Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Juz za chwile, juz za momecik, Krol Spencer leb wam ukreci! Haha klapeczki, czujecie ten topor nad waszmi glowami?

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

oby TLG nie było ;))))))))))))))))))

Opublikowano

He hehe beka,ze ktoś gra w ogóle Fife na PC.

Sciagnelem sobie Fife 14 na pieca i miałem wrażenie,ze gram wersje z 2011.

Wersja na ps4 jest za(pipi)ista, animacje,ruchy zawodników, detale.

Dlatego właśnie FIFA 15 na PC będzie taka sama jak na next-genach, żeby ludzie poczuli identyczną za(pipi)istość.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Bo 14 na PC jest ta samą wersja co z PS3. To w tym roku EA w koncu zmienilo zdanie i bedzie od poczatku wspierac nowy silnik na PC. Sam nie mam czasu niestety na komputerze grac, tymbardziej zdrowia - w poprzedniej edycji tematu nawet o problemach z FIFA 13 (albo 12) pisalem i instalacja przez glupi Origin, wraz z podmienianiem plikow, edycja ich z konsultantem itp. Jasne - gra sie zainstalowala, ale zeby ja odpalic musialem sie mocno natrudzic, internety tez mialy z tym problem, wiec nie bylem odosobnionym przypadkiem. Zdecydowanie nie dla mnie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Na kompie gram ostatnio głownie tylko w CS:GO, oglądam sporo streamów tych pro gamerów i śmieszy mnie, że kolesie z kartami po 1500zł grają w rozdziałce 1024x768 + wszystko na low no bo mniej niepotrzebnych rzeczy na ekranie i więcej fpsów  :teehee: w BFie to samo, ludzie ze sprzętem co pociągnie wszystko na max grają na LOW bo mniej syfu na ekranie.

Opublikowano

Na kompie gram ostatnio głownie tylko w CS:GO, oglądam sporo streamów tych pro gamerów i śmieszy mnie, że kolesie z kartami po 1500zł grają w rozdziałce 1024x768 + wszystko na low no bo mniej niepotrzebnych rzeczy na ekranie i więcej fpsów :teehee: w BFie to samo, ludzie ze sprzętem co pociągnie wszystko na max grają na LOW bo mniej syfu na ekranie.

Takie rzeczy na PC sa na poczatku dziennym. Sam kiedys wylaczalem trawe, efekty wybuchow czy rozbryzgi krwi zeby wszystko bylo widac jak na dloni.

Opublikowano

Kiedyś, w czasach świetności RPGów, potrafiłem grać tylko na PC, przez wiele, wiele godzin i jakoś mnie te wszystkie problemy nie dręczyły. Aktualnie mam tak dosyć, że siadam do kompa tylko po to, by odpalić staaaaare gry, lub posiedzieć w necie (nie liczę pracy). Granie w nowe tytuły wyłącznie na konsolach. Nie dość, że pad, to jeszcze wygoda, zero problemów. A na PC się net wysypie, a to jakiś błąd wyskoczy, a to coś pójdzie nie tak. Niby wszystko to ogarniam, ale nie chce mi się już z tym bawić.

Konsole 4ever!

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

FIFA 15 ma być identyczna na PC i konsolach. W tamtym roku jakoś trzeba było opchnąć sprzęt bez gier.

Opublikowano

FIFA 15 ma być identyczna na PC i konsolach. W tamtym roku jakoś trzeba było opchnąć sprzęt bez gier.

nawet tłumaczenia nie chciało im sie robić

Opublikowano

A nikt nie wpadł na to, że wersja na PC miała premierę równocześnie z past-genami i co mieli zrobić, sprzedawać grę drugi raz? Czy może opóźniać premierę pecetów? Na pewno by nie wydali tego najpierw na PC, bo cały bajer by prysł jeszcze przed premierą next-genów.

Opublikowano

nawet tłumaczenia nie chciało im sie robić

to też żeby sprzedać te next genowe szroty!!!!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dzisiejsze zestawy imprezowe:

Szlachta XBOXa:

z10943857Q,Jack-Daniel-s.jpg

jak-przygotowac-makaron-do-lasagne-.jpg?

zapalanie-cygara.jpg

sonybociarnia:

Hellenaoranzada.jpg

kromka-chleba-25g.jpg

Opublikowano

Ale oranżadę to Ty szanuj!

Opublikowano

dzisiejsze zestawy imprezowe:

Szlachta XBOXa:

z10943857Q,Jack-Daniel-s.jpg

jak-przygotowac-makaron-do-lasagne-.jpg?

zapalanie-cygara.jpg

sonybociarnia:

Hellenaoranzada.jpg

kromka-chleba-25g.jpg

ja bym jeszcze to dodał 

06_grzanki1m.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

dobra kur.wa, tera serio klapy - macie ostatnie szanse na szanowanie xboxa, zanim król dopełni formalności. zróbcie to zanim ujrzycie namacalne dowody gamingowego geniuszu, duchowego następcy dreamcasta, zróbcie jak maciomaniak - uwierzył zanim zobaczył.

przejście do obozu xboxa po najlepszej konferencji XXI wieku będzie niczym próba wejścia na najlepszą imprezę w mieście przez niechcianego i nielubianego gimba z hemoroidami...

macie jeszcze 4h na zachowanie twarzy

tylko xbox

Opublikowano

Na kompie gram ostatnio głownie tylko w CS:GO, oglądam sporo streamów tych pro gamerów i śmieszy mnie, że kolesie z kartami po 1500zł grają w rozdziałce 1024x768 + wszystko na low no bo mniej niepotrzebnych rzeczy na ekranie i więcej fpsów :teehee: w BFie to samo, ludzie ze sprzętem co pociągnie wszystko na max grają na LOW bo mniej syfu na ekranie.

Bo tak sie gra "zawodowo"
Opublikowano

Podobno na konferencji microsoftu można spodziewać się, crapdown 3. Haha, kolejny "killer".

Opublikowano

Pierwszy raz Daddy zasłużył na plusa, uśmiałem się!

Opublikowano

Podobno na konferencji microsoftu można spodziewać się, crapdown 3. Haha, kolejny "killer".

Poziom infamous. Czyli jak to słusznie ująłeś, dla fanów xboxa gierka średnia, dla sonybotów "killer". 

Opublikowano

gamingowego geniuszu, duchowego następcy dreamcasta

Mocne slowa. W takim razie gdzie jest Shenmue 3 ? Co to za nastepca DC jak nie ma najlepszej gry z tej konsoli ?

ale jakby zapowiedzieli, to jutro zamawiam xboxa

Opublikowano

Granie na PC :D :D Wolę kur.wa ogródek wypielić. Nigdy w życiu tego steama, czy jak to się nazywa, nie odpalałem i nawet tego na oczy nie wdziałem. Jedyne, w co jeszcze mogę pograć, to Starcraft 2 i szkoda, że zamiast tego Blizzard dał konwersję Diablo.

Opublikowano

Granie na PC :D :D Wolę kur.wa ogródek wypielić. Nigdy w życiu tego steama, czy jak to się nazywa, nie odpalałem i nawet tego na oczy nie wdziałem.

Czyli: Nie wiem, nie znam sie, nie probowalem, ale sie wypowiem.

Opublikowano

Nigdy w życiu tego steama, czy jak to się nazywa, nie odpalałem i nawet tego na oczy nie wdziałem.

photo-16543.gif?_r=1395523779

Opublikowano

Ja chcę jutro w pracy poczytać o dobrych grach niezależnie od platformy. Życzę wam powodzenia dziś ja po pracy idę na grilla a wieczorem pogram na ps4 albo wii u. Ciekawe ile fanboje dziś życia stracą. Stres i przeżywanie konferencji jakby o wasze życie chodziło. Ślepa miłość bez wzajemności:) Sony, ms czy nintendo ma was wszystkich w pupie i po prostu chce waszej kasy.

Walka o to na czym wyjdzie więcej gier jest bez sensu dla prawdziwej szlachty. Szlachta to ludzie multiplatformowi którzy grają na tym na czym mają obecnie jakąś fajną grę.

Po co tracić czas na te śmieszne wojenki plebsu jak jest tyle gier do ogrania:)

Opublikowano

Dziś zarządzi M$, w środę zarządzi Ninny. Sony będzie się pyszniło sprzedażą PS4 i pewnie znowu ktoś powie, że najlepsze gry wychodzą po latach. Hi, Tretton!

Ja może jutro spędzę południe z Mario Galaxy 2 kiedy wszyscy będą się fapować nad grami zapowiedzianymi na 2016. Zerknę z ciekawości - ale na Ninny to się dopiero naszykuje.

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.