Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nic nie mam do Ubisoftu. Po prostu ich gry są w moich oczach tak nijakie i mdłe, plus od pewnego czasu tasiemcowate, że kompletnie nie jestem w stanie wykazać choćby odrobiny entuzjazmu. Mam tu na myśli głównie tytuły, których Ubi jest developerem, nie wydawcą - South Park był dobry, ale to Obsidian i inna bajka.

To samo mógłbym zarzucić Activision i EA w dużej mierze. Różnica polega na tym, że EA i Acti więcej wydają na marketing, a co za tym idzie ich gry mają większy rozgłos, podczas gdy o kolejnym Tom Clancy, PoPach czy Assasynie już mało kto pamięta raptem kilka tygodni po premierze. Nawet odnośnie Watch_Dogs odnoszę wrażenie, że "hajp" z biegiem czasu tylko malał.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No chyba ze wszyscy maja pretensje o to jak w huya sobie polecieli z grafika w patrz_psach. Przypominam tylko, ze to chyba praktyka większości firm. Sony oszukalo nas z KZ2, MS z Forza 5, Rockstar z GTA V itd.

Wut?

Opublikowano

Co za typ xD właśnie przez takie nędzne jednostki gardzę playstation [*]

Najlepszy jest party chat na ps4 - echo, pogłos, jak mówi wiecej niż jedna osoba na raz to nie idzie nic zrozumieć

Teraz roz(pipi)ałeś po całości :) większej bzdury nie słyszałem 

Opublikowano

No chyba ze wszyscy maja pretensje o to jak w huya sobie polecieli z grafika w patrz_psach. Przypominam tylko, ze to chyba praktyka większości firm. Sony oszukalo nas z KZ2, MS z Forza 5, Rockstar z GTA V itd.

Wut?
Było kiedys porównanie zdjęć które umieszczał rockstar oraz tymi z gry i te z gry były ewidentnie gorsze. Umieszczał je ktoś chyba nawet w poprzedniej części tego tematu. Nie chce mi się teraz tego szukać. Jedno ze zdjęć o ile pamiętam to jak Trevor wychodzi z domu, który zaraz za nim wybucha.
Opublikowano

Co za typ xD właśnie przez takie nędzne jednostki gardzę playstation [*]

Najlepszy jest party chat na ps4 - echo, pogłos, jak mówi wiecej niż jedna osoba na raz to nie idzie nic zrozumieć

Teraz roz(pipi)ałeś po całości :) większej bzdury nie słyszałem

Pewnie dla tego że nigdy nie korzystałeś z part chat na xbox 360 / xbox one i twoje jedyny doświadczenie to vita lub ps4

Nie masz porównania i myślisz ze wszystko jest ok, ja ostatnio wiecej czasu spędzam z ps4 i co pare dni gadam sobie z osobami z forumka i zawsze jest cos nie tak

Opublikowano

Było kiedys porównanie zdjęć które umieszczał rockstar oraz tymi z gry i te z gry były ewidentnie gorsze. Umieszczał je ktoś chyba nawet w poprzedniej części tego tematu. Nie chce mi się teraz tego szukać. Jedno ze zdjęć o ile pamiętam to jak Trevor wychodzi z domu, który zaraz za nim wybucha.

Porównujesz screeny(które są przeważnie przekłamane) do trailera  rendera KZ2, który nie miał nic wspólnego z przyszłą grą oraz do pokazu W_D, które nigdy nie będzie tak piękne jak na wspomnianym pokazie? Serio?

Rozumiem jakby Rockstar na gameplayu pokazało cud techniki, a wyszłoby drugie W_D.

Co jak co, ale Rockstar jest jedną z niewielu firm, które nie rucha graczy w dupsko jak jakieś EA, Acti czy Ubi.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Division w 2016 roku wg pracownikow Ubi i jeden ciekawy tekst :

To nieprawda, że skupiamy się na Xboksie One. PlayStation 4 jest znacznie mocniejszą konsolą i dla nas - łatwiejszą w programowaniu. Silnik Snowdrop działa lepiej na PS4 i nawet jeśli Microsoft zmusiłby nas do zmiany platformy przewodzącej - nie ma szans by tak się stało. Gra nie będzie lepsza na Xboksie One.

http://www.pssite.com/news-33141-premiera_the_division_nawet_w_2016_roku_.html

XO nie dość że słabszy, gorzej się go programuje, to jeszcze teraz developerzy muszą uwzględniać dwie wersje konsoli z różnymi możliwościami interakcyjnymi. XO nie będzie ulubioną konsolą tworców i wydawców... :)

Opublikowano

Właśnie w tym rzecz, że grafika na pierwszych materiałąch z GTA V MOCNO odbiegała od tego, co widać w pełnej wersji. Dotyczy to szczegółnie terenów pozamiejskich (róznorodnosć i jakość tekstur oraz jakieś 4-5x mniej drzew). Rzeczy takie, jak dużo lepszy AA pomijam bo to akurat normna w oficjalnych "screenach".

Opublikowano

Porównujesz screeny(które są przeważnie przekłamane) do trailera  rendera KZ2, który nie miał nic wspólnego z przyszłą grą oraz do pokazu W_D, które nigdy nie będzie tak piękne jak na wspomnianym pokazie? Serio?

Rozumiem jakby Rockstar na gameplayu pokazało cud techniki, a wyszłoby drugie W_D.

Co jak co, ale Rockstar jest jedną z niewielu firm, które nie rucha graczy w dupsko jak jakieś EA, Acti czy Ubi.

Tak prównuje, bo przekłamanie było dosyć wyraźne.

Właśnie w tym rzecz, że grafika na pierwszych materiałąch z GTA V MOCNO odbiegała od tego, co widać w pełnej wersji. Dotyczy to szczegółnie terenów pozamiejskich (róznorodnosć i jakość tekstur oraz jakieś 4-5x mniej drzew). Rzeczy takie, jak dużo lepszy AA pomijam bo to akurat normna w oficjalnych "screenach".

Dokładnie. suteq, Rockstar też nas rucha w dupala czy tego chcesz czy nie, tyle, że w mniejszym stopniu.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Całkiem ciekawy tekst, porusza gorący temat, bo Microsoft, rezygnując z Kinecta, wyparł się swojej filozofii. Którą zapoczątkował ten kretyn Mattrick. Jak dobrze, że go już nie ma, nie mogłem patrzeć na jego idiotyczną mordę...

Opublikowano

Zobaczymy jak to bedzie z tym xboxem bez kinecta, pewnie za pare miesięcy w uk spokojnie bedzie mozna go dostać za £299,

Gdybym miał raz jeszcze kupować xboxa to jednak zdecydowałbym sie na wersje z kinectem, jak chyba większość obecnych posiadaczy bo jednak znacznie ułatwia kontrole nad konsola i wcale nie trzeba "drzeć japy" jak niektórzy maja przeświadczenie, bo po poprawnym skalibrowaniu kamerki mozna mowić do niej praktycznie szeptem

Ciekaw co teraz maja w głowie osoby odpowiedzialne za markę xbox, które zdecydowały że zamiast lepszych bebechow będziemy promować sprzęt kinectem hehe

Opublikowano

Zastanawiam sie jak bardzo trzeba byc skrzywdzonym przez los zeby konsole nazywac mesjaszem albo nadkonsola. Jak bardzo rodzicie musieli danego uzytkownika krecic kolem, molestowac. Jak bardzo musial on byc ruchany przez zycie, stulejki, grzybica pochwy, itd zeby potem wchodzic na forum zachwycac sie gifami z gry i pisac o mesjaszu. Jest mi naprawde zal takich uzytkownikow. Ich cale zycie to ten kawalek marnego plastiku ktoremu okazuja milosc i szacunek i mysla ze otrzymaja go w zamian. 

Coz od dzis bede dawal takim userom plusy zeby ich podbudowac.

Halo remake oczywiscie nikogo, chociaz jak wyjdzie to i tak kupie bo uwielbiam ta serie, ale dostalem anniversary. Udowodniono mi, ze rozgrywka z Halo sie nie starzeje i jest kapitalna. Nie musze tego przezywac jeszcze raz. Mam swietne wspomnienia zwiazane z przygodami MC na pierwszym klocu i na 360. 

Dawaj Microsoft nowe IP! 

Opublikowano

Zastanawiam sie jak bardzo trzeba byc skrzywdzonym przez los zeby konsole nazywac mesjaszem albo nadkonsola. Jak bardzo rodzicie musieli danego uzytkownika krecic kolem, molestowac. Jak bardzo musial on byc ruchany przez zycie, stulejki, grzybica pochwy, itd zeby potem wchodzic na forum zachwycac sie gifami z gry i pisac o mesjaszu. Jest mi naprawde zal takich uzytkownikow. Ich cale zycie to ten kawalek marnego plastiku ktoremu okazuja milosc i szacunek i mysla ze otrzymaja go w zamian. 

:teehee:

Opublikowano

No to wygląda na to, że ten wyciek ze stycznia jest już potwierdzony w 99%: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=98866107&postcount=1

Czekam na pokaz Forza Horizon 2 na E3 i wystarczający ładunek silnej woli żeby z zakupem kloca wstrzymać się do połowy 2015 :P

Opublikowano

Dali by już sobie spokoj z Crackdownem i Fable (tu jeszcze jedynka w miarę spoko), bo to kiepskie gry. Zajęli by sie zamiast tego jakimś nowym IP.

Opublikowano

Crackdown i Lost Planet to straszne syfy poprzedniej generacji. Również czekam na nowe IP albo restart czegoś fajnego (Onimusha damn it!).

Opublikowano

Dali by już sobie spokoj z Crackdownem i Fable (tu jeszcze jedynka w miarę spoko), bo to kiepskie gry. Zajęli by sie zamiast tego jakimś nowym IP.

Powinni Ciebie ukrzyzowac za takie herezje. Nowe IP zawsze I w kazdej ilosci ale Fable musi byc. Moze nie koniecznie Legends ale Fable 4 z otwartym swiatem I masa questow jak najbardziej♡

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Powinni Ciebie ukrzyzowac za takie herezje. Nowe IP zawsze I w kazdej ilosci ale Fable musi byc. Moze nie koniecznie Legends ale Fable 4 z otwartym swiatem I masa questow jak najbardziej♡

eee tam. Lubiłem fable za klimat i humor. I to tyle właściwie. Jedynke dało się jeszcze pograc, bo to przyjemna gierka, ale dwójka i trójka to IMO mocne przeciętniaki zeby nie mowic kiepskie gry. Wolał bym nowe IP, chociaż pewnie MS nie zaryzykuje bo tutaj ma jednak już jakąś tam baze fanów i osób które z pewnością kupią grę.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Przyszłość według Ubi wliczając w to FC4 "Planujemy wydawać gry, którymi będzie można się cieszyć na dłużej. To pozwoli nam tworzyć DLC i zawierać w grze przedmioty do kupienia"  , "Zaczynamy tworzyć gry, których żywotność będziemy przedłużać. Dlatego zależy nam nie tylko na sprzedaniu jak największej ilości kopii, ale także przedmiotów, zawartości" normalnie generacja cud mód się zapowiada remastery jeszcze więcej DLC do tego w połączeniu z mikrotransakcjami.

Opublikowano

Przewińcie do 1:50 :P

Opublikowano

Przyszłość według Ubi wliczając w to FC4 "Planujemy wydawać gry, którymi będzie można się cieszyć na dłużej. To pozwoli nam tworzyć DLC i zawierać w grze przedmioty do kupienia"  , "Zaczynamy tworzyć gry, których żywotność będziemy przedłużać. Dlatego zależy nam nie tylko na sprzedaniu jak największej ilości kopii, ale także przedmiotów, zawartości" normalnie generacja cud mód się zapowiada remastery jeszcze więcej DLC do tego w połączeniu z mikrotransakcjami.

Jak to przeczytałem to się załamałem do tego większy nacisk na multi w FC4 :( Aż opadł mój entuzjazm do tej produkcji

Opublikowano

Ty przecież uważasz gry insomniac za crapy mazzeo, co zmieniło twój stosunek do tej firmy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.