Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ban należy się za to, że jest się aktywnym na innym forum. Tako rzecz przykazanie: 'nie będziesz miał cudzych forumków przede mną'

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ale najbardziej rozpjerdalające jest to jak yeti wkleja miesiącami gify z gier na PS4 a potem ich nie kupuje bo woli nadrabiać zaległości w komiksach.

Sądziłem, ze jesteś inteligentniejszym chłopcem i znasz zasady jakie panują w tym temacie. Tu nie chodzi o to czy jakas gra mnie kręci, tylko o to, ze ten wasz xbone to złom, a nie next gen i każda okazja jest dobra aby dopiec drugiej stronie. (pipi) mnie obchodzi ile tych drzew będzie w DC, ale w tym temacie ten element nabiera duzzzzego znaczenia, tylko i wyłącznie dla trollingu, beki i pokazania, która firma wypuscila next gena.
Opublikowano

Wow. To są inne forumki w polsce o gierkach?!

Opublikowano

kiedyś wchodziło się na neoplus dla console wars

zeratul, yeti, ins, czychu3 i tak dalej. fajnie się to czytało, ale mimo wszystko

cw na psxe > cw na n+

Opublikowano

juz tu kiedys pisalem ze iras i jemu podobni z gameonli przepedzili stamtad tym co pisali wielu normalnych uzytkownikow - adriano, shadow snake, wooyek, unlimited - nawet skrajne betony jak kkrt, yeti nie wytrzymali i stamtad uciekli, a kiedys tam nawet mieli kolesia co rzekomo w ubi pracowal nad ac3 i zakladal sie ze snieg bedzie taki jak na pierwszym target trailerze

ale nie ma co sie dziwic jak tam sie publicznie ludzi obraza i grozi ze sie ich pobije 

psxextreme to forum dla szlachty i ludzi na poziomie dlatego apeluje do irasa - poszukaj sobie w sieci innej piaskownicy

przecież unlimited też był pomylony

co do tego odpływu z gameonly to się zgadza, temu też iras przylazł tutaj bo tam powoli się czuł jak w kaftanie w pokoju z poduszkami, każdy tylko czytał jego posty i myślał "dobra chodźmy stąd, tutaj zbyt normalnie nie jest...".

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

kazdy na swoj sposob jest blahahahahahahahaha <diaboliczny smiech>

Opublikowano

MaZZeo, w imię wspólnego dobra jakim jest szerzenie potęgi marki Xbox, zdejmuję cię z ignora, a wszystkie twoje grzechy zostają odpuszczone ;)

Opublikowano

heheh, Iras jest z bydgoszczy. to by wszystko wyjaśniało...

Opublikowano

BpYPAa5IQAAleM8.jpg

zmuszają do kupna X1 ? :(

Scorpion >>>>>>>>> Sub Zero

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

MaZZeo, w imię wspólnego dobra jakim jest szerzenie potęgi marki Xbox, zdejmuję cię z ignora, a wszystkie twoje grzechy zostają odpuszczone ;)

Dajcie sobie jeszcze buzi :yucky:

heheh, Iras jest z bydgoszczy. to by wszystko wyjaśniało...

Nie jestem, wypraszam sobie. Jestem z torunia, a w bydłoszczy często bywam służbowo.

Opublikowano

Jaki nick ma na fpe ten iras?

Iras

Sprytnie!

Opublikowano

kiedyś wchodziło się na neoplus dla console wars

zeratul, yeti, ins, czychu3 i tak dalej. fajnie się to czytało, ale mimo wszystko

cw na psxe > cw na n+

Piękne czasy, ileż to bitew wygranych, xbotow przekonanych. W moim sercu tylko Sony, w nienawiści do xboxa tak zostałem wychowany.
Opublikowano

Yeti, a ty wtedy nie byłeś za 360? Coś mi się tak kojarzy.

Opublikowano

Cóż za obraza, ja zawsze byłem po tej właściwej, jasnej stronie mocy. Miałem x i x360, szanuje takie gry jak Halo, Ninja Gaiden (dla tej gry kupiłem pierwszego x) czy Girsy, ale moje 47cm bicki zawsze walczyły po stronie firmy, która na pierwszym miejscu stawia dobro gracza, a nie jego odbyt.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A to przepraszam. Może skojarzyłomwłaśnie mimsię z tym, że w halo grałeś.

Opublikowano

Na xboxach gral, na plejstacjach tylko czeka.

soony_zpsf6c96b2d.jpg

Opublikowano

Miałem nawet avatara master czifa.

Nadgracze mi wybaczą?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Cóż za obraza, ja zawsze byłem po tej właściwej, jasnej stronie mocy. Miałem x i x360, szanuje takie gry jak Halo, Ninja Gaiden (dla tej gry kupiłem pierwszego x) czy Girsy, ale moje 47cm bicki zawsze walczyły po stronie firmy, która na pierwszym miejscu stawia dobro gracza, a nie jego odbyt.

Walczysz o odbyty graczy, zacnie.

Opublikowano

Ta okładka to na serio?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.