie zgodne z regulaminem.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Też nie wiem, co on za bzdety opowiada. Płacisz abonament, dostajesz w jego ramach gierki (i inne usługi). Microsoft wprowadza teraz niemal dokładnie to samo dla Xboxa One. Dzięki temu firma może pozwolić sobie na lepsze gry w ofercie (przede wszystkim nowsze) i ma kilka innych korzyści.

Walka między PS+, a GwG mocno się rozwinie za jakiś czas.

Opublikowano

Nie chce wam psuć zabawy ale te porównania FM5 i DC są z DUPY. Porównywać gierke z listopada 2013 z gierką która wyjdzie albo i też nie w październiku 2014. Poczekajcie do e3 pokażą FH2 wtedy sobie porównujcie bo obecnie wygląda to jak próby dowartościowania się.

Opublikowano

"Next-gen starts here"

<gif>

:sweat:

BLOODY SCREEN

SO REAL

Opublikowano

Jak się podoba?

W ogole, ale pewnie Iras ma mokro.

Opublikowano

iHVi7VGKShW0g.gif

iI1Td2gYG4llz.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Troszkę brakuje do tych bullshotów z poprzedniego E3.Może przy 5 części WD  czymś zaskoczą jeśli chodzi o oprawę.

Opublikowano

Panowie, szanujmy się, nie dyskutujmy nad tym crapem.

Jak wiecie, dzisiejszy dzień sponsoruje nowy materiał z DC, prezentujący potęgę Nadkonsoli, której Xboner nigdy nie osiągnie, ale to nie koniec, bo o to kolejny megaton, od najlepszego studia developerskiego na świecie.

Zajmujemy się teraz ponownym wydaniem gry, ale w tym samym czasie pracujemy nad dwoma zupełnie nowymi doświadczeniami.

http://www.pssite.com/news-33127-naughty_dog_pracuje_nad_dwoma_zupelnie_nowymi_projektami.html

Boty juz rzucają się ze wściekłości, że baronowie gamingu w przyszłości dostaną kolejne dwie gry roku.

Piękny dzień, zwieńczony kolejny zwycięstwem.
1016.gif

Opublikowano

Nowe move? 

Stanął mi  :teehee:

EDIT

uuu awaryjność PS4- 8 stron.  :whistling:

Takiego tematu nie ma w dziale XO. 

Oh wait, tylko jeden typ miał problem z napędem, ale już konsola sprawna. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Moze dlatego, ze prawie nikt nie kupuje tej konsoli?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.